Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה התלבטתי המון, בחיפושים אחרי רכב זריז ומהנה לנהיגה, עם מומנט בריא ומגע ספורטיבי..

הגעתי להתלבטויות בין הקליאו 0.9 ל208 ( כן אני יודע שני הרכבים לא באמת מספקים את מה שחיפשתי למרות שהקליאו

בגרסת הטורבו הרגישה מאוד זריזה ומהנה לנהיגה, וגם ה208 לא רעה בכלל)

אז באיזה רכב בחרתי?? סיאט לאון! :twisted:

תוך כדי התלבטויות והתייעצויות עם חברי הפורום, תפסתי את עצמי פתאום מחפש אלטרנטיבות אחרות והגעתי...

סיאט לאון 1.2 TSI ידנית שנתון 2012.

ברגע שנסעתי על הרכב ידעתי שהוא מתאים לי מבחינת כל מה שחיפשתי...והבונוס הוא שלאון גם כבשה אותי במראה:wink:

בסופו של דבר מצאתי לאון שעלתה לכביש במאי 2012 מיד ראשונה פרטית.

קילומטרז- 24,000 (סבבה לגמרי לשנה וחצי על הכביש)

אחרי שווידאתי שהיא עברה טיפול 15k בצ'מפיון, לקחתי אותה לבדיקה בקומפיוטסט ת"א- מכון רציני ביותר, יסודי ולא מתפשר.

בבדיקה עלה שהמנוע והגיר עובדים כמו שעון, לרבות מגדשי הטורבו. מה שכן וידעתי זאת מראש, הרכב עבר תיקוני פגושים

קדמי ואחורי כתוצאה ממכות שקיבל אך ללא נזק לשלדה.

את הרכב קניתי ב71,000 ש"ח וכבר הספקתי לפנק אותו בצמיגים ספורטיביים חדשים- toyo T1 sport

פורסם
ירידת ערך מטורפת לרכב בן שנה וחצי, לא?

תתחדש, ושלא תראה מוסכים לעולם (חוץ מטיפולים שגרתיים)

תודה.. לגבי ירידת הערך נכון, אבל נראה לי שהצלחתי להוריד אותו למחיר הזה בעיקר בגלל תיקוני הפגושים שהרכב עבר

כי בהתחלה הוא התעקש על 75,000

פורסם

באמת הרכב הכי מפנק במחיר הזה..

לגבי ירידת ערף מטורפת , לא זה לא כ"כ מטורף. הדגם 1.8 DSG חדש מכרו ב 120 אז הדגם הזה 1.2 ידני אולי סביבות ה-100

אחרי שנה וחצי, והחלפת שני פגושים (אנשים מפחדים מדברים כאלה) אז הוא איבד קצת יותר, נו בסדר.

תהנה וסע בדרכים טובות, הרכב הבא שלי יהיה 1.8 ידנית 8)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...