Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוהגים ב-307?

TShavit
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איש האלמרה..

אני הזכרתי את האלמרה כדי שתבין שיש מכוניות אחרות בכדור הארץ חוץ מהאלמרה ולהם יש יתרונות על האלמרה וחסרונות לעומת ה-אלמרה. ואני רואה שאתה יודע את זה ,יפה , אז חבל להתווכח סתם כי פה הגענו לעמק השווה.

ובקשר לאמינות , שמכונית היתה 10 שנים בלי מוסך ,יכול להיות שכן, אבל זה מאוד נדיר...וזה לא כל מכונית שנייה מתוצרת יפן וגם לא מכונית שלישית ורביעית ...ומאית..וגם אם לא תסכים איתי על זה , אני לא יתווכח על זה כי למרות שיש לי משקפיים אני לא עיוור ובזה אני לא יסכים איתך.

כי אין כזה דבר מכונית שלא נכנסת אף פעם למוסך, אולי פחות אבל אף פעם -אין!

זהו, זכיתי לקינוי איש האלמרה? סבבה, תגיד גם לקרסו שיביאו לי קצת כסף על כל יחסי הציבור שאני עושה להם פה... :wink:

יש לה המון חסרונות. והמון יתרונות. גם לקורולה, מגאן, מאזדה 3 וגם לויירון (צמיג חדש אחרי 17 דקות נסיעה ב400, לא?). לא אמרתי אחרת. אני בכלל לא הזכרתי את האלמרה בשרשור הזה. בכלל לא התכוונתי להגיע לדבר עליה. איכשהו נגררתי לזה אחרי שאחרים התחילו לדבר עליה בהקשר שלי.... אבל לא נורא, נקווה שהנהלת הפורום לא כועסת.

בנוגע לתדירות הביקור במוסך, נדיר - לא בטוח. זה קורה הרבה יותר במכוניות יפניות מאשר צרפתיות. לא רק האלמרה ההיא לא ראתה מוסך 10 שנים. גם סופר לאנסר 96 שאני מכיר לא ראתה מוסך עד לפני שנה או שנתיים. גיר ידני דרך אגב, למי שתהה...

בכל מקרה, אני שמח שאנחנו רואים עין לעין. אין פה שום כוונה להכעיס אף אחד (גם אם זה קרה), רק לדבר קצת על מכוניות.... מקסימום להתווכח קצת...

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מדבר על שרשור מכירות הרכב האמריקראי? אמרתי פחות או יותר את מה שיש לי להגיד. אנחנו לא רואים עין בעין וזה בסדר גמור. ככה יותר מעניין. אני לא מנסה לשכנע אף אחד, רק אומר את חוות דעתי ומגן עליה במידת הצורך. אני מבין ומכבד מאוד את זה שיש אנשים שחושבים אחרת. אתה לא יכול להאשים אותי שאני מנסה לשכנע אותם - הרי זה כל הכיף בפורומים מהסגנון הזה. יחי פלורליזים!

התשובה שלך מוזרה משהו. אכן אני מדבר על השירשור הזה, טל שביט ורוני שטרן ענו לך, וסתרו את דבריך, ופתאום - אין לך מה להגיד מוזר לא? טל ענה לגבי הפלטפורמה, ושטרן ענה על כל דבר אפשרי בערך. ופתאום אתה לא מגן על חוות דעתך, מה קרה?

האלמרה שנסעתי בה היתה בגרסה הפשוטה יותר. אז פתאום אם שם יש ציקצוקים אחרי 40K ק"מ זה בסדר כי שלך היא אחרת? נו באמת... :?

ואני פורש מהשירשור הזה, ההתדיינות מולך פשוט לא קיימת. :?

ובלי קשר, תלמד לצטט יותר מאדם אחד בהודעה, זה מעיק שאתה עונה כל פעם לאדם אחד ומעלה 3 הודעות רצוף. מותר, אפשר ורצוי לענות לכולם בהודעה אחת. פעם פעמים - OK, אבל זה קורה כל שירשור כמעט.

פורסם
בגלל מדיניות השיווק של קרסו בארץ, או ההפך, היעדר מדיניות השיווק בארץ. הפרסות ביחידה שראיתי לאלרמה בעיתון היתה במבצע המימון החדש של קרסו. גם שם הראו תמונת פרופיל של המכונית שלא ממש מחמיאה לאף רכב (ביחס לתמונות אחרות). במקום לפרס את היתרונות היחסיים שלה אל מול המתחרות - אמינות מופלגת. אבזור עשיר בגרסת ה-TEKNA (שבכלל לא זכתה לאף פרסום בארץ), מנוע חזק יותר מכל שאר המתחרות (ובכלל מנוע שבנוי לספק יותר מומנט מאשר כ"ס - מה שהופך את המכונית למאוד זריזה וכיפיית), מתלים ספורטיביים.

תראה, רוב חברי הפורום (חובבי הגה שמכירים את השוק מצויין)בכלל לא ידעו שיש גרהת "מאובזרת" לאלמרה עם עיצוב פנים שונה (כולל צבעים שונים לחלקי הפנים, מסך מרכזי לשליטה ברכב, בקרת אקלים ומערכת שמע מצויינת, ריפוד אחר, מושבים ארגונומיים מצויינים ושלא קיימים בגרסה הבסיסית עוד)...

זה נקרא מדיניות שיווק כושלת. האלמרה היתה יכולה להיות להיט בארץ כמו ה-3 והקורולה אם רק היו יודעים לשווק אותה נכון. עבודה שבאירופה היא מצליחה יפה מאוד. כך גם ביפן ובארה"ב.

...ולהוציא אוויר....

אז תן לי לגלות לך, או שאולי להזכיר לך, את הפרסומות שפוזרו בכל עיתון בארץ על "מנוע 1.8 ליטר במחיר של 1.6", וכמובן הוצגה טבלה של כל המשפחתיות הנמכרות בארץ, ובטבלה מודגשת האלמרה, עם מנוע 1.8 ליטר (וחוץ מזה לא הרבה את האמת...).

אז כן, ניסו לפרסם אותה, לא הצליחו. אם הם ימשיכו לנסות, זה יראה על טיפשות. במקומותינו זה נקרא "ללכת עם הראש בקיר". יש רכבים חדשים שקרסו צריכים לפרסם. ניסאן, למרות הפרסומות, לא מראה תוצאות. אל תתפלא אם הם יפסיקו את הפרסומות בכלל, כי אני אם הייתי בנעליהם לא הייתי חושב פעמיים. לניסאן אין דגמים חדשים, וכשיש, הם בדרך כלל מיושנים. וכשהן בעלות חידושים, הן מרבות בתקלות (ראה ניסאן פרימרה עם הגיר הרציף, למרות יתרונותיה הרבים, סובלת מבעיות. אישית אני חושב שזה רכב נפלא!)

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אז תן לי לגלות לך, או שאולי להזכיר לך, את הפרסומות שפוזרו בכל עיתון בארץ על "מנוע 1.8 ליטר במחיר של 1.6", וכמובן הוצגה טבלה של כל המשפחתיות הנמכרות בארץ, ובטבלה מודגשת האלמרה, עם מנוע 1.8 ליטר (וחוץ מזה לא הרבה את האמת...).

אז כן, ניסו לפרסם אותה, לא הצליחו. אם הם ימשיכו לנסות, זה יראה על טיפשות. במקומותינו זה נקרא "ללכת עם הראש בקיר". יש רכבים חדשים שקרסו צריכים לפרסם. ניסאן, למרות הפרסומות, לא מראה תוצאות. אל תתפלא אם הם יפסיקו את הפרסומות בכלל, כי אני אם הייתי בנעליהם לא הייתי חושב פעמיים. לניסאן אין דגמים חדשים, וכשיש, הם בדרך כלל מיושנים. וכשהן בעלות חידושים, הן מרבות בתקלות (ראה ניסאן פרימרה עם הגיר הרציף, למרות יתרונותיה הרבים, סובלת מבעיות. אישית אני חושב שזה רכב נפלא!)

הדיון הזה הוא לא על האלמרה. את אתה רוצה להרחיב אתה מוזמן לפנות אלי בה"פ. מה שכן רק ארחיב שרכב (או כל מוצר אחר במחיר הזה) לא מוכרים על ידי טבלה בעיתון. את זה לומדים בקורס שיווק בסיסי.

איפה שמעת שיש לפרימרה תקלות בגיר הרציף? אתה כנראה מתבלבל בין הגיר הרציף של הפריימרה לזה של רובר... :smile:

• תוכן חדש...