Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

שאלה זו נשאלת לחברה שלי(ALEXA) שמעוניינת לקנות מגבר מונובלוק,אני הצעתי לה את המונובלוק הבא ב 1000

http://www.macrom.it/article.php3?id_article=35 האם המונובלוק הנ"ל שווה את ה 1000 ש"ח?

נ.ב:המונובלוק חדש דנדנש עם קבלות ואחראיות לשנה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הדגמים החדשים של מקרום זה בהחלט לא מקרום של פעם...

סך הגל החברה הנ"ל ידוע באיכות הצליל של המגברים האיכותיים שלה. לי אישית יש את המגבר הקטן שלהם (הדור הישן) 42.24 ואני הייתי ממש מרוצה ממנו(עד שהיתי צריך יותר כח,ועברתי מגבר עם יותר RMS).

הייתי ממליץ על מגבר של SOLIDAUDIO f10d שהוא נותן 900RMS ב@1 ו500 ב@2 ההבדל הגדול בין המגבר של מקרום ובין הסוליד זה הירידה ל@1.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

אני לא מכיר ממש ת'מגבר הזה אבל אני יכול להגיד לך שאני מכיר מגברים של החברה הזאת (ישנים) והם דיי טובים וכן שווה את ה1000 ש"ח לא תמצא משהו יותר טוב במחיר הזה ועוד קלאס D

ולא הייתי לוקח את הסוליד אודיו על המגבר הזה ...

יאללה שיהיה בהצלחה.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

תודה על ההמלצות! מה שהמגבר הזה הולך להגביר זה KIKCER C10 וזה הכל.

אולי בעתיד יהיה איזה סאב רציני יותר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
הדגמים החדשים של מקרום זה בהחלט לא מקרום של פעם...

סך הגל החברה הנ"ל ידוע באיכות הצליל של המגברים האיכותיים שלה. לי אישית יש את המגבר הקטן שלהם (הדור הישן) 42.24 ואני הייתי ממש מרוצה ממנו(עד שהיתי צריך יותר כח,ועברתי מגבר עם יותר RMS).

הייתי ממליץ על מגבר של SOLIDAUDIO f10d שהוא נותן 900RMS ב@1 ו500 ב@2 ההבדל הגדול בין המגבר של מקרום ובין הסוליד זה הירידה ל@1.

מה המחיר של הסוליד אבל?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...