Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עושים במקרה שנשרף טוויטר אחד האם יש אפשרות להשים טוויטר אחר לא מאותו סוג? אני מאמין שיהיה בעיה למוא טווטיר זהה כי הוא דיי נדיר הסט שיש לי מורל מקרום 4"

טוויטר אחד הלך? (זה בגלל שהעמסתי עליו? ואם כן למה ההשני לא נשרף גם?)

בכול מקרה חשבתי להחליף את הטוויטר השרוף מה אתם מציעים לעשות

עם אני יחליף לזוג מסט אחר זה יתפקד פחות טוב?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

איך אתה בטוח שהוא נישרף?

מניסיון [מה גם שאין לך מה להפסיד אם כי רק להרוויח]

פרק את הטויטר ופרק את החלק האחורי שלו ותוכל להבחין בחיווט +- המולחם אליו מאחור [החיווט שם עדין מאד עד כדי התנתקות מההלחמות] בדוק שהמגע תקין ולא מנותק,מניסיון אישי עם הפולס של מורל .

בדוק גם שהחיבור מהקרוס לטויטר שלם ותקין.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני ינסה את זה למרות שנסייתי אותו על הקרוס השני והוא גם לא עבד...

מה עושים במצב כזה? להחליף לזוג מסט אחר? או שאפשר לשלוח לתיקון טוויטר?

EAT SLEEP BOOST

פורסם
אני ינסה את זה למרות שנסייתי אותו על הקרוס השני והוא גם לא עבד...

נו מה בדיוק עשית פה? זה מדד בדיקה אפקטיבי לתקינות בטויטר בהקשר למה שאמרתי לך טרם לכן לבדוק?

במילים פשוטות:אם יש נתק באחד מן חיווט העדין המולחם ישירות לטויטר בצידו האחורי אז ,גם אם תחבר אותו לקרוס השני בסט -ברור שהוא לא יעבוד[יש נתק תחשיב זאת כ"מעגל פתוח" אם יהיה לך קל יותר להבין את התמונה] שוב אין לך מה להפסיד ,כמה דקות של הקדשה לעניין ואוליי ישתלם לך..

פורסם

במידה והטוויטר שרוף,

אתה יכול לחשוב על טוויטרים של מורל דוטק/הייברד

לדעתי הם יעבדו יפה עם סט שברשותך.

פורסם

בדיוק, קנה סט של טויטרים של מורל, MT11 או MT22 הכל לפי התקציב ,וזהו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
בדיוק, קנה סט של טויטרים של מורל, MT11 או MT22 הכל לפי התקציב ,וזהו.

דני

וזה תעשה לאחר שתבדוק את מה שאמרתי לך ולאחר שתקבע סופית שהטויטר נישרף!

בהצלחה.

פורסם

אסף, בדקתי את מה שאמרת

התפלאתי לראות כמה עדין החיבור שלו!!

סיב דק אבל היה מחובר גם המינוס וגם הפלוס אין מה לעשות אלה לקבוע את מותו

כמה יעלו זוג טוויטרים ומה ההבדל בין ה MT11 ל 22?

בתודה מראש

אבי

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לפותח השירשור,

מכיוון שמורל היא חברה ישראלית, מומלץ שתפנה אליהם ותתיעץ איתם. סביר להניח שהם ימליצו לך על הפיתרון הכי טוב והכי זול לבעיה שיש לך. רצ"ב קישור לאתר של מורל.

http://www.morelhifi.com/contact/index.html

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
לפותח השירשור,

מכיוון שמורל היא חברה ישראלית, מומלץ שתפנה אליהם ותתיעץ איתם. סביר להניח שהם ימליצו לך על הפיתרון הכי טוב והכי זול לבעיה שיש לך. רצ"ב קישור לאתר של מורל.

http://www.morelhifi.com/contact/index.html

שלו.

מצטרף בחום להמלצה של שלו!!

לי היה פעם בעיה עם המיד הימני של המילניום שלי (הוא התחיל לחרחר כבר אחרי כמה חודשי שימוש), התקשרתי ואמרו לי להגיע ושהם יבדקו אם ניתן לתקן את זה...

הגעתי לחנות המפעל שלהם (אני חייב לציין שהיה קצת קשה למצוא אותה בגלל שהיא "ענקית" (בקושי רואים אותה)), ופגשתי בחור נחמד (אם כי טיפה מתנשא), שלקח את המיד שלי, הביא אותו לטכנאי, ובינתיים ישבנו ודיברנו על כל מיני להקות והוא החל להשמיע לי להקות כמו פינק פלויד, ולד זפצלין (או במילים אחרות, מצאנו נושא משותף לשיחה...) דיברנו איזה שעה, ואז החזירו לו את הרמקול מתוקן, דיברנו עוד קצת, ובסוף הוא הביא לי את הרמקול ולא לקח אגורה על התיקון!

בכל מקרה, לבחור קוראים זיו פרלמן (מנהל חנות), והמספר שם זה 08-9301581... אני מציע שתתקשר לשם, ותשאל קודם... לפני שרצים לקנות חדש, מומלץ לתת להם לבדוק את הפגום! (מי יודע, אולי יתמזל מזלך והם יתקנו לך בחינם!)

בברכה!

יונתן.

פורסם

הסט של מקרום הוא זהה להייבריד הישן, כלומר הטוויטרים שלך הם זהים לMT2, תיגש למורל, תסביר להם מה הבעיה, אולי הם יסכימו לעזור לך ולהחליף לך טוויטר ללא תשלום (במידה ויש להם במלאי MT2 בכלל), ובמקרה הכי גרוע תוכל לרכוש לך MT22, הם זהים לקודמים, ועלות של אחד היא באיזור ה200 ש"ח.

אבל הכי טוב הוא שתיגש למורל בנס ציונה ותנסה להעזר בהם לפתרון הבעיה.

ניר

under construction..

פורסם

התיקון יעלה לך כמעט כמו לקנות חדש - תשקיע כבר בזוג טוויטרים חדש של מוראל ותהנה עד הסוף.

אבל לפני כן תבדוק באמת את האופציה של המפעל שלהם - הם נמצאים באזור התעשיה של נס ציונה (ממש לפני שפונים מכביש בית-עובד ימינה לכוון המכון ברחובות) ברחוב המזמרה 7 , עד כמה שזכור לי זאת הכתובת...- יש שילוט בכניסה למתחם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לך למקום שקנית ממנו ותגיד להם על הטוויטר.

או תקנה חדשים.

אבל הדבר היחיד שאני לא מבין .. זה מה מוסיף לכם הטוויטר?:S

אני לא יודע למה אצלי הטוויטר שאתם אומרים עליו משפר את הסאונד רק מוסיף רעשים .

פורסם

אבל הדבר היחיד שאני לא מבין .. זה מה מוסיף לכם הטוויטר?:S

אני לא יודע למה אצלי הטוויטר שאתם אומרים עליו משפר את הסאונד רק מוסיף רעשים .

תעשה חיפוש בFAQ לגבי קומפוננט, ותבין.

under construction..

• תוכן חדש...