Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

197 קמ"ש על כביש 5- שלילה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אל תשמח כלכך , קודם כל חכה ליום המשפט, ואם אין משפט , אתה אמור לקבל דף שמגבה את זה.
אני חושב שיש לו מספיק הוכחות בשביל לעורר ספק אצל השופט\ת אם העניין יגיע לבית המשפט.

וכן יוכל לבקש מהשופט פיצוי לפחות על טרחה, במידה ויזכה.

המקרה מזכיר לי את הפרסומת של קאואסקי -

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

כל הכבוד, אני אוהב אנשים שעומדים על שלהם ולא סופגים ואוכלים את רוע הגזירה כמו כל היתר שמעדיפים לשלם ולשתוק, אפילו שהם צודקים - אני הייתי עושה אותו הדבר אם הייתי במקומך, וגם לגבי דוחות חניה - אני מתנהג בדרכים דומות.

רק שאלה קטנה - כשהשוטר שאל אותך: "דבר במספרים, מספרים?" - מה ענית לו בדיוק? בכמה אמרת שנסעת באמת?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
כל הכבוד, אני אוהב אנשים שעומדים על שלהם ולא סופגים ואוכלים את רוע הגזירה כמו כל היתר שמעדיפים לשלם ולשתוק, אפילו שהם צודקים - אני הייתי עושה אותו הדבר אם הייתי במקומך, וגם לגבי דוחות חניה - אני מתנהג בדרכים דומות.

רק שאלה קטנה - כשהשוטר שאל אותך: "דבר במספרים, מספרים?" - מה ענית לו בדיוק? בכמה אמרת שנסעת באמת?

לא אמרתי מספרים. פשוט אמרתי "כחוק" שוב...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

שמח שיצאת מזה בשלום

זה היה תרד ממש מעניין כל יום התעדכנתי בשביל לראות מה נסגר עם זה וברוך השם אתה נשארת עם רשיון

אין אני פשוט לא סובל שוטרים בגלל טעות שלהם הבחור כמעט נשאר בלי רשיון נהיגה על כלום

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
שמח שיצאת מזה בשלום

זה היה תרד ממש מעניין כל יום התעדכנתי בשביל לראות מה נסגר עם זה וברוך השם אתה נשארת עם רשיון

אין אני פשוט לא סובל שוטרים בגלל טעות שלהם הבחור כמעט נשאר בלי רשיון נהיגה על כלום

אני רק שמח שיש לי רישיון שוב.

wiking- על 50 שקל אני לא אלך לבית משפט... קרא את תגובתי ל mikiii...

hagggg55 כתב:

פורסם

שמח מאוד שיצאת מזה ..

אני סקרן מכדי לדעת. השוטר לא שאל שוב (בכל זאת), על כמה נסעת במספרים ? ואם כן אז מה עונים לו ?

קראתי פעם תארד על איך לדבר עם שוטרים שעוצרים אותך ואני לא מוצא אותו עכשיו..

מישהו יכול להביא לי אותו בבקשה ?

פורסם

רגע. מה יצאת מזה ?

האם הדו"ח בוטל , או שהחזירו לך את הרשיון עד למשפט?

אם הדו"ח יוגש לבית המשפט - שמור היטב את העתק טופס השימוע מהקצין , שכן הוא ישמש אותך כעדות מסייעת בבית המשפט בבוא העת.

בדוק גם מה המהירות המותרת באותו קטע כביש (רשומה בדו"ח) והיצמד אליה אם וכאשר תגיע לבית משפט. "נסעתי כחוק" טוב בפני השוטר , אבל אם תעמוד בני בית משפט , תיאלץ לנקוב במהירות - רצוי שהיא תהיה זו הנכונה.

פורסם

אכן. הדו"ח בוטל. לא יהיה משפט.

hagggg55 כתב:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...