Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פורום משטרת התנועה: דנה קמה,קמה דנה...

לא קיים פורום למשטרת התנועה כי מי שיודע לקרוא לא יודע לכתוב ולהפך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך אף אחד לא ציין:

פורום פאביה: שלום לכל החברים, אני גאה להיות חלק מאנשי העילית שמחזיקים ברכב המצויין והייחודי הזה. ראיתם מה רושמים בקארס על הרכב שלנו?

Confidence In Motion

פורסם
איך אף אחד לא ציין:

פורום פאביה: שלום לכל החברים, אני גאה להיות חלק מאנשי העילית שמחזיקים ברכב המצויין והייחודי הזה. ראיתם מה רושמים בקארס על הרכב שלנו?

חבוב....תסתכל שנייה דף אחד אחורה...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
חבוב....תסתכל שנייה דף אחד אחורה...

הוא עסוק בלמכור הונדות ולהלל אותן בפייסבוק, מה אתה מצפה?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פורום יגואר : יש לי דייהו נובירה ...

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

פורום שברולט: מדוע העבירו את השרשור שלי על הקרוז לאוף טופיק?

פורום VAG: האם ניתן להסתדר בלי הכליה היחידה שנשארה לי?

פורסם

פורום נגדים: עזוב שטויות, אין כמו יפניות, הכי טוב, לא כמו כל הקוריאניות שמתפרקות ב100 אלף ק"מ.

(אני מקווה שאני לא מעליב את yulianx שנוסע בפנדה :lol:)

פורום קורולה: מנהל הפורום - אשריקו.

LOL :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
פורום סיטרואן קקטוס: כל פעם שאני חונה במקום ציבורי פותחים עלי דלתות בכוח כדי לראות מה יקרה, רעיונות איך להפסיק עם זה?

רופלמייאסאופ

תמיד אפשר לשתול סברסים בתעלה של החלון.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...