Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מכירת רכב לפירוק - כמה לבקש?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

כמה נהוג לבקש על רכב לפירוק (206 שנת 99)?

 

הרכב עצמו תקין מכנית (כולל מנוע וגיר שהותקנו לפני שנתיים).

הרכב ירד מהכביש עקב תאונה מאחור, אך פרט לדלת אחורית, פגוש ורצפת בגאז', לא נפגעו חלקי פח נוספים (התיקון יקר מ-50% מערך הרכב).

 

המחירון סביב 9500ש"ח.

 

תודה.

פורסם

לפרוק לא תקבל כמעט כלום (נגיד 1000 שח).

 

אם הרכיבים המכנים באמת במצב טוב תנסה למצוא רכב כזה בלי מנוע ולהרכיב משניהם אוטו שנוסע.

 

לחילופין לפרסם את האוטו ביד 2, אולי תוכל לגרד 2000 שח ממישהו שיש לו אוטו כזה בלי מנוע.

פורסם

שאלתי בעל מגרש לרכבים מפורקים כמה הוא נותן על מכוניות. תשובתו הייתה 10% ממחירון הרכב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אתה יכול לקבל סביבות 800-900 ש"ח.

 

לפעמים יש אנשים עם מזל טוב שמצליחים למצוא רכב עם מנוע גמור או שצריך שיפוץ, ואז הם מרכיבים רכב אחד וממשיכים הלאה איתו בעלות נמוכה יחסית של פירוק והרכבה.

פורסם

אם יש לך מקום לעמיד את הרכב, תמכור לחקים אבל בשביל זה צריך סבלנות, זמן ומקום, כי יכול להיות שיקנו רק איזה כפתור מהדשבורד ויכול להיות שיקנו מנוע או גיר.

אופציה נוספת בתנאי שאתה אוהב את הרכב, תחפש רכב עם מנוע גמור ותרכיב עליו את החלקים שלך

ותמיד תהיה לך את האופציה למכור לפירוק

×
×
  • תוכן חדש...