רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,553 נושאים בפורום הזה
-
חיישני רוורס
מאת AlonElk- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 577 צפיות
איפה ניתן לקנות ולהתקין במחיר זול באזור חיפה חיישני רוורס? תודה
הודעה אחרונה מאת AlonElk, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים, לאחרונה התלבטתי המון, בחיפושים אחרי רכב זריז ומהנה לנהיגה, עם מומנט בריא ומגע ספורטיבי.. הגעתי להתלבטויות בין הקליאו 0.9 ל208 ( כן אני יודע שני הרכבים לא באמת מספקים את מה שחיפשתי למרות שהקליאו בגרסת הטורבו הרגישה מאוד זריזה ומהנה לנהיגה, וגם ה208 לא רעה בכלל) אז באיזה רכב בחרתי?? סיאט לאון! תוך כדי התלבטויות והתייעצויות עם חברי הפורום, תפסתי את עצמי פתאום מחפש אלטרנטיבות אחרות והגעתי... סיאט לאון 1.2 TSI ידנית שנתון 2012. ברגע שנסעתי על הרכב ידעתי שהוא מתאים לי מבחינת כל מה שחיפשתי...והבונוס הוא שלאון גם כבשה אותי במראה בסופו של דבר מצאתי לאון שעלתה לכביש במאי 2012 מיד ראשונה פרטית. קילומטרז- 24,000 (סבבה לגמרי לשנה וחצי ע…
הודעה אחרונה מאת yud, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום,אני מעוניינת למכור את הרכב לאדם פרטי ולהחליף לרכב אחר ,עד כמה אני צריכה לבוא לקראתו במחיר ? המחירון הוא 72000 ,תודה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לינק לכתבה עם תמונת הרכבים. באיזה מן הרכבים נסעה המשפחה שנפגעה? אני לא מבין את חומרת הפציעות לאור שלמותם, לכאורה, של תאי הנוסעים ברכבים המעורבים. לא היו חגורים?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי לכולם, אז אחרי 3 שנים עמוק בתוך עולם הליסינג, זכינו להיות הורים ומהר מאוד הבנו שיש צורך ברכב נוסף. אז בדומה לרכבים הקודמים שלי, ידעתי מהר מאוד איפה לקבל המלצות ומצאתי את דרכי לפורום. הדרישות היו סופר מיני, בגאז גדול, חמישה כוכבי בטיחות ומתאם איזופיקס, לאט לאט הבנו שניהיה חייבים להגדיל את התקציב, והתחלתי לנבור בהמלצות הפורום אודות שוק היד שניה. ההמלצות הרבות גרמו לנו לגבש דיעה ששוב נשאר בגזרת הגיר הידני. שוק הידני בישראל היה רדום בסוף העשור הקודם ולכן התחלנו לנבור מה יש לרכבים חדשים להציע. לאחר קריאה מעמיקה, בעיקר פוסט ישן של בחור שעשה השוואה באירופה בין הפולו לפיאסטה הידניות שהובילו את ההתלבטות, נפלה החלטה על הפיאסטה. קראנו על המבצע הקרב…
הודעה אחרונה מאת Yossim, -
היי חברים. מושבי הרכב בגולף 4 שלי עייפים ומותשים והגיע זמנם להתחלף. חשבתי על שדרוג המושבים למושבי עור ולהלן כלל הדרכים שמצאתי בשיטוטיי באינטרנט. אשמח לעזרה בבחירת הדרך הנכונה: 1. ייבוא מושבי עור משומשים קומפלט, יחד עם דלתות פנימיות. המחירים באיביי מתחילים מ-450£ לא כולל משלוח, שוודאי ייעלה כמה מאות שקלים לפחות. 2. ייבוא קיטים מוכנים של כיסויי עור חדשים. המחיר הוא סביבות ה-100£ למושב. את ההרכבה לעשות אצל רפד רכב בארץ. 3. תפירת כיסוי עור על המושבים הקיימים או החלפה של הכיסוי לגמרי אצל רפד רכב. לפי הבנתי המחירים נעים החל מ-300 ש"ח למושב לדמוי עור ועד ל-1000 לעור אמיתי. מה אתם הייתם בוחרים? כיצד ניתן לחסוך בעלויות אך לא להתפשר בתוצאות? האם קיימים קיטים…
הודעה אחרונה מאת daniel.r, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם , אנחנו שוקלים להחליף רכב בימים אלה. חשבנו על הקורולה החדשה אבל אז הלכתי לראות את המאזדה 3 החדשה וגיליתי רכב משמעותית יותר מפנק במחיר מאד דומה. כמובן שגם שאר הנתונים שלו מספקים אותנו. העניין הוא שמאז עברו 3 שבועות ואני כל הזמן מחפש לראות כאלו על הכביש אבל לא רואה בכלל... מצד שני קורולות רואים כמו טיפות מים... מישהו יכול לתת דעה למה זה? למה שמישהו יעדיף לשלם אותו דבר ולקבל פחות? סה"כ מדובר ב2 יצרניות מאד אמינות ובעלות מוניטין לא? זה לא שאני משווה טויטה לסאנג יונג או משהו כזה...
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
פרטים: http://www.gear.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/2014_01_05_N01_%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2_%D7%90%D7%9C%D7%98%D7%95 אמרו שיעלו מחירים ב2014? אז אמרו, בנתיים יוצאים מבצעים כל שלישי וחמישי(לפחות המבצע לכולם ולא רק לחבר,מורים, הייטק וכו'). למי שמחפש כזה רכב, נראה על פניו דיל טוב לא?
הודעה אחרונה מאת wtoask, -
-
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חברה , אני מדבר על מנועי 1.4 טורבו, השאלה שלי אם יש פה מישהו שיודע לתת תשובה לגבי ההבדלים העיקריים (בגדול) של הרכבים הנ"ל תודה
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 957 צפיות
שלום לכולם, יש ליpeugeot 206 2002 אני רוצה להזמין מebay או aliexpress את השקע שליד המושב שאליו מכניסים כביכול את האבזם של החגורה. ודבר נוסף אני מחפש את הפלסטיקה של הבית מנורה של הגג משום שהפלסטיקה דהה מהשמש וגם ואי אפשר להכניס לשם פלטת לדים. אשמח אם תעזרו לי למצוא את מציאתם של חלקים אלו. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ron_man, -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, כמה נהוג לבקש על רכב לפירוק (206 שנת 99)? הרכב עצמו תקין מכנית (כולל מנוע וגיר שהותקנו לפני שנתיים). הרכב ירד מהכביש עקב תאונה מאחור, אך פרט לדלת אחורית, פגוש ורצפת בגאז', לא נפגעו חלקי פח נוספים (התיקון יקר מ-50% מערך הרכב). המחירון סביב 9500ש"ח. תודה.
הודעה אחרונה מאת Rafkaz, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, אני חושב לפתוח עסק עצמאי בו השימוש ברכב יהווה חלק אינטגרלי מההכנסה. האם מגיעה לי הטבה כלשהי בהוצאות על הדלק, החזר מס בלו או כל דבר אחר??? מדובר במנוע בנזין.
הודעה אחרונה מאת MOTIOZ, -
- 1 תגובות
- 695 צפיות
שלום היתי בסיאט לגבי הידנית 1.4 נאמר לי שנשאר רק צבעים לבן בורדו וכסף היתי בסקודה לגבי ה1.4 פאביה נאמר לי שכבר לא מביאים את הדגם הזה ולא יודעים אם יהיה מישהו יודע משהו לגבי זה? מפסיקים עם הדגמים האלו או מה?
הודעה אחרונה מאת omar87, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 171 תגובות
- 28.3 אלף צפיות
חברים שלום, נתקלתי בבעיה, הכנסתי את הרכב שלי לתיקון באחד המוסכים המומלצים כאן בפורום, זמן מה לאחר תיקון הרכב גיליתי שכנראה שהמוסך לא באמת תיקן את מה שהוא אמר שהוא תיקן ופניתי לאותו המוסך לקבל הסברים והבהרות. כמובן שלא קיבלתי מאותו המוסך תשובות מספקות וברורות ורק קיבלתי תירוצים ואיום על תביעה על הוצאת דיבה. כשבמפורש רשמתי לו שאני לא הולך לפרסם את שם המוסך אלא רק רציתי לפרסם את הסיפור שלי עם כל העובדות והתמונות ולשאול את הפורום מה הם היו עושים במקרה שכזה, ובחזרה ממנו קיבלתי תעשה מה שאתה רוצה רק תדע שאני יכול לתבוע אותך על הוצאת דיבה מבלי להוכיח נזק אז תיזהר ממני אם ייפגע השמי הטוב ואני אאבד לקוחות. עכשיו אין לי כוח להיכנס איתו לשום מריבות,משפטים וכד', פשוט אני רוצה לד…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
שלום לכם מעוניין באזעקה טובה לרכב. אמור לקבל מחר, יש קודני אני רוצה לעשות אזעקה מעולה היות והרכב גניב. שמעתי על עלוקה, כספת, ועוד ועוד. מה זה מה, אשמח לפירוט, עזרה והצעות. ומה העלויות בנוסף - איזה חברות ביטוח כדאי, או שכולם אותו הדבר? אישתי עובדת מדינה האם יש כאלה שנותנים הוזלה על רכב גניב מסוג כזה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Sharon23, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום אני פונה לפורום הזה כבר מיואש אולי מישהו פה יוכל לפתור לי את הבעיה, קניתי לפני שנה אולי קצת יותר סיאט איביזה fr 1400 שנה 2011,אני יד שלישית, כשעבר חודש בערך מאז שקניתי בדקתי בדיקה שגרתית את מצב השמן במנוע והמד הראה לי שהוא כמעט וריק לחלוטין הלכתי ומילאתי שמן , לאחר תקופה קצרה של כמעט חודש אולי פחות נגמר לי שוב השמן ונדלקה נורה צהובה, ניגשתי למוסך רכב הנגב ברחובות במסגרת האחריות לראות מה הבעיה הם בדקו את האוטו אמרו לי שאין נזילות והכול תקין מילאו לי שמן ואמרו לי ושאני רשאי לנסוע . עברה תקופה קצרה של חודש שוב נדלקה נורה ואותה הבעיה מילאתי שמן כדי שאני ייסע למוסך הם כעסו שמילאתי שמן כי הם רצו לשקול את השמן לפני ואחרי 1000 קילומטר כדי לשלוח את הנתונים ליצרן ולראות אם אכן…
