Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בפיאסטה ידנית-סיפור קניה

Yossim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי לכולם,

אז אחרי 3 שנים עמוק בתוך עולם הליסינג, זכינו להיות הורים ומהר מאוד הבנו שיש צורך ברכב נוסף.

אז בדומה לרכבים הקודמים שלי, ידעתי מהר מאוד איפה לקבל המלצות ומצאתי את דרכי לפורום.

הדרישות היו סופר מיני, בגאז גדול, חמישה כוכבי בטיחות ומתאם איזופיקס, לאט לאט הבנו שניהיה חייבים להגדיל את התקציב, והתחלתי לנבור בהמלצות הפורום אודות שוק היד שניה.

ההמלצות הרבות גרמו לנו לגבש דיעה ששוב נשאר בגזרת הגיר הידני.

שוק הידני בישראל היה רדום בסוף העשור הקודם ולכן התחלנו לנבור מה יש לרכבים חדשים להציע. לאחר קריאה מעמיקה, בעיקר פוסט ישן של בחור שעשה השוואה באירופה בין הפולו לפיאסטה הידניות שהובילו את ההתלבטות, נפלה החלטה על הפיאסטה.

קראנו על המבצע הקרב ובא, והמתנו ליום שישי האחרון, במקביל בחנתי את המצב ביד שניה וראיתי פיאסטה מבציר יולי 2012 עם קילומטר מעל הממוצע ונדלקה לי נורת ההזדמנות, התקשרתי ויום למחרת כבר הלכתי לראות.

הפגישה הייתה קצרה, הבחור כבר הזמין רכב חדש וקיבל הצעה מלובינסקי על 48, שהם 10 מתחת למחירון, זרקתי הצעה של 50 לאוויר, בידיעה שתשובה שלילית תביא להזמנה של אחת חדשה.

בשישי בבוקר הבחור התקשר, בדיקה במכון ובדיקה נוספת במוסך מורשה וכבר היינו בדואר.

אז למי שהצליח לשרוד עד כאן, שוק היד שניה מאיר פנים, וזכינו לרכוש רכב כמעט חדש לאחר ירידת ערך משמעותית.

*לאחר העסקה עוד הספקתי לזרוק את הבחור בלובינסקי שישלם לרכב החדש.

ברוכים השבים לפורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיאסטה 2012 ב50?, עיסקה פשוט מעולה! בדרך כלל נמכרת במחירון ונעלמות מהר מהלוחות.(חבר טוב מחפש כרגע) באמת אחלה חלון הזדמנויות תפסת, זה היתרון שאתה עם כסף ביד ולא זקוק לטרייד אין, תמיד יש מציאותה ושם. אם אני זוכר נכון דלק מוטורס נותנים לפיאסטה גם 3 שנות אחריות אז גם הרווחת עוד שנתיים אחריות יצרן, שיחקתם אותה, תתחדשו ותהנו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיאסטה 2012 ב50?, עיסקה פשוט מעולה! בדרך כלל נמכרת במחירון ונעלמות מהר מהלוחות.(חבר טוב מחפש כרגע) באמת אחלה חלון הזדמנויות תפסת, זה היתרון שאתה עם כסף ביד ולא זקוק לטרייד אין, תמיד יש מציאותה ושם. אם אני זוכר נכון דלק מוטורס נותנים לפיאסטה גם 3 שנות אחריות אז גם הרווחת עוד שנתיים אחריות יצרן, שיחקתם אותה, תתחדשו ותהנו.

אנחנו ב-2014. 2012 זה רכב של שנתיים על הכביש.

אני לא רואה את המציאה כאן - אחת חדשה עולה 70 אלף, וכאן זה רכב בן שנתיים עם ק"מ מעל הממוצע - הגיוני מאוד לקנות אותו ב-50...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו ב-2014. 2012 זה רכב של שנתיים על הכביש.

אני לא רואה את המציאה כאן - אחת חדשה עולה 70 אלף, וכאן זה רכב בן שנתיים עם ק"מ מעל הממוצע - הגיוני מאוד לקנות אותו ב-50...

הפיאסטה עולה 78 אלף(המבצע רק לכמה ימים), תוסיף קודן, אגרת רישוי וחיישני רוורס הגעת ל80 אלף על הכביש. הפיאסטות הידניות הגיעו לקראת אמצע/סוף 2012 זא הבחור קנה פיאסטה 2012 ונשאר לו לפחות שנה וחצי עד תום האחריות, כאשר המחירון של לוי יצחק(שהוא הקובע אם הרכב נגנב, או ניזוק) הוא באיזור ה63 אלף, 13 אלף מעל מה ששילם. שעזוב שבפועל הפיאסטות נמכרות במחירון + ונעלמות תוך שבוע שבועיים מהלוחות כי כרגע אין הרבה ידניות.

נו אז מה אתה אומר עיסקה שווה או לא?

פשוט אני עוזר לחבר שמחפש אחת אז יצא לי לעקוב אחר הרכב בחודש האחרון. צירפתי לך את המחירון של לוי יצחק.

3asu9aby.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תודה לכולם על הברכות.

המחיר היה שילוב של שתי מבצעים, המבצע על פיאסטה חדשה כנראה הביא לכך שבזמן שאני חיפשתי יד שניה הרבה מצאו את דרכם על עבר אולם התצוגה בנוגע לרכב חדש, מנגד לובינסקי טרייד נתנו 40 אחוז הנחה על רכבים עם קילומטראז גבוהה, והבחור שרכשתי ממנו את הרכב שריין לו 5008 בהנחה זו והיה זקוק לכסף (עתיד להיוולד למוכר ילד רביעי כך שהיה צריך להחליף).

הקילומטראז הגבוהה שיחק ליידים שלי מבחינתי, כי הרכב לא הולך לנסוע מעל 10 אלף בשנה, זה רכב משני שנועד לשרת את אישתי כדי לשנע את הילד לפעוטון ובחזרה בקרוב, רוב הנסיעות שלנו מתנקזות אל עבר רכב הליסינג.

הרכב עלה על הכביש ביולי 2012, נותרו עוד 18 חודשי אחריות.

עם הרכב צורף ספר רכב, קבלת קניה (על סך 76 אלף ש״ח), מצלמת רוורס עם מראה חכמה שכוללת גי.פי.אס, קבלות על 2 הטיפולים שהרכב עבר וכו׳.

בנוסף יתרון גדול לאלו במחפשים, הביטוח סביר לחלוטין, 4200 לכל נהג מעל גיל 24 ללא צורך בקודנית.

לצערי הרכב הנ״ל איננו כולל דיבורית בלוטוט מובנית, יש למישהו המלצה לאחת??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי דיבורית, אתה יכול לקנות משהו קטן שמתלבש על סך השמש, ב200 ש״ח או משהו קבוע שעובד על הרמקולים של הרכב ב300-400 ש״ח. לי ברכב יש את nokia ck100 ואני מרוצה. הרעיון הוא כפתור אחד שבו כל הפונקציות, כך שזה גם אסתטי וגם שומעים טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...