Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FR vs Cupra 2012-11

grasshopper
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה , אני מדבר על מנועי 1.4 טורבו, השאלה שלי אם יש פה מישהו שיודע לתת תשובה לגבי ההבדלים העיקריים (בגדול) של הרכבים הנ"ל

תודה

Movin as fast as i can

פורסם

קח בחשבון שהמנוע הזה רגיש בין רגיש.

פוטנציאל השיפורים לרכב קיים אך מסוכן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מדובר על 1.4T מגדש כפול לא? לא יודע אם הייתי מתקרב. :S המנועים של ה1.8 הרבה יותר אמינים.

שמעתי על אנשים שהמנוע הלך להם אחרי כמה אלפי ק"מ (רכב סטוק).

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
קח בחשבון שהמנוע הזה רגיש בין רגיש.

פוטנציאל השיפורים לרכב קיים אך מסוכן.

עידן

לי יש ניסיון טוב עם המנוע הזה.

שנה וחצי עם גולף היילין 160 כ"ס, 56 אלף ק"מ ללא בעיות.

קיום עם פולו GTI, 180 כ"ס, 40 אלף ק"מ, ללא בעיות טפו טפו!

בגולף סבלתי מהDSG שהיה חדש בארץ ובכלל (2009) ואף הוחלף לי הגיר במלואו. ה-GTI נרכשה בסוף 2011 כאשר הגיר עד היום תקין ולא עושה בעיות. הגיר עבר עדכון תוכנה בטיפול 15 אלף.

לגבי המנוע, צריך לתחזק אותו באופן שוטף, קילו שמן בערך כל 3000 ק"מ- רצוי מאוד להשתמש ב40W5 מגנטק של קסטרול.

פורסם
מה אני אגיד לך 56K.. אחלה אינדיקציה לאמינות של מנוע. ליטר שמן כל 3,000 ק"מ היה מתקבל באיבו או אסתי משופרת.

אמרתי שניסיוני עם המנועים האלה בנתיים טוב ולא חוויתי תקלות. לגבי השמן, כן צריכת השמן גבוה ללא ספק אבל זה אופי המנוע. זה אולי מתקבל באימפרזה/איבו, אבל לי מאוד חשובה גם צריכת הדלק (הטובה מאוד) וגם איכות הפנים והנוחות. ברור שלא ניתן להשוות בין המכוניות.

פורסם

מדהים איך אנשים עוד קונים את הרכבים האלה, המנוע הזה לא אמין, נקודה! זה שצ'מפיון עשו שטיפת מוח ללקוחות שליטר שמן לחודש זה תקין זה לא אומר שזאת המציאות. הנתון המפחיד הזה מתקיים גם שנוסעים רגוע..

spirit69 אני מקווה בשבילך שלא תגיע למצב שהרבה בעלי פולו/איביזה הגיעו אליו ותמשיך להנות מהאוטו אבל אתה חייב להבין שמדובר בבעיה. לפותח השרשור, ממליץ לך לחפש אלטרנטