Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אפשר לסגור סקאלה גדולה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:lol::lol::lol:

ביום העצמאות חוצה ישראל היה בחינם :)

הסיפורים שלי זה לא סקאלות.. אבל מהירות מירבית.

202 עם ההונדה בין כפ"ס לקאסם. ל 180 הגעתי ממש מהר, כנראה בגלל שמשכתי את רביעי עד דיי גבוה, ל 190 אחרי איזה 30 שניות, ועקפתי בקצת את ה 200 שהייתה ירידה קלה :p

קטע מפחיד שהיה זה אוטו נוסע בנתיב השמאלי בקטע שיש בו 2 נתיבים (זה דבר שדיי מבאס בחוצה ישראל.. לפחות קטעים ממנו.. 2 נתיביים זה לא יותר מידי), מה שאני כרגיל עושה למכונית כזאת זה מאותת לו לעבור שמאלה, בטח בכביש של 2 נתיבים.. אבל אני כבר ב 190.. נעקף מימין |:

אבל בכלל חוצה ישראל לא מומלץ היום כי יש כבר סיפורים על שוטרים שם עם לייזר.

180, לא התקדם יותר, |: עם הפוקוס בין מורשה לרעננה מרכז. מקום מומלץ, המצלמות בצד הם רק דחלילים, יש אבל כמה סיבובים - תע"ש וכאלה. וגם חבר שלי אמר לי שהוא ראה לא מזמן שוטר עומד עם לייזר בירידה לכפ"ס קילומטר לפני הצומת.

Enjoy! :twisted:

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מת על הסיפורים האלה....

סובארו DL נוסעת 175 , מכוניות חופשי עוברות 230....

וואלה , אני עד עכשיו לא סגרתי סקאלה .

לירן , תגיד להם.... זה מפחיד לנסוע מהר עם בסיס גלגלים של 2.40 !!!!

:lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תראה... אני עם הרכב הראשון שלי שהיה קליאו RN אליזה 1400 אוטומטית שנת 96 הגעתי ל-160 במישור ו-170 בירידה קלה (08:30 בבוקר ביום שבת לכיוון באר שבע), אז 175 בירידה חדה נשמע אפשרי לא ???

ואגב, אולי קצת טעיתי במושג, אבל כשהתכוונתי לומר "לסגור סקאלה" הכוונה הייתה לבדוק את המקסימום, לא להגיע לסוף הסקאלה... כי הסקאלה שלי היא 260 ולא נראה לי שהרכב מסוגל, אני מעריך שזה יהיה 245 אולי נגיע למספר היפה 250... שוב תודה לכולם על הרעיונות, אני מקווה היום או מחר לעשות סדר עם הכל ולהעלות את הרשימת כבישים והמלצות לפה... בצורה אנונימית לכל החוששים שהמליצו בפרטי...

ינון.

פורסם

לא באתי בטענות אליך....

אני מדבר על אלה שיש להם רכבים עם 15 כ"ס במקור וטוענים שהרכב מגיע ל 790 ק"מ בגובה פני הים.... בעוד שבגובה 36,000 רגל הם יותר מהירים....

אני לא יודע מה יש לך ומה אין... אני יודע מה סובארו DL יכולה....

ל 160 קשה לה מאוד להגיע , ואל תגיד לי שלא......

היתה לחבר שלי אחת... והיה לי את החוסר לב לנסות... אח"כ התברר שניצחתי בהתערבות...

בכל אופן , תבדוק .

אני לא אגיד לך לא.... להיפך , תבדוק .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
בכביש מספר אחד בדרך חזרה מירושלים לתל אביב יש ירידה ארוכה ודורשת...

הגעתי עם סובארו די אל ל175 בקלות :)

למה לז** תשכל?

טוב שלא הגזמת 175 .

אני באותה ירידה בדיוק סגרתי 155 ואין מצב שסגרת יותר מזה מהסיבה הפשוטה

שבמהירות הזאת הסובארו כ"כ לא יציבה וההגה כ"כ רועד שזה נס שמצליחים עוד להחזיק

אותה בשליטה אז בבקשה תהייה הגיוני כי יותר מזה האוטו פשוט מתפרק נקודה.

חשבתי שלא להגיב לגועל נפש שרשמת, אבל אגיב בכל זאת:

מי אתה חושב שאתה תגיד לי??? קשה לרשום הודעה קצת פחות מגעילה? הגאון הגדול בסובארו מדבר? מאיפה קבעת את העבודה הזאת לעזאזל?

אם העיניים שלי עדיין לא מטעות אותי , המחוג היה בדיוק על 180, ורשמתי 175 כי הייתי בטוח שקיימת סטייה.

זה שאתה סגרת 155 עם האוטו שלך והחלטת שהאוטו רועד כל כך ב175 בסובארו זה פרי דמיונך, כי עובדה שאני הצלחתי "להשתלט" על האוטו במהירות הזאת, ואני גם אוסיף שלא לחצתי חזק כל כך על הגז, הייתי יכול להגיע ל200 בכיף (כן עם הסובארו), זאת פשוט ירידה חדה בטירוף!

נכון, כל האוטו רעד וגם ההגה הראה סימנים לא נעימים, ואני חושב שאם לא הייתי עם מוזיקה חזקה ברקע הייתי מאיט כבר ב160 כי הרעש שהיה בטח היה גורם לי להאט, אבל עובדה שזה כן קרה, אז בבקשה ממך תפסיק לזרוק מילים לאוויר בלי שאתה מבין כלום.

אני לא גאה במה שעשיתי, כשאני חושב ונזכר בזה אני מפחד, הנורה של השמן נדלקה לי כמה קילומטרים אחרי הירידה הזאת. הסיבה היחידה שלא המשכתי עוד עם הגז זה בגלל הרעידות החזקות בהגה, והעובדה שהאוטו כבר ישן ולא בטיחותי. לא מעניינת אותי ממש הדיעה שלך ואם אתה מאמין לי או לא, אבל אל תרשום דברים שאין להם שחר ואתה עוד החלטת לעשות אותם כעבודה. :evil::evil::evil:

יאשה מה כל קשה לך להאמין אני לא מבין?! אני לא יודע איך שמרו על הסובארו של חברה שלך... אבל אני עם 3 אנשים ונהג האיילון (קטע מישורי) בדרך חזרה מהרצליה לחולון הגעתי ל160 ואחרי זה האוטו לא האיץ יותר :| , אבל בירידה מירושלים לתל אביב הגעתי בקלות ל175!

חבל שכל כך קשה לך להאמין

פורסם

אם אתם עוברים בצפון...

אז יש לכם את כביש הסרגל...הרבה קילומטרים

אבל...יש בעיה אחת...

מניאייקים!!!תזהרו הם יכולים לצאת כל מיני מקומות אז תנסו בשעות הקטנות של הלילה...

יש כמה מכוניות שסגרו שם סקאלה...

פאסאט 2001 דיזל 210 אבל אחרי הרבה זמן...

אני עם הקליאו 180 ופחדי משוטרים אז האטתי :wink: ...

מאזדה לנטיס 180 וקצת יותר...

ועוד מלא מנסים את מזלם בכביש הזה...

ויש את מנחת מגידו שזה קטע כביש מלא בורות ומהמורות...אבל עדיין אפשר לסגור שם סקאלה...

חבר'ה אל תסעו מהר!!!

תודה מאלעד ה1 :screwy:

נינג'ה לבנה!

פורסם
לא באתי בטענות אליך....

אני מדבר על אלה שיש להם רכבים עם 15 כ"ס במקור וטוענים שהרכב מגיע ל 790 ק"מ בגובה פני הים.... בעוד שבגובה 36,000 רגל הם יותר מהירים....

היתה לחבר שלי אחת... והיה לי את החוסר לב לנסות... אח"כ התברר שניצחתי בהתערבות...

בכל אופן , תבדוק .

האמת שעבר הרבה מאוד זמן מהפעם האחרונה שנסעתי על DL ועוד מהר... אבל בגלל זה הבאתי דוגמא לרכב אחר שהיה לי פעם, ולאור הנתון שיש לי מאותה קליאו 96 אוטמטית 1400 זה יכול להיות הגיוני בירידה, תתפלא כמה שירידה עוזרת.

ולגבי הערת הסקאלה, זה לא היה אליך, לא חשבתי שאתה מאשים אותי בהגזמות או משהו, פשוט שמתי לב לכמה הודעות אחרות פה והבנתי שאולי רצות פה שתי כוונות על אותו המושג, והבהרתי למה אני התכוונתי.....

ינון.

פורסם

בירידה?

בירידה אפשר עם כל רכב להגיע גם ל-300, תלוי כמה ארוכה הירידה.

זה מוקדש לבעלי הסובארו DL ושאר מרעין בישין שנוסעים על הכביש.

תכף תספרו לי שהגעתם ל-250, כשזרקתם את הרכב מצוק.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

הבה נרגע לנו קצת .. לא צריך לתקוף כל אחד.. תעשה להם את התרגילים כמו שלימדת אותי שאני ייקבל קנס עוד כמה ימים בדואר (ולא קיבלתי עדיין ) ושאני יעשה תאונה עוד כמה ימים (ולא עשיתי ) ושאני יאבד אחיזה וייכנס בתור קיר או בטונדה (וגם זה לא קרה לי )

סתם סתם רועי אני אוהב אותך

:D:)

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

נו, אתה רואה, החזקת מעמד עד עכשיו.

כנראה שהשיטה שלי עובדת. :lol:

פורסם

לירן אמרת , לירן יענה , איזה 260 כל אחד עם היונדאי ושרייד שלו

מתחיל להגיד שהוא נסע כך וכך...

לנסוע על פורד ברזיל , בקטע שאחרי הירידה מירושליים

שיא הקור ( זה טוב לחלק מסויים באוטו הספציפי הנ"ל.... :wink: )

כל האוטו חיי , עוד שניה אתה חושב שהוא עומד לנשוך...

כסאות שתופסים אותך ולא נותנים לך לזוז

רתמות שעירות שצועקות לך "שתוק יאמנייאק אל תגיב"

וכל זה ב240 + בערך ..... נותן לך לתהות על מהות החיים בעידן המודרני

ועוד כמה דברים כגון למה אין לי כזה דבר ...

מתי יהיה לי כזה דבר?

גם אם יהיה לי זה יהיה כזה?

אבא יאשה תקנה לי!!!

אחת החוויות החזקות... ( כן אוהד גם מתחת למנהרה עם השסתום שלך עד כמה שזה

נשמע כחול... אוי ווי זמיר זה נשמע אלוהי....)

:D

פורסם
לא באתי בטענות אליך....

בכל אופן , תבדוק .

האמת שעבר הרבה מאוד זמן מהפעם האחרונה שנסעתי על DL ועוד מהר... אבל בגלל זה הבאתי דוגמא לרכב אחר שהיה לי פעם, ולאור הנתון שיש לי מאותה קליאו 96 אוטמטית 1400 זה יכול להיות הגיוני בירידה, תתפלא כמה שירידה עוזרת.

ולגבי הערת הסקאלה, זה לא היה אליך, לא חשבתי שאתה מאשים אותי בהגזמות או משהו, פשוט שמתי לב לכמה הודעות אחרות פה והבנתי שאולי רצות פה שתי כוונות על אותו המושג, והבהרתי למה אני התכוונתי.....

ינון.

ינון נכון שהירידה עוזרת אבל ברכבים כמו סובארו dl המכלולים יקרסו תחת המהירויות האלה

או בקיצור הרכב יתחיל להתפרק וזה בלי צחוק כמו במהיר ועצבני שהוא מתעלם מהנזק של הניטרו ואז כל הברגים עפים מהרצפה :lol: (טוב הגזמתי)

אני אומר לך עם dl לא ניתן לעשות יותר מ 160 נקודה אין פשוט אי אפשר הנתוני יצרן הם 150 ושאני הגעתי למהירות הזאת + הרכב סירב לעלות במהירות באותה ירידה מדוברת והוא כולו רעד בצורה מטורפת שאי אפשר לתאר.

פורסם

מעניין אותי איך זה ייראה ..

אממ לבעלה של אמא שלי יש בבית מיצובישי לאנסר שלא עוברת 5.5 אלף סל"ד בדרך כלל אולי בגלל שהמנוע מת ואולי בגלל שזה נעול..

בכל מקרה שאתה עובר את זה בהילוך האחרון בערך במהירות של 160 +- האוטו באמת כולו רועד ואתה ממש לא שולט בכלום הכל פשוט הכל רועד , אפילו הברקסים מתים (כמעט)

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם
לא באתי בטענות אליך....

בכל אופן , תבדוק .

ינון.

ינון נכון שהירידה עוזרת אבל ברכבים כמו סובארו dl המכלולים יקרסו תחת המהירויות האלה

או בקיצור הרכב יתחיל להתפרק וזה בלי צחוק כמו במהיר ועצבני שהוא מתעלם מהנזק של הניטרו ואז כל הברגים עפים מהרצפה :lol: (טוב הגזמתי)

אני אומר לך עם dl לא ניתן לעשות יותר מ 160 נקודה אין פשוט אי אפשר הנתוני יצרן הם 150 ושאני הגעתי למהירות הזאת + הרכב סירב לעלות במהירות באותה ירידה מדוברת והוא כולו רעד בצורה מטורפת שאי אפשר לתאר.

אתה זוכר את בחזרה לעתיד 3 ??????

איך שמרטי ודוק דיברו עם הנהג רכבת ושאלו אותו האם בתנאים מסויימים עם משקל מסויים ועץ מסויים האם הרכבת תוכל להגיע ל-88 מייל לשעה ?? אז למרות שהנהג אמר שבגדול יצא לו לעשות רק 60 ואפילו 70 מייל לשעה בחייו בקושי בקושי... הוא הסכים שבתאוריה זה יכול להיות אפשרי :)

אז אותו עיקרון גם DL ו-175, שזה רק 15 יותר ממה שהגעת... ואני לא מתווכח... סתם זה הזכיר לי את הסרט, אתה מכיר את הרכב הרבה הרבה יותר טוב ממני... פשוט על אותו עיקרון בתיאוריה זה אפשרי, כלומר, אני מאמין שאפשרי ש-DL תזוז במהירות של 175 ולא רק בנפילה...

ינון.

פורסם
מעניין אותי איך זה ייראה ..

זאת חוויה כמעט יומיומית, תשאל את לירן.

חצי דקה בערך ואני שם. (טיפה יותר).

• תוכן חדש...