Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אפשר לסגור סקאלה גדולה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם אחת ולתמיד, בעיקר בגלל סקרנות והעובדה ששואלים אותי כל הזמן ואין לי תשובה... רציתי לבדוק מה המהירות המקסימאלית של הרכב שלי.

אני לא טייס בדרך קבע, והאמת שממש לא אוהב ליסוע כבר מעל 180, הכל מתחיל לבוא ממש מהר ולמרות שהרכב במהירות הזאת עוד לא מתאמץ וקל מאוד לשליטה אני לא אוהב את זה... אבל כן הייתי רוצה לנסות פעם אחת במקום בטוח עד כמה שאפשר, פעם אחת רק לנסות, לדעת ולא לחזור על זה שוב בקרוב... עד הרכב הבא.

הנתון הרשמי על הרכב שלי הוא 235 קמ"ש אבל מותקן אצלי צ'יפ שהעלה את ההספק ל-240 כ"ס בערך (מ-200 מקוריים), עד היום יצא לי ליסוע רק פעמים ספורות מעל 200 והשיא הנוכחי הוא 230, לשם הרכב הגיע יחסית מהר, אבל הכביש התחיל להיגמר לי... אני צריך משהו ארוך מאוד וישר וגם בלי עליות... ובלי משטרות... יש משהו כזה ?????

תודה...

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא שאני מעודד משהו מהסוג הזה אבל בדרום בכביש מצפה יש קטע ישר שאפשר לסגור שם סקאלה עם טרקטור

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
לא שאני מעודד משהו מהסוג הזה אבל בדרום בכביש מצפה יש קטע ישר שאפשר לסגור שם סקאלה עם טרקטור

גם אני לא מעודד... אמרתי כבר שזה יהיה חד פעמי בלבד.

אתה יכול להיות קצת יותר ספציפי לגבי המיקום של הכביש ההוא ? והאם הוא מישורי ושטוח לחלוטין ? כי ממש מפחיד לעבור עליה או ירידה אפילו קלה במהירויות כאלה, הרכב מתעופף ומאבד אחיזה, והספויילר לא ממש עוזר...

אם אני לא ארגיש בטוח מספיק אני לא אנסה, בגלל זה עד היום עוד לא ניסיתי... והרכב אצלי כבר יותר משנה.

ינון.

פורסם

זה בדרך לאילת דרך מצפה רמון ...

אלו 14 קילומטר ~ שאין שם הרבה פניות\קפיצות\ירידות\עליות...

אני לא בדיוק יודע את המיקום אבל בזה אני מאמין שמישהו אחר יוכל לעזור לך

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

כמה זמן יש לך רשיון?

אתה מרגיש שאם תנסע במהירות כזאת אתה תהיה בשליטה מלאה?

אני חושב שעדיף לשמור את הניסויים האלה למשהו אחר.

אני למשל קניתי משגר טילי כתף, ואני רק רוצה לנסות אותו (דה).

אני לא חושב שיש סיבה לעבור את ה160, ולא משנה איפה,

אלא אם כן יש לך אוטו מתאים (הבנתי שלך יש), ושאתה סומך

על עצמך באמת, ולא בגלל בטחון עצמי מופרז...

תחשוב שאתה לא היחיד על הכביש, אז גם אם תהיה טעות של מישהו אחר,

המהירות שלך תעלה ביוקר, ולא רק לך.

מקווה שתקבל, ולא תגיד שאני יבשן/זקן/מניאק/נהגת/...

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
פעם אחת ולתמיד, בעיקר בגלל סקרנות והעובדה ששואלים אותי כל הזמן ואין לי תשובה... רציתי לבדוק מה המהירות המקסימאלית של הרכב שלי.

אני לא טייס בדרך קבע, והאמת שממש לא אוהב ליסוע כבר מעל 180, הכל מתחיל לבוא ממש מהר ולמרות שהרכב במהירות הזאת עוד לא מתאמץ וקל מאוד לשליטה אני לא אוהב את זה... אבל כן הייתי רוצה לנסות פעם אחת במקום בטוח עד כמה שאפשר, פעם אחת רק לנסות, לדעת ולא לחזור על זה שוב בקרוב... עד הרכב הבא.

הנתון הרשמי על הרכב שלי הוא 235 קמ"ש אבל מותקן אצלי צ'יפ שהעלה את ההספק ל-240 כ"ס בערך (מ-200 מקוריים), עד היום יצא לי ליסוע רק פעמים ספורות מעל 200 והשיא הנוכחי הוא 230, לשם הרכב הגיע יחסית מהר, אבל הכביש התחיל להיגמר לי... אני צריך משהו ארוך מאוד וישר וגם בלי עליות... ובלי משטרות... יש משהו כזה ?????

תודה...

בעיקרון קשה לי להאמין שהאוטו שלך סוגר במקור 230 קמ"ש. הוא אומנם חזק, אבל במקור 230 קמש? לא נראה לי....

(אחרי פעמיים ששאלתי אותך כבר איזה אוטו יש לך, סוף סוף אני זוכר שזה S40 T4 :p ).

אולי מוצהר שהוא מגיע ל 230, אבל אישית קשה לי לראות את זה.

אם כן, ואתה מגיע למהירות כזאת, תזהר. כל אבן בכביש שטיפה גדולה יכולה להוציא אותך לטיסה ללא עישון....

