Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

197 קמ"ש על כביש 5- שלילה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר אמרו פה בעקרון אבל בכל מקרה.

לך ליבואן יונדאי ותבקש דף עם נתוני יצרן אם ניתן להשיג.

גש למוסך לבדיקת רכב וכמו כן תוכל להציג שהרכב כבר לא במצב חדש (אפילו הכ''ס כבר ירדו וזה בטוח, בנתוני יצרן יהיה מספר מסויים של כ''ס עם מהירות מרבית בהתאם, אם תציג את מספר הכ''ס המופחת של הרכב תוכל להוכיח בוודאות שלא יכלת להגיע למהירות המצויינת ותפחית את המהירות שאליה כן יכולת להגיע, כמובן צריך לעשות במוסך מורשה ושהכל יהיה מסודר, וכמובן זה רק אחד מהדברים וניתן למצוא עוד דברים מבדיקת הרכב שיגרמו ל-197 קמ''ש להראות כמו חלום לרכב הזה).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ככה, קודם כל אתה אידיוט.

למה? כי מי נוסע מעל 90 באיזור של היציאה למורשה ?! הריי יש ירידה ואז עליה וברור שיהיה שם שוטר .. זה כולה חלק קטן מהכביש ותמיד מאטים בו ! תלמד !

אורן, מצטער:

גם בערבה זה ברור שיש שוטרים לכל האורך, אבל עדיין, החלטת להפוך את הכביש למסלול המראה, ולא הספקת להמריא לפני שהורידו אותך, זוכר ?

כן, אני מודע לעובדה שהכביש הזה בנוי יופי יופי וכיף לנסוע שם מהר, אבל בתור מי שקיבל שם זבאנג חזק מאוד, אתה לא זה שיכול לקרוא לאיזה בחור אידיוט כי הוא לא האט לפני מכמונת.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

היי!

אני לא יודע על איזה קטע כביש מדובר. אבל חשוב לשים לב האם זה היה בקטע של ירידה או עליה:

- עם קטע ישר או עליה, אז כמו שנאמר כבר לפני הרכב לא מגיע למהירות הזאת ובסופו של דבר תהיה בסדר.

-אם קטע של ירידה, די נדפקת כי הרכב כן יכול להגיע למהירות כזאת בירידה, השוטר תמיד יכול להגיד שנסעת על 160 (הרכב כן מסוגל) ובגלל הירידה הרכב תפס תאוצה רצינית..

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

מסוגל, לצערי יצא לי לשבת בדגם זהה כאשר הוא עבר את המהירות הנ"ל בכביש היוצא מטבריה, לא זוכר את המס'.

מה שכן הוא אני לא מטומטם כדי לקרוע את המנוע שלי כך.

תגיד את האמת, הרכב לא מסוגל. אנחנו יודעים שהוא לא מסוגל ולא צריך להתבייש בזה!
פורסם
אורן, מצטער:

גם בערבה זה ברור שיש שוטרים לכל האורך, אבל עדיין, החלטת להפוך את הכביש למסלול המראה, ולא הספקת להמריא לפני שהורידו אותך, זוכר ?

כן, אני מודע לעובדה שהכביש הזה בנוי יופי יופי וכיף לנסוע שם מהר, אבל בתור מי שקיבל שם זבאנג חזק מאוד, אתה לא זה שיכול לקרוא לאיזה בחור אידיוט כי הוא לא האט לפני מכמונת.

מה שנכון נכון, לפעמים הלב גובר על השכל.

ולראיה כל מי שלא נוסע בלאנטיס או עובר את ה 100 בכביש שאתה יודע שזה טעות...

פורסם
מסוגל, לצערי יצא לי לשבת בדגם זהה כאשר הוא עבר את המהירות הנ"ל בכביש היוצא מטבריה, לא זוכר את המס'.

מה שכן הוא אני לא מטומטם כדי לקרוע את המנוע שלי כך.

אתה מספיק מטומטם כדי לתת למישהו אחר להסיע אותך לגיהנום. לפני שאתה מטיף לאחרים רצוי לפתח קודם עמוד שדרה משל עצמך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה קרה לפני שנתיים וזה בחיים לא קרה או יקרה מאז.

אני לצערי בהחלט מסכים איתך כי עשיתי טעות ואני מעדיף להגביר את הווליום במערכת מאשר ללחוץ עוד על דוושת הגז.

אתה מספיק מטומטם כדי לתת למישהו אחר להסיע אותך לגיהנום. לפני שאתה מטיף לאחרים רצוי לפתח קודם עמוד שדרה משל עצמך.
פורסם
ואני מעדיף להגביר את הווליום במערכת מאשר ללחוץ עוד על דוושת הגז.

מחקרים מראים שווליום גבוה ברכב אף הוא מסוכן ומסיט את תשומת הלב של הנהג מהנהיגה. בנוסף, סוגים מסויימים של מוסיקה (קצבית, בעיקר) גם נוטים להשפיע על שיקול הדעת ולהעלות את רמת האגרסיביות. בקיצור, נגן חלש, אתה מחריד את הטוסטוסונים.

