Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה לא רואים על הכביש מאזדה 3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אנחנו שוקלים להחליף רכב בימים אלה.

חשבנו על הקורולה החדשה אבל אז הלכתי לראות את המאזדה 3 החדשה וגיליתי רכב משמעותית יותר מפנק במחיר מאד דומה.

כמובן שגם שאר הנתונים שלו מספקים אותנו.

העניין הוא שמאז עברו 3 שבועות ואני כל הזמן מחפש לראות כאלו על הכביש אבל לא רואה בכלל... מצד שני קורולות רואים כמו טיפות מים...

מישהו יכול לתת דעה למה זה?

למה שמישהו יעדיף לשלם אותו דבר ולקבל פחות?

סה"כ מדובר ב2 יצרניות מאד אמינות ובעלות מוניטין לא? זה לא שאני משווה טויטה לסאנג יונג או משהו כזה...

פורסם

אני אנסה,

כי הקורולה מרווחת יותר, עם מנוע חזק יותר, 1600 132 כ"ס לעומת 1500 סמ"ק 120 כ"ס במאזדה, בעלת מוניטין יותר טוב, לדעתי, גיר חדש 6 מהירויות ושומרת יותר טוב על מחירה...

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אתה לא רואה הרבה מאזדה 3 חדשות על הכביש כי אין, לא עלו לכביש. לעומת זאת עלו לכביש מעל 5,000 קורולות חדשות בפחות מחצי שנה.

למה יש כזה הבדל? כי היבואן של טויוטה שריין לעצמו מלאי גדול של רכבים אצל היצרן, אז יש לו מה למכור ישר על ההתחלה. היבואן של מאזדה, לעומת זאת, קיבל הקצאה של 100-150 רכבים לחודשים הקרובים וזהו.

זה חוץ מהעובדה שהקורולה (או האוקטביה) נותנות תמורה טובה יותר לכסף בגרסאות הבסיס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ליסינג ליסינג ליסינג..

הרבה מהקורולות שעלו לכביש משרתות ציי רכב, כשמנוע ה 1.5 ישר פוסל אותה מבחירת הנ"ל..

אני מאמין שהלקוח הפרטי יפזול לכיוון ה 2.0 ליטר שעוד לא משווקת.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
אני אנסה,

כי הקורולה מרווחת יותר, עם מנוע חזק יותר1600 132 כ"ס לעומת 1500 סמ"ק 120 כ"ס במאזדה , בעלת מוניטין יותר טוב לדעתי..

גיר חדש 6 מהירויות..שומרת יותר טוב על מחירה..

לקורולה גיר רציף CVT.

פורסם
הנה שאלה שבחיים לא חשבתי שאשמע/אקרא.

:lol: :lol: :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מי יתן וזה ישאר ככה, בא לי עוד 3 שנים לקנות 3 ספיריט בת שלוש ושהיא תהיה כמה שיותר נדירה בכביש.. מה שלא יקרה בגלל מה שצביקה ציין. ברגע שיהיה מלאי לא תפסיקו לראות אותה.

פורסם

הייתי בטוח שהכותרת צינית.

תשנו אותה לדגמים חדשים כדי שיהיה יותר ברור, לגבי השאלה הם לא שיריינו לעצמם מספיק רכבים עדיין.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אז עכשיו הכל ברור , כנראה...

כי כשהייתי לפני 3 שבועות בסוכניות רכב , הייתי קודם בטויטה , שם דיברו על 3-4 חודשי אספקה אם אזמין ממש עכשיו.

במאזדה דיברו איתי על רכבים שנמצאים ממש בארץ (והיה הרבה מאד היצע) וזמן אספקה של עד 14 ימים למרות שבוודאות זה יקח פחות זמן.

בכל מקרה , מבחינת אבזור , לדעתי המאזדה 3 לא רואה את הקורולה ממטר , שלא נדבר על האבזור של ה 2.0 ליטר.

מבחינת האבזור , הדבר היחיד שהקורולה מובילה בו זו האופציה להציג את המסך של ה galaxy s3 שזו תוספת נחמדה מבחינתי . חבל רק שיש לי galaxy s4 (איך הלכו דווקא על לתמוך במכשיר בן שנתיים במקום על הכי מתקדם??)

פורסם

אתה בטוח שזה לא S3 ומעלה בקורולה?

ואני בניגוד ל-Ghost250R מקווה שיקנו כמה שיותר 2 ליטר ספיריט כדי שיהיה יותר סיכוי לקנות אחת במצב טוב ובמחיר סביר.

פורסם

העניין הוא שמאז עברו 3 שבועות ואני כל הזמן מחפש לראות כאלו על הכביש אבל לא רואה בכלל... מצד שני קורולות רואים כמו טיפות מים...

מישהו יכול לתת דעה למה זה?

אתה שואל כי מפריע לך שאין הרבה מהדגם החדש על הכביש, או כי אתה חושש שיש איתה בעיה? אם זו הראשונה אז אני לא יכול לעזור לך כי זה זו הפרעה ישראלית טיפוסית (משהו שקשור לתופעת העדר פה...) אבל אם זו השניה אז הדגם חדש מאוד ואתה לא יכול לצפות לראות כמות אפילו קרובה לקורולה שיש לה יתרון של לא מעט חודשים על הכבישים פה...

אגב אישית ראיתי שלושה מזדה 3 מהדגם החדש ביומיים האחרונים - ללא ספק הרכב המשפחתי היפה ביותר על הכביש היום (עניין של טעם אישי כמובן...) ומבחינת אבזור כמו שכבר נאמר פה, לא רואה את הקורולה (או כל רכב אחר בקבוצה שלה ממטר) ממטר.

מה שכן הייתי לוקח אותה לנסיעת מבחן קודם (כמו שהייתי ממליץ על כל רכב שאתם חושבים לרכוש) ולראות אם המנוע והביצועים מספקים אותכם כי מטוס היא לא.

הגיר האוטומטי במאזדות החדשות מכויל לחסכון בדלק יותר מאשר לביצועים (חלק מה״סקיי אקטיב״) ובאיזהשהו מקום זה מסרס משהו.

קצת אוף טופיק, אני לקחתי לנסיעת מבחן את הCX5 2.5 ולי אישית היא הרגישה קצת איטית מדי בתחילת נסיעה (אם כי התאוצות ביניים היו הרבה יותר טובות) ולאחר מכן לקחתי את הפורד קוגה שהרגישה זריזה הרבה יותר.

אז נכון שהקוגה מודגש טורבו, אבל ציפיתי שהמאזדה עם מנוע הרבה יותר גדול (2.5 לעומת 1.6 בקוגה) תרגיש חזקה יותר והיא לא, ואני משוכנע שזה בגלל כיול הגיר.

אין לי ספק שה3 עם המנוע 2.0 תהיה עסקה טובה יותר (גם מבחינת סחירות עתידית אגב) למי שיכול להרשות לעצמו את ההפרש.

פורסם

לא רואים מזדות 3 כי רוב מי שהזמין מעדיף לקבל אותן עכשיו ינואר 2014 ולא בדצמבר 2013.

מה גם שהמשלוח של ה2 ליטר הראשון רק הגיע לפני שלושה ימים

• תוכן חדש...