Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופציה לקבל מערכת מארה"ב

אני מעוניין במערכת ברמה ט"מ עם מסך חשמלי 7" מסך נגיעה.

האם למישהו יש הצעה חוץ מפיוניר

משהו ברמה גבוהה????

פורסם
פורסם

ביקשת מכשיר ברמה גבוה, וציינת חוץ מפיוניר. לאלפיין יש מכשירים ברמה גבוה גם. ואם אפשר לשאול - מה הבעיה בפיוניר בדיוק?

פורסם

אקספלויטר היקר, המכשיר של קלריון העליון שציינת ה-856, מכשיר מעולה אמנם אבל אינו מגיע עם מסך כלל - אולי התבלבלת עם דגם אחר.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
המכשיר של קלריון העליון שציינת ה-856, מכשיר מעולה אמנם אבל אינו מגיע עם מסך כלל - אולי התבלבלת עם דגם אחר.
לא התבלבלתי, פשוט הבחור ציין בפרוש שהוא מחפש מכשיר ברמה גבוה הכולל מסך נגיע, ולא ציין חד משמעית שהוא מחפש DVD... ובמכשיר 856 כל הפונקציות נשלטות ע"י מסך נגיע. אח"כ הבנתי בזה שהוא ציין מסך 7 אינץ' אז נתתי לו את השני שהוא בעצם DVD.
פורסם

חבר'ה תודה רבה על ההענות

אני מעוניין במכשיר ברמה גבוהה עם מסך נגיעה 7 " ושתהיה חברה טובה

עם פיוניר אין לי בעיה ,כרגע יש לי פיוניר אבל פיוניר היא חברה שיודעת חעשות מוצרים שאנשים יאהבו

צעצועים יפים ואני לא יודע כמה דגש הם שמים על איכות הOUTPUT שלהם

אני רוצה משהו איכותי

ראיתי באתר של נקמיצ'י משהו יפה שלהם אבל אני לא מצליח להשיג מידע על איפה רוכשים אותו

אז תודה שוב

והצעות יתקבלו בברכה

• תוכן חדש...