פורסם

oh my god...

או שהשוטר הראה לך את המרחק ממנו מומלזת במקום את המהירות(ואז זה אומר שהשוטר טעה,וזה=זכאי)או שהמכשיר לא כוייל ואז השוטר טעה(ודפק עוד הרבה אנשים שזה לא מגיע להם,בקיצור=זכאי,ושוטר אחד מפוטר במקרה הטוב).

אני ממש ממש ממש ממש לא מאמין שיונדאי מסוגלת להגיע אפילו ל-160(טוב אולי בירידה בניוטרל)בלי להתפרק\לשפוך מנוע\להיפרד מהגלגלים\לעשות רעשים של קוריצה מצוננת ולהכבות.

ודרך אגב,מר אקספליין...אני מקווה בשבילך שאתה לא מנסה "לברווז" אותנו עם סיפורים...אבל מאמין לך.מי שניכווה פעם אחת נזהר בהמשך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא מבין על מה כל הבלגן!!

שום עורכי דין ושום נעליים!

מה קורה לכם??

הרכב לא מסוגל ולעולם לא יהיה מסוגל להגיע למהירות כזאת!

המצב היחיד שהוא יגיע למהירות כזאת היא בנפילה מצוק.

לא צריך לשלם לשום עורך דין!

פשוט תציג את הנתונים, פלוס מכתב ממישהו מוסמך וזה הכל.

מה אתם מבלבלים לו את המוח.

פורסם
אורן, מצטער:

1. אני הייתי עם בליינדר

2. המהירות שנתפסתי רחוקה מאוד מהמהירות שהייתי , נתפסתי על 167, הייתי על .. אממ ... יותר :)

3. השוטר איבד איתי קשר עין

4. יצאתי זכאי

אז.. אממ .. אידיוט... כן.

פורסם

לפני כמה שנים פורסם בעיתון מקרה שבו מישהו עם סובארו לאונה נתפס על מהירות של 190+, הוא הגיע עם עו"ד למשפט והטיעון היחיד שהוא הציג היה ספר רכב שבו רשום שהמהירות המרבית של הרכב נמוכה יותר וכן, אישור קצין תעבורה/משטרה/משהו כזה שלא היו ברכב כל שינויים מכאניים/שיפורים.

הוא זוכה.

אישית, במקרה כזה, הייתי מגיע למשפט בלי עו"ד ועם שני דברים בידיי. ספר רכב ואישור על מקוריות המנוע/חוסר שיפורו וכו' ממקור מוסמך.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
לפני כמה שנים פורסם בעיתון מקרה שבו מישהו עם סובארו לאונה נתפס על מהירות של 190+

לא "כמה שנים", בערך 20, וזה היה עם ארבעה נוסעים.

פורסם

מצטער שלא עניתי הרבה זמן. הייתי בהתרוצצויות מטורפות בין מוסכים מורשים ליבואן יונדאי לקצין רכב.

קיבלתי אישור מ-2 מוסכים שהרכב לא יכול להגיע למהירות כזאת+חתימה על המסמך, מהיבואן קיבלתי מפרט מאושר מהיצרן שמחזק את המוסך ומקצין רכב על כך שהאוטו לא עבר שינויים.

אה והצמיגים גם לא היו מסוגלים להחזיק מעמד במהירות המגוכחת הנ"ל.

מצטער אורן, אני לא כל כך בקיא במיקומי המכמונות. לא חושב שאני אידיוט בגלל זה. דברים אחרים- אולי. זה לא.

ד"א הייתי במישור בין העלייה לירידה בכיוון מזרח מעל הגשר.

עצרתי בערך 50 מטר אחרי השוטר (אך בחריקת בלמים קטנה).

היה באמת מישהו שטס אבל הוא היה בנתיב הכי שמאלי ולא צמוד אלי. יכול להיות שזו הסיבה? המספר לא הבהב והיה כתוב שנתפסתי מ 250 מ'.

בכל מקרה מחר אני הולך לתחנת המשטרה בתקווה שישחררו לי את הרישיון. האם יש גם סיכוי שלא יהיה משפט אם יתנו לי את הרישיון בחזרה מחר? או שמשפט בכל מקרה יהיה?

אורן.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אוקיי אז לא מדובר בטעות של מרחק במקום מהירות.

תסביר לקצין ש:

א. נסעת כחוק.

ב. הרכב לא מגיע בחיים למהירות כזו ויש לך את ההוכחות.

ג. מישהו מאוד מהיר עקף אותך בנתיב השמאלי.

ד. אתה מבקש לא לשלול את הרשיון, ויתרה מזאת, למשוך את התביעה לאור כל הנ"ל.

ותקווה לטוב.

בכל מקרה כמובן לא להגיד שום "מצטער" ושום "נסעתי 110".

במקרה שבכ"ז תקבל שלילה מנהלתית תוכל להגיש בקשה לביטולה - רצוי לעשות זאת באמצעות עו"ד, אם כי במקרה הזה אולי אפשר לנסות לבד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...