Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני מעוניין בעתיד הקרוב לאטום את הדלתות והבגאג' אצלי ברכב

עכשיו מישהו אולי יכול לתת לי קישור\ קישורים לאתרים שעוסקים בזה בארץ מחירים וכו'?

(עדיפות לאיזור גוש דן והסביבה)

תודה מראש לעוזרים

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

יש כל מיני חומרים - השאלה מה התקציב שלך...

החומר הכי ידוע נקרא דיינאמאט - יש להם הרבה מוצרים

תיכנס לאתר של אוטופרט או לאתר של החברה עצמה

קיט לשתי דלתות של החומר הרגיל עולה +- 400 ש"ח כשהאקסטרים עולה כמעט 200 ש"ח יותר...

אפשר לפרט המון על המחירים של החומר הזה - הכי כדאי שתרים טלפון לאוטופרט ותקבל מהם את כל המידע. יש גם חומרים אחרים של חברות אחרות.

אני קניתי חומר איטום של דודים שנקרא סופר טייט אלומיניום - הוא לא מיועד בדיוק לפריסה של גלי קול בצורה שבה הדיינאמאט או הפאנצ'מט או כל מוצר אחר עובד אבל הוא אוטם היטב, 20 מטר (רוחב מטר) עולה 430 ש"ח וזה מספיק לכל הרכב - ביחד עם זה צירפתי שני מוצרים אחרים של דיינאמאט שמטפלים נקודתית באיזור של הרמקולים - דיינא-אקסורב ודיינאמאט ספיקר-קיט אקסטרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לך לתת לי מספר או אתר של אוטופרט הזה?

או בכלל מישהו שעוסק בזה?

והתקציב לא ידוע

אני לא קמצן ולא איכפת לי להשקיע

בגלל זה אמרתי בעתיד הקרוב

אני רוצה להתייעץ ולדעת כמה לחסוך\ לבקש מאבא

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

פורסם

20 מטר (רוחב מטר) עולה 430 ש"ח וזה מספיק לכל הרכב

מזתומרת כל האוטו?

איפה יש עוד לאטום חוץ מדלתות ובגאג'?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

פורסם

בוא תשמע סיפור קצרצר

לחבר שלי יש וואן עם שתי סאבים וכל הפלסטיקה באוטו ממש הרעישה

אחרי שהוא חשב קצת הוא קנה כל מיני סוגים של ספוגים

פתחנו את הפלסטיקים (גג, צדדים, והדלת של הבגאג') הדבקנו את הספוגים האלו עם ספרי דבק לפלסטיק וסגרנו

עכשיו שהספוג עבה אז גם שאתה נותן מכה על הפלסטיק הוא לא עושה רעש כי הספוג כאילו מקבל מכה ולא הפלסטיק

בכל מקרה זה בהחלט עזר לרעשים אבל לא ב100 אחוז, עדיין תוכל לשמוע מכמה מקומות קטנים אבל ממש לא כמו לפני

פורסם

חבר'ה אני גם חשבתי על איטום אקוסטי לרכב

איפה עושים זאת בצורה מיקצועית וכמה זה ישפר את האטימות של הרכב ואת האקוסטיקה?

מישהו עשה את זה כבר

ואם כן אצל מי?

פורסם

אני עד היום מתלבט בין דיינאמיט (יקר) לבין יריעות פזקר (זול)....ההתלבטות היא בעיקר בגלל השמועה היחסית גדולה על עמידות הפזקר בחום הישראלי.....כלומר הינמסות החומר ונזילות שלו.

למרות שעשיתי חיפוש על העיניין כאן בפורום, ומצאתי באמת לא מעט שירשורים בנושא - לא מצאתי תשובה חד משמעית לסוגייה הזו.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...