Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.רכשתי סקודה יטי 1.2 גיר ידני דגם אמביטיון בדצמבר 2013. כרגע מד עוץ הינו 1700 ק"מ .מייד לאחר קבלת הרכב מהסוכנות החלו רעידות בהגה,לאחר פניה למוסך "מיכאל" שבחיפה ולאחר פרוצדורה לא קצרה כלל ומריטת עצבים, החליפו צמיג שהיה תקול.רעידות בהגה פסקו .עם זאת, קיימים ברכב עדיין רעידות מהחלק האחורי של הרכב, עקב חוסר רצון לפנות למוסך "מיכאל" (בגלל היחס של המוסך ללקוחותיו) פניתי למוסך "סגול" אשר בכרמיאל ,היחס היה מספר מונים טוב יותר.ברם, במוסך סגול לא יכולים לטפל לי באוטו ,כלומר,להתחיל לטפל לי ברכב מפני שלדבריהם טרם קיבלו אישור להתחיל לברר את סיבת הרעידות (נראה מאוד טמוהה הנושא של לחכות כבר שבוע ימים לאישור אשר יאשרר להם להתחיל לברר את סיבת הרעידות ברכב חדש !!!) . מבקש את עזרתכם איך לפלס את דרכי לאנשים בכירים יותר בצ'מפיון שיטפלו לי בבעיה.

רב תודות.

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

נשמע שכל הצמיגים פגומים, או לפחות אחד נוסף על הסרן האחורי.

זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל ברכב מהקונצרן שסובל מפגם / פגמים בצמיג / צמיגים. קרה ללא מעט לקוחות עם סופרב - ועדיין קורה (יש בחברה בה אני עובד לא מעט רכבים כאלה). מעבר לעובדה שנתקלתי במספר (די גדול) של לקוחות שהתלוננו על בעיות כאלה ואחרות - במספר מוסכי היבואן בהם ביקרתי.

לי אישית הייתה בעיה של איזון גלגלים וכיוון פרונט לקוי - בפאביה. הרכב הגיע עם רעידות קלות ומשיכה מורגשת מהרגע שנלקח ממתקן המסירה (מעבר לעובדה שהרכב נמסר עם מוט מייצב משוחרר... אלוהים יודע איך). קרה גם אצל ידידה שלי - גם בפאביה.

שיבדקו היטב את הצמיגים (ואיזון) הנוספים שישנם על הרכב. מעבר לכך, רצוי גם לבדוק המתלה האחורי - אולי משהו משוחרר בו ודורש חיזוק (או החלפה). במידה והכל תקין - לבקש מהם כיוון פרונט. אולי (אולי...) זה יעזור. בדוק את כל האופציות - ויש לא מעט כאלה.

נ.ב,

במידה ויש לך פנצ'רמאעכר שאתה סומך עליו, גש אליו ובקש ממנו לבדוק את הצמיגים והאיזון. אולי הוא יעשה "קסמים". במידה ולא ימצא בעיות כאלו ואחרות, הייתי פונה אל מכון פרונטים עליו אני סומך - ומבקש שיבדקו מה שלום המתלים...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הבעיה נובעת לרב מכך שהמכוניות עומדות זמן רב במגרשי היבואן והצמיגים מתעוותים כתוצאה מהעמידה הממושכת. זאת הסיבה שבמפעל מנפחים את הצמיגים בכמה PSI טובים מעל הערכים המומלצים כדי למנוע מצבים כאלו.

הפתרון הקל ביותר הוא להחליף את כל הצמיגים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מני, אני חולק עליך - לפחות במקרה שלי, הרכב לא עמד בארץ אפילו שבוע, הוא הגיע ממשלוח טרי (מפס היצור) מצ'כיה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מציאת סיבה לרעידות היא תהליך שצריך לעבור מספר שלבים עד למציאת החלק האחראי.

אין ברירה ואם לא יודעים מיד מה הסיבה צריך לעבור שלב שלב.

זה עלול לתסכל, אבל אין טעם לפעול בבת אחת בכל החזיתות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ממליץ לך על מוסך המספנות באיזור קרית חיים, למנהל קוראים דויד, הייתי אצלהם פעם בשביל טיפול ופעם שניה היית תקלה בטורבו - סידרו הכול במסגרת האחריות.

חוץ מזה פעמיים ביקשתי יעוץ בטלפון לגבי הרכב ותמיד נענו בחיוב!

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

רב תודות לכל העונים,אציין ואומר שעשיתי בדיקה מקיפה לכל הצמיגים ,בדיקה שנקראת "כוחות דרך" עם מכונה מיוחדת שמדמה את הלחץ המופעל על הצמיג בזמן נסיעה. כל הצמיגים יצאו תקינים בבדיקה. מוסך "סגול" לדבריו,מחכה לאישור להתחיל לטפל לי ברכב ,כאילו מחכים להנחייה מיוחדת ...)את הבדיקה ביצעתי על חשבוני) ...

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

• תוכן חדש...