הודעה אחרונה מאת IceCold, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4472925,00.html :shock:
הודעה אחרונה מאת Old-School, -
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
חברים שלום, אולי במקרה נשאר אצל מישהו גליון מ2012? אני צריך מחיר של שני רכבים מודל 2008 כפי שהופיעה ב2012, מאזדה3 אקטיב והונדה סיויק הייבריד. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת nissan, -
מהנדס רכב ?
מאת umry- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני עומרי בן 18 מכפר ניין וזה הנושא הראשון שלי טוב .. אז ככה בתיכון הייתי בתכנית טו"ב (טכנאי ובגרות) **תכנית טו"ב: "במסגרת תכנית טו"ב מתחילים התלמידים את לימודיהם כבר בכיתה ט' ומסיימים בכיתה י"ב עם תעודת בגרות ודיפלומת טכנאי. בכיתה ט' מתוגברים התלמידים במקצועות: מתמטיקה, אנגלית, לשון ומדעים. בכיתות י'-י"א מסיימים התלמידים את רוב רובה של תעודת הבגרות, וכיתה י"ב מוקדשת ללימודי טכנאים. התלמידים פטורים מכל עלות שהיא." יש לי עכשיו תעודת בגרות שלם ותעודת טכנאי והיום אני לומד הנדסאי רכב ב-מכללת ותיכון אורט נצרת ושמעתי מחבר שלי שבגרמניה חסר מהנדסים.. והוא אמר גם שהם מחפשים הנדסאים ככה הסבר לי: "שנה ראשונה אתה משלם 40 אלף שיקל ללימוד …
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם,מקווה שמעלה את זה במקום הנכון. לפני קצת יותר מחודשיים הזמנתי זוג נורות מהאתר (HIDS DIRECT) שלא הגיעו עד לרגע זה,באתר צויין כי המוצר נשלח. פניתי לאתר ושאלתי אם הייתה בעיה עם ההזמנה או אם יש דרך בה הם יכולים לעזור ולא הייתה תגובה,לאחר מספר ימים שלחתי שוב הודעה ושוב ללא מענה. האם יש משהו נוסף שאוכל לעשות???? או שיותר מחודשיים זה תקין מאתר זה?? (מה שלא נראה לי) נ.ב-המוצר שולם עם פייפאל. תודה
הודעה אחרונה מאת PUNTOGT3, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום רב , חדרו קצת מים לפנס הרכב שלי ועכשיו רואים בפנים שיש קצת אדים של מים בתוך הפנס. האם דבר כזה יכשיל אותי בטסט? יש דרך לייבש כזה דבר? (חוץ מלנסוע עם אורות גבוהים - את זה אני לא אוהב וחוץ מלפרק את כל הפגוש בשביל לפרק את הפנס? תודה על העזרה. עריכה : מנהל הפורום , אולי הייתי צריך לרשום את זה בטכני... אפשר להעביר? תודה
הודעה אחרונה מאת rotman23, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אהלן וסהלן חבר'ה! לאחרונה צף ביני לבין חברי ויכוח קטן-אנוכי טוען כי הקלאץ' (או בשמו העברי-"מצמד"), נועד אך ורק על מנת להפריד בין המנוע והגיר, ובכך לאפשר העברת הילוכים ללא "לחץ" מיותר מצד המנוע. בהתאם לכך, למיטב הבנתי, כאשר מנוע הרכב דומם, אין צורך לעשות שימוש בקלאץ' על מנת להעביר הילוך, כלומר-ניתן לעשות זאת בלעדיו. מנגד, חברי, שעושה שימוש ברכב בעל גיר ידני, טוען כי הדבר איננו אפשרי, וגם כשהרכב עומד בחנייה, עם מנוע דומם, יש צורך ללחוץ על הקלאץ' ולהעביר הילוך. אשמח אם תשפכו קצת אור על הפולמוס הנ"ל
הודעה אחרונה מאת yosik, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
התקנתי MKi9200 חדשה ברכב ושמתי לב למשהו הזוי ומוזר בזמן ש-Waze עובדת. בכל פעם שהיא מחפשת מסלול חדש, על המסך של הדיבורית רשום "תא קולי". כאילו שהדיבורית מחייגת לתא קולי אבל בפועל זה לא באמת קורה. עוד מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזו?
הודעה אחרונה מאת americium, -
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
מצאתי את זה לרכב שלי, נראה טוב בתמונה, מתאים בול לרכב ובצבע שמתאים לרכב וכמובן מחיר נח, קצת פחות מ200 שקל כולל משלוח. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי. קניתי לאישתי יונדאי אי 20 החדשה לפני כמה שבועות. אתמול הייתי בסוכנות והראו לי במחשב שרכב הועבר מאילת מנמל אשדוד ושביצעו התקנות למיניהן. ראיתי שהלוחית רישוי מסתיימת ב11 ולא 53 כמו שהגיוני שיהיה. כששאלתי את הסוכן, הוא טען שיונדאי עדיין בספרות 11. לי נראה תמוהה שהם עדיין ב11. כבר הייתה הסדרה 12,13,52,53,54, איך יתכן שיונדאי עדיין ב11? חיפשתי רכבי יונדאי חדשים בכבישים ובאמת ראיתי שרובם 11, אך היו גם 13. האם הדבר תקין או שקיבלתי רכב ממחוזר שמישהו ביטל או כל סיבה אחרת?
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב.רכשתי סקודה יטי 1.2 גיר ידני דגם אמביטיון בדצמבר 2013. כרגע מד עוץ הינו 1700 ק"מ .מייד לאחר קבלת הרכב מהסוכנות החלו רעידות בהגה,לאחר פניה למוסך "מיכאל" שבחיפה ולאחר פרוצדורה לא קצרה כלל ומריטת עצבים, החליפו צמיג שהיה תקול.רעידות בהגה פסקו .עם זאת, קיימים ברכב עדיין רעידות מהחלק האחורי של הרכב, עקב חוסר רצון לפנות למוסך "מיכאל" (בגלל היחס של המוסך ללקוחותיו) פניתי למוסך "סגול" אשר בכרמיאל ,היחס היה מספר מונים טוב יותר.ברם, במוסך סגול לא יכולים לטפל לי באוטו ,כלומר,להתחיל לטפל לי ברכב מפני שלדבריהם טרם קיבלו אישור להתחיל לברר את סיבת הרעידות (נראה מאוד טמוהה הנושא של לחכות כבר שבוע ימים לאישור אשר יאשרר להם להתחיל לברר את סיבת הרעידות ברכב חדש !!!) . מבקש את עזרתכם …
הודעה אחרונה מאת tkl, -
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
נערך. תודה רבה חברים.
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 988 צפיות
http://www.ebay.com/itm/NEW-99-5050-K-N-KN-RECHARGER-AIR-FILTER-CLEANING-SERVICE-KIT-237ml-SQUEEZE-OIL-/290946749188?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item43bdc71304 אני רואה כאן שמן והכל, אני יכול להזמין אבל אני חושש שלא יעבור במכס או משהו.. מישהו יכול לעזור לי עם זה?
הודעה אחרונה מאת GUGY, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הורדה של 4 אלף מהמחירון . שווה? לצערי יש לי רק אוטומוט ואני צריך רכב קטן יחסית . אני מתלבט בין מאזדה 2 / סיריון לסייאט מי . מה אתם אומרים על המחיר לחודש ינואר ?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אחרי הרבה זמן שאני יודע שאני צריך את זה, נכנסתי היום לחנות ורכשתי. תיכננתי לרכוש רק ולנטיין אבל כשגיליתי שמעדכנים את הצ'יטה אחת לשבועיים עם מיקומים של ממל"זים החלטתי שביחד איתו ועם הווייז אני אהיה מקסימום "מכוסה". עדיין אין לי מושג מה צריך לעשות איתם אבל מריפרוף ברשת הבנתי שהכיול\עידכון\התקנה הם משחק ילדים. בכל זאת, אשמח לקבל הצעות מבעלי המכשירים (אם יש כאלו בכלל). תודה
הודעה אחרונה מאת kingikra,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 377 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- נירו72
- Igalz
- mcaspi
- AmitGo
- מלטבשי
- Aviv943
- ezuf
- Yuvalino
- Yoyo770
- nadavd4
- אורי מ.