Back to the original - NC again.

פורסם
כביש 5.

מפ"ת לאריאל...

אחי עשה שם עם הלאנטיס **2... בעיקר בגלל ירידה ארוכה..

ראלימן

לא חכם במיוחד , בכביש דרך קבע יש שוטרים עם ממלז , בסוף הירידה

ולפעמים גם אחרי העליה עם ניידת ומולטונובה בטמבון...

פורסם
כמה זמן יש לך רשיון?

יש סיבה לעבור את ה 160 , מה זה 160? , לעבור בבטחה ולנסוע בבטחה

הוא לא הולך להשתולל בכביש , הוא פשוט מחפש מקום לבדוק את יכולת רכבו

ואנחנו מנסים לעזור עד כמה שאפשר

וההשוואה שלך למשגר טיפים טפשית..

לעניין , הכי קרוב והכי טוב זהו כביש חוצה ישראל , סלול מדהים , ובלילה אין מכוניות

זה לא שכמעט ואין , פשוט אין!...

כמובן גם הכביש שהוזכר בדרום , אך מסוכן ( גמלים וסתם ג"יפים שקופצים משום מקום..)

פורסם
כביש 5.

מפ"ת לאריאל...

ראלימן

בדיוק.

ואם זכרוני אינו מטעני, אחד מחברי פורום תפוז נתפס שם פעם על 196 קמ"ש בדיוק בירידה המדוברת.

בנוגע לכביש בדרום, הוא נמצא בדרך לדימונה מערד, קטע הכביש ישר כסרגל, חציו בירידה ארוכה, אין שום בעיה לסגור שם סקאלות כאוות נפשך.

כשאתה מגיע מכיוון ערד לדימונה (משמע נוסע לכיוון דרום) אתה יכול לראות את כל הכביש לכל אורכו ולבדוק טוב טוב מפגעים למיניהם.

משטרה לא ראיתי באיזור ההוא מעולם (ונסעתי שם כמה וכמה פעמים), גמלים סוררים לעומת זאת ראיתי גם ראיתי וחשוב מאוד להיזהר מהחיות האלה, מפגש חזיתי במעל 50 קמ"ש עם גמל יסתיים רע, נחש לבד מה יקרה במהירויות גבוהות מכך.

טיסה נעימה. :wink:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
כביש 5.

מפ"ת לאריאל...

ראלימן

אני נוסע על הכביש דיי הרבה ומעולם לא ראיתי מולטובנה, כנראה שאתה טועה.

אכן יש המון ממל"זים שם.

אבל - בלילה אין משטרות בכלל!!!!!!!!!!!

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
כמה זמן יש לך רשיון?

אני אתייחס לסעיפים שלך לפי הסדר, כי אני עוד לא שולט לגמרי בעניין חלוקת הציטוטים...

יש לי רשיון קצת יותר מ-5 שנים, יחסית מעט כי הוצאתי בגיל מאוחר... 19 וחצי, אבל אני כבר מזמן לא נהג חדש ועם לא מעט נסיון ובקרוב גם עומד לעבור קורסים, רק שזה לא קשור למהירות כלכך.

ולגבי השליטה אין בעיה לרכב, הבעיה היא אני...(זה פשוט מפחיד) הרכב מאוד מאוד יציב מעל 200 ומגיע לשם בקלי קלות תוך כמה שניות, כאמור 230 כבר נסעתי איתה וזה היה בשעה 3:30 לפנות בוקר באיילון בקטע ישר מישורי וריק... פשוט הגעתי להרצליה אז הייתי חייב להאיט.

באמת נדיר מאוד שאני עובר את ה-160, אפילו 150, 120-140 זה השיוט הרגיל שלי וכמובן בהתאם לכביש ולתנועה.

והרעיון הוא כן להיות היחיד על הכביש, אני בחיים לא נוסע כלכך מהר ליד מכוניות אחרות, בגלל זה הבדיקות הקצרות שכן היו, היו לפנות בוקר, אחרי 3 ולקראת 4-5 כשיש כבר קצת אור ואפשר לראות עוד יותר רחוק, ובגלל זה אני צריך כביש מישורי ושטוח, בשביל לראות עד לאופק אם יש עוד מכונית/גמל משהו, וגם כדי לא להתעופף מעליה בכביש.

כמו שאמרתי, אם אני לא ארגיש בטוח מספיק אני לא אעשה את זה, זה משהו חד פעמי רק בשביל לדעת, וחוץ מזה אתם אשמים.... (חובבי מכוניות) כי כל הזמן שואלים אותי... ואין לי תשובה.

בשנה ו-3 חודשים שיש לי את הרכב עברתי רק 4 פעמים את ה-200, אני ממש לא חובב מהירות וזה לא עושה לי את זה, זה סתם מפחיד כי הכל בא מהר... אבל פעם אחת ויחידה אני רוצה לדעת למה הרכב מסוגל, מקווה שהובנתי.

ול-TB, הנתון הרשמי הוא 235 ולא 230, וזה לפני הצ'יפ, לפי הערכה שראיתי באתר של אפסולוט (אבל אצלי יש סופרצ'יפס) המהירות המרבית עם צ'יפ היא 245.

תודה לכל העוזרים בפרטי וכאן......

ינון.

• תוכן חדש...