Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהשכרה: מזדה 3 2005, כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר 37K קילומטר וטופל במרכזי ובזמן

בדיקה במכון (שאני בחרתי) יצאה כמעט מושלמת (שפשוף מדרכות בקצה שלדה וכמה שריטות קטנות ולא משמעותיות בצבע)

ההנחה: 13% מהמחירון. מה אתם אומרים? כדאי?

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

כדאי? כן,לחברת ההשכרה..

תביא רק בשבון שמדובר בדגם האקטיב שחסר 4 כריות אוויר,חישוקי סגסוגת 16' ועוד.

סביר להניח שכשתרצה למכור אותה יפחיתו לך ביחס אחוזים גדולים יותר.

עצה-נסה למצוא כזו מיד פרטית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני יודע שמודובר בגדם האקטיב... גם המחיר בהתאם והחברה מתחייבת לקנות ממני בחזרה (באותו ניכוי שנתנו לי- 13% מהמחירון...)

פורסם

תחשוב על הטווח הארוך, לרכב תהיה ירידת ערך רבה מאוד עם השנים מכיון שזו גרסת (Active) הליסינג. אגב, לא סגרנו בסוף שאתה קונה גולף או פולו? מה נסגר איתך ידידי?

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אגב, לא סגרנו בסוף שאתה קונה גולף או פולו? מה נסגר איתך ידידי?

ליאור

זה לאמא..... אני עדיין מחפש גולף\פולו ראויה

ובקשר לירידת ערך- אני קונה אוטו, לא מניה.... אוטו הוא מוצר צריכה

אני קונה כדי לסוע, לא כדי למכור (אני יודע שזו לא הסיבה לקנות מזדה וכדי להנות מהנסיעה כל רכב עדיף על המשפחתומטית הזו... אבל אמא מתעקשת על מזדה)

פורסם

לא כל מי שמקבל רכב ליסינג מתעלל בו. אז נכון שהוא לא ידאג לשים תוספים או לנקות את הרכב או כל מיני כאלה אבל ב37 אלף קילומטר לא נראה לי שנעשה כל כך הרבה נזק. חוץ מזה, אם התוצאה של הבדיקה יצאה טובה אז מה הבעיה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אה.. עכשיו אני מבין.. תכין אותי אז מראש, כבר התחלתי להילחץ.

אז רגע, אתה בטוח שאין עוד אנשים שמשפחה שלך שרוצים איזשהו רכב\אמצעי תחבורה\תלת אופן או משהו בסגנון, רק אתה ואמא שלך? ;)

עכשיו ברצינות - כשאנחנו רכשנו מאזדה 3 (גרסת קומפורט), אני בזמנו אמרתי להוריי לסוכנות של מאזדה ברעננה שניקח את האקטיב אבל אמרה לנו שמה הסוכנת מכירות שעדיף להוציא עוד 12 אלף שקלים על הגרסה הנורמלית ולא על גרסת האקטיב שנחותה משמעותית מגרסת הקומפורט ושבעתיד כשנרצה למכור את הרכב תהיה לו ירידת ערך מאוד משמעותית, אז מה שאני בסופו של דבר אמרתי לאימי - תגיד גם לאימך. חוץ מזה, נכון שאוטו זה לא מניה אבל אתה לא יכול לדעת מה יקרה עם הזמן ויתכן ותגיעו למצב שתצטרכו למכור אותו, תחשוב על זה.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

השאלה היא לא על האוטו, הבדיקה מושלמת,ב 37K קילומטר אני לא יודע כמה נזק יכול להגרם...

אני שואל על המחיר- 13% מהמחירון, נשמע טוב?

פורסם

עשו לרכב טסט השבוע (הוא 11 חודש על הכביש...)

הטיפול הבא הוא עוד 7.5 K (שזה אפילו יותר משנה אצל אמא שלי...)

אחריות יצרן לעוד שנתיים

המחירון הוא 103, ההצעה היא 90 K

פורסם

בדקת את הרכב במכון שאתה מכיר או שחברת ההשכרה המליצה??

לגבי המדרכה - אני זוכר שכשרציתי לקנות ראלי פתאום כולן קיבלו מכה ממדרכה לטענת הבעלים.. מוזר (או שלא)

פורסם

לגבי השיפשופים: נדיר למצוא אוטו בלי שיפשוף ממדרכה בחניות....

לגבי הבדיקה: חבר טוב של אבא שלי ביצע הבדיקה בעצמו (הוא בוחן רכב במכון רישוי) וקבע שהאוטו במצב "כמו חדש"

פורסם

ניסית למצוא 3 פרטית משנת 2004? אולי הפרש המחיר יהיה נמוך יותר (אין לי מושג מה המחירון שלה)

לגבי הקניה חזרה, תבדוק האם מדובר בירידה של 13% מהמחירון כאשר הם יקנו חזרה, או ירידה של הסכום שאתה קיבלת כהנחה. בחלק מהמקרים מדובר באופציה השניה, וזה הרבה פחות טוב.

לרוב אני בעד קניה מהשכרה וליסינג (אם בדיקה נכונה וכו') אלא אם אפשר לרדת מעט בשנות ולקנות מפרטי.

עצה נוספת, קבל הצעת מחיר מכמה חברות השכרה וליסינג ובדוק את ההבדלים במחיר.

גיא

• תוכן חדש...