Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

197 קמ"ש על כביש 5- שלילה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה: איפה תפס אותך השוטר? האם הספקת לעצור לידו? או שעצרת במרחק מסוים (כמה?) אחרי מיקום השוטר שלזר אותך?

ולמה אני שואל - מרחק בלימה! 192 קמ"ש זו מהירות גבוהה שמצריכה מרחק בלימה גדול.. מה שמעביר לשאלה הבאה; מאיזה מרחק תפס אותך השוטר? המקסימום המותר (בהיעדר חצובה) הוא 300 מטר. מרחק די גבולי בשביל בלימה מ-192 קמ"ש..

אולי על זה אתה יכול לבסס את טענתך שנסעת במהירות נמוכה מזו שתפסו אותך..

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

192 קמ"ש ואפילו לא קיבלת כותרת ???

אני הייתי מבקש את הכסף בחזרה (וזה יהיה הרבה הרבה כסף...).

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

192 קמ"ש זה כבר באמת לא נשמע הגיוני. אני גם ממש לא מאמין שיונדאי אקסנט מסוגלת להגיע למהירות כזאת.

עם זאת, הסיכוי שלך לצאת משלילה (+הרקורד המרשים שצברת) הוא לא אפסי כי אם מתחת לאפס.

הסיכוי היחידי שיש לך להינצל מ"גזר דין מוות" הוא עורך דין שינסה לברר האם השוטר עמד עם חצובה, מה המרחק ממנו הוא לזר, מתי המכשיר כוייל לאחרונה, האם השוטר היה בקיא בהפעלתו - אלה הם הדברים היחידים שיכולים לשחק לטובתך.

מעבר לזה - תתחיל להתרגל חזרה לאוטובוסים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לשכור מהר את שירותיו של עו"ד לצורך ניהול התיק לטובת זיכוי.

לא אוטובוסים ולא שום דבר.

במיוחד אם עצרת ליד השוטר לאחר שהוא סימן לך.

מרחק בלימה ממהירות 192 קמ"ש בהנחת מקדם חיכוך 0.7 הוא 207 מטר.

http://www.csgnetwork.com/stopdistcalc.html

וזה לפני שדיברנו על הזמן שלוקח לשוטר לקפוץ לכביש והזמן שלוקח לך להבין שיש שוטר ואתה צריך לבלום.

וזה בהנחה שאתה בולם באגרסיביות עד המקסימום ומצליח לשמור על בלימה אפקטיבית לאורך כל הדרך והברקסים של היונדאי אקסידנט לא מתפרקים בדרך.

טוב שאמרת "נסעתי כחוק".

שאלה: האם אתה זוכר רכב אחר שעקף אותך בטיסה? זה מאוד מוזר שתימדד מהירות כזו אסטרונומית סתם מהאוויר, כמה שאנחנו לא אוהבים את הממל"ז.

ועוד שאלה - האם ראית את המהירות בצג הממל"ז? האם היא הופיעה קבוע או בספרות מהבהבות?

(המספר המהבהב הוא המרחק, יש סיכוי לבלבול?)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ככה, קודם כל אתה אידיוט.

למה? כי מי נוסע מעל 90 באיזור של היציאה למורשה ?! הריי יש ירידה ואז עליה וברור שיהיה שם שוטר .. זה כולה חלק קטן מהכביש ותמיד מאטים בו ! תלמד !

הלאה, אתה תהיה בסדר גמור, יש לך 2 דרכים להתמודד עם זה:

1. עו"ד , שיעשה הכל בשבילך , יקח 2000 שקל ואתה תהיה עם רישיון ב 100% ביד

2. תיגש לקצין עם אישור מיונדאי (תלך למוסך מורשה, תקבל מפרט ושיחתמו לך שזה אמיתי), הוא יחזיר (או שלא?) את הרישיון , ובמשפט תעשה את אותו דבר.. , ותצא זכאי (או שלא?)

באמת שאין סיכוי שנסעת 192.. אז יש לך קייס טוב.

אם אתה רוצה טלפון של עו"ד רציני וזול שיוציא אותך מזה נקי, שלח לי ה"פ :)

יום טוב. וסע לאט!

פורסם
נ.ב- לכל המתלהמים למיניהם- רדו מזה. לא התקרבתי למהירות הזו. לא עברתי את ה110...

זה פשוט בלתי אפשרי. והשוטר לא הסכים בכלל להקשיב לי...

תודה,

אורן.

פנה לעיתונות. אם המכונית שלך באמת לא יכולה להגיע למהירויות כאלו באופן ריאלי יעשו מזה מטעמים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם אני לא טועה, מדובר ברכב חדש.

נסה באתר היצרן, או אולי אפי' אצל היבואן.

העובדה שנתפסת על מהירות של 192 קמ"ש, ולא 160, נניח, עובדת לטובתך. זוהי דעתי.[/quote]

כן זה ברור לי. לפי carfolio.com האוטו לא עובר 171...

אגב לא מצאתי מידע על הדגם המדוייק שלי באתרים אלו...

תגיד את זה לשופט, תראה לו דף מודפס יפה כזה... אולי הוא יאכל את זה... (?).

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לא באים עם סימני שאלה (?) לבית משפט, זו הדרך לחטוף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בחור שיהיה לך בהצלחה

למרות שאני חושב במאה אחוז כי אין שום סיכוי כי אפילו התקרבת למהירות הזאת אני גם בטוח כי לא נסעת במהירות המותרת.

ולכן במקרה הזה אתה לפי דעתי ובמיוחד כי אתה נהג חדש ולפי ההודעות של שמר יש לך תיק לא קטן יחסית לגילך הרח, אתה חייב לקבל עונש שתלמד לקח אחת ולתמיד.

אני רוצה להגיד לך מנסיוני כי למרות שיש לי רכב שללא שום בעיה יעבור את ה180 אני בחיים אבל בחיים לא אעשה את זה וגם לא התקרבתי למהירות דומה לזו.

שיהיה לך בהצלחה בביהמ"ש.

פורסם

אם הוא יכלכל את צעדיו בתבונה הוא לא יחטוף. מדובר כאן לפחות על הפרש וודאי של 20 קמ"ש, ואם זה חוסר הדיוק, אז כל המדידה יכולה ללכת לפח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני רוצה להגיד לך מנסיוני כי למרות שיש לי רכב שללא שום בעיה יעבור את ה180 אני בחיים אבל בחיים לא אעשה את זה וגם לא התקרבתי למהירות דומה לזו.

תגיד את האמת, הרכב לא מסוגל. אנחנו יודעים שהוא לא מסוגל ולא צריך להתבייש בזה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נסה לשכנע קודם כל את השוטר שישלול לך את הרישיון בעזרת הוכחות שהרכב הנ"ל לא יכול להגיע ל 197 קמ"ש ואם זה לא עוזר רק בית מישפט ועו"ד.

כל מילה נוספת מיותרת.

שיהיה המון בהצלחה,

אופק.

פורסם

אמת. זה בא לטובתך במקרה הזה, השאלה אם השופט מבין עניין, ויסכים להתפלפל בעניין.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...