Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי אם אפשר להחליף את המנוע של גולף SDI ממנוע סולר לבנזין?

:?: ואם כן צריך להחליף רק את המנוע עצמו בלי שום דבר אחר? :o

רנו קליאו 96 RT

פורסם

אבל צריך להחליף גיר בטוח.

יכול להיות שצריך להחליף עוד מכלולים.

למה לך להחליף מנוע דיזל במנוע בנזין??????

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

גיר, מנוע, הגה, ידית הילוכים ופנסי איתות.

באמת, למה להחליף ברכב די חדש את המנוע? ועוד לבנזין!!!

תמכור את האוטו, וקנה בנזין. יצא לך יותר זול ופחות כאבי ראש. 8)

פורסם

כי חשבתי אולי לקנות מונית שנת 97 בקצת כסף ולהשקיע בה עוד הרבה כדי לשפץ אותה

ואני לא רוצה דיזל, אני לא סובל את הרעש של המנוע!

רנו קליאו 96 RT

פורסם

נשמע מעניין..

אם הייתי חושב על לעשות משהו כזה הייתי לוקח רכב שהחלפים שלו זולים ולא רכב כמו הגולף או כל פולקסוואגן אחרת שכל חלק עולה כמו 30% מהערך של הרכב עצמו.

קח קסארה או משהו כזה שיהיה זול להחליף מכלולים

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

אבל השאלה שלי הייתה מהתחלה אם זה אפשרי והחליף ממנוע דיזל לנזין

ואיזה חלקים צריך להחליף חוץ מהמנוע עצמו וגיר שאמרו מקודם שגם צריך????? :?:

רנו קליאו 96 RT

פורסם

זה כנראה אסור על פי החוק, ואם זה לא אסור אז תהיה בטוח שיהיו לך 7 מדורי גהינום לאשר את זה. מה תעשה כתקבל הביתה את חידוש הרשיון ויהיה שם סכום של רכב דיזל (בערך כפול מבנזין?).

אם כבר אתה רוצה לקנות מונית אז אל תיגע ב-SDI, לדעתי. תקנה איזה TDI נורמלי של 110 כ"ס (I אדומה) ועדיף 130 כ"ס (D ו-I אדומות, אם תמצא כזה למכירה), ותהנה מאחלה מנוע דיזל. הוא גם לא עושה הרבה רעש "דיזל", וגם אתה תשכח מהצליל כתרגיש אותו נוסע. בטח יותר טוב מלשתול שם איזה 1600.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

כן...אתה צודק

לסיכום זה לא שווה להפוך מנוע זידל לבנזין... גם תמיד אפשר להוסיף אגזוז לחץ ולשכוח מהרעש של הדיזל.

השאלה שלי אם בכלל שווה לי להשקיע במונית לצורך העניין נגיד TDI, כי מונית אפשר להשיג במחיר טוב. אבל אחר כך אני צריך לשפוך כסף על תיקונים.

או שעדיף לי להמשיך בחיפושי אחרי XSI?

רנו קליאו 96 RT

• תוכן חדש...