Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני יאלץ בקרוב לשדרג את האלטרנטור ברכב עקב מערכת סטריו.

מה שאני רוצה לדעת הוא האם ניתן להרכיב אלטרנטור של S60/70/80 לרכב שלי, וולבו S40.

הקיים מספק 80A, אני צריך אחד שמספק 120-140A.

הבעיה היא שבמוסך המרכזי "ארז" לא עשו את המהלך ולכן הם לא יכולים לעזור לי לבצע את זה.

השבוע פניתי ליבואן וליצרן הרכב והם גם לא הצליחו לתת לי תשובה מדוייקת לנושא.

עזרתכם בבקשה

גיא

פורסם

היי דני

אני לא באתי אליך כי אני לא רוצה לשגע אותך סתם.

בכל אופן בדקתי היום במוסך ואלטרנטור של S80 נמצא מתאים לרכב. הוא מסוגל לספק 120A.

הבעיה היא המחיר המאד גבוה שרצו בפירוקיה לאלטרנטור זה, 800 ש"ח. וזה לפני בדיקה ושיפוץ אם צריך וגם ללא התקנה.

פורסם

עדיין דני אולי יכול לספק פתרון טוב יותר. אל תשכח שהוא מקצוען וימדוד קודם מה תצרוכת הזרם המכסימלית עם הפעלת המע' ולפי זה ידע איזה אלטרנטור יתאים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לא צריכה להיות בעיה עם אלטרנטור 80A , אל תשכח מערכת הסטריאו שמוגנת על ידי נתיכי ההגנה שלה אינה צורכת את הזרם הנומינלי הרשום על גבי הנתיכים בזמן פעולתה,אלא בפיקים של באס וגם אז ספק אם מגיעים לערך הזה.

תגיע ונחבר מד השראתי , נפעיל את המערכת, "נעמיס" את המערכת סטריאו ואת מערכת החשמל של האוטו, והאמת תצא לאור.

או שתצטרך אלטרנטור אחר או שלא. מה שבטוח, אם תחליף לבסוף זה יהיה מצורך ולא סתם.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מסכים איתך בהכל.

אני לא ציינתי אבל אני עדיין לא רכשתי את המגברים, סליחה.

מה שכן, אני יודע בדיוק אילו מגברים אני רוצה ואת כל הנתונים שלהם.

לכן הבדיקה הזאת כרגע לא רלוונטית והדרישה של האלטרנטור נבעה משיחה שלי אם נציג של חברת קיקר בארה"ב.

בכל אופן אני בהחלט מעדיף להסתפק בקבל איכותי מאשר להתחיל בתהליך החלפת האלטרנטור ברכב זה.

• תוכן חדש...