Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי רנו קליאו אוטומט שנת 96 דגם אר טי

והשאלה שלי למה במהירות של 150 האוטו מת ולא סוחב יותר זה די מוזר כי האוטו לא ישן והמנוע שלו במצב ממש טוב.

הדבר האירוני כאן שהסקלה שלו מראה עד 220 (כן בטח) הוא גם מגיע למהירות כזאת.

אם מישהו יודע משהו בנושא נא להגיב או לעזור לי.

פורסם

המהירות המקסימלית של קליאו אוטומטית עד שנת 1996 היא 165 קמ"ש פלוס מינוס.

מאז האוטו התיישן, ברחו כמה סוסים מהאורווה, המיסבים נשחקו, הצמיגים התיישנו, תיבת ההילוכים לא מה שהיא היתה פעם, והנהג עושה עם האוטו דברים שהוא לא אמור לעשות....

ברור?

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
המהירות המקסימלית של קליאו אוטומטית עד שנת 1996 היא 165 קמ"ש פלוס מינוס.

מאז האוטו התיישן, ברחו כמה סוסים מהאורווה...

אהבתי :lol::lol:

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

אמיר מה המצב (זה אני עמית).

אני אומר לך הקליאו זה לא זה אחי .. תחליף לפיאסטה פשע כמו שלי ...

לא סתם אחי עכשיו לעניין.

תראה הכול תלוי במצב של האוטו כמו שאמרו לך לפני זה שנת 96 כבר נחשב ישן.. הרבה דברים מתבלים ונהרסים.

וגם תלוי כמה אנשים היתם...

1.6 206

פורסם
שלום!

יש לי רנו קליאו אוטומט שנת 96 דגם אר טי

והשאלה שלי למה במהירות של 150 האוטו מת ולא סוחב יותר זה די מוזר כי האוטו לא ישן והמנוע שלו במצב ממש טוב.

הדבר האירוני כאן שהסקלה שלו מראה עד 220 (כן בטח) הוא גם מגיע למהירות כזאת.

אם מישהו יודע משהו בנושא נא להגיב או לעזור לי.

הגיוני ביותר...... הרכב הראשון שלי היה זה בדיוק... שנת 96 חדש מהסוכנות... הגעתי איתה ל-160 במישור ו-170 בירידה קטנה... זה מה שהיא מסוגלת... אז אחרי 7 שנים 150 נשמע מאוד הגיוני ובכל מקרה זה מספיק בשביל רכב שכזה... ממה שאני זוכר זה היה מפחיד והרכב מאוד לא יציב במהירויות האלא...

ינון.

• תוכן חדש...