Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פורום בלונדיניות: הצילו!!!!!!! אחותי נעלה את עצמה בתוך האוטו והמפתחות בפנים!!!!!!

פורם סקודה: (תמונות) חלל ריק לא מזוהה בתוך תא המנוע, מה צריך להיות שם?

פורום סוחרים: למכירה! פיאט אונו 1000, שנת 92, ממשלתית לשעבר, 473K ק"מ, קצה שלדה, פלגים חדשים, עץ ריח חדש, מדבקה "ריגר טיונינג" חדשה, נדירה!!! מקורית!!! שמורה ביותר!!! 20K מעל המחירון.

פורום Fuel- Slut: יורד עם המוסטאנג לאילת, זקוק ליעוץ משכנתא

פורום משטרת ישראל: נסגר עקב חוסר עניין לציבור

הייתי חייב...

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

ROFL!

אני בוכה פה!

זה ללא ספק אחד השרשורים הכי מצחיקים שהיו בפורום (צריך להוסיף אותו לשרשור של "משפטים ופנינות חוכמה בפורום")

וכל הכבוד ל zak-rs2000 על הרעיון

וואלק אתתתתה

פורסם
פורום PSI: "עשיתי תאונה, הלך האוטו, שברתי 3 צלעות ואת האגן"

פורום PSI (תגובה לקודם):" מצטערים לשמוע. יש חלקים?"

עידן, מתי זה קרה? איפה החלקים? :shock:

פורסם

פורום נהגים חדשים: "מחר נגמר לי המלווה. מחפש רכב ספורט מוגדש טורבו שיכול להגיע עד 200 קמ"ש. יש המלצות?"

פורום טויוטה קורולה: "קניתי טויוטה קורולה בשנת 2003 ועד היום אין לי תקלות. משעמם לי. אני רואה בפורום הטכני ב- CF איך אנשים נתקעים עם האוטו ונהנים במוסך. מה עושים?"

פורום הונדה סיוויק: "מחפש מקום להוספת מגנזיום לאוטו ולהוספת לדים כחולים בתחתית הרכב. כמו כן מקום לקניית מדבקות של הונדה לשמשה קדמית ומדבקות של להבות בצידי הרכב ייתקבלו בברכה".

פורום פיג'ו: ברשותי פיג'ו 205. יש לי בעיה רצינית באוטו, שאני נוסע מעל ל- 100 קמ"ש עפים עליי חתיכות מהדשבורד וזה מפריע לי מאוד בזמן הנהיגה. יש למישהו המלצות לדבק חזק?"

פורום פיאט אונו: "ברשותי פיאט אונו קרבורטור. תדלקתי את הרכב בקריית שמונה מיכל מלא. הגעתי לאילת ועדיין לא נגמר הדלק. האוטו הזה נוסע על אויר?!"

פורום מיצובישי סופר לנסר: "שאני מעביר את ידית ההילוכים על D הטורים עולים אבל הרכב לא זז, כאילו הרכב על ניוטרל. מה זה יכול להיות?"

פורום מועדון החמש: "אישתי נתנה לי אולטימטום עד מחר בחצות. האם כדאי לזרוק אותה או את הרכב?"

פורום מועדון PSI: "נפתח מזנון עם כיבוד קל על השוליים של כביש החוף לנתקעים עם הרכב. כחבר מועדון PSI הנך זכאי לגרירה חינם. אנא הצג כרטיס מועדון"

פורום זכויות הנשים בישראל: שלום לכולם. בעלי נסע לחו"ל והשאיר את הרכב שלו בחנייה. הבעיה היא שהוא לא רוצה שאני אנהג. איך לפרוץ את הקודנית?"

פורסם

פורום ייעוץ ורכישת רכב ב-CF: מחפש רכב קומפקטי כמו גטס, חסכוני כמו סיריון ואמין כמו ג'אסטי עם ביצועים של בוגאטי ויירון עד 30K ש"ח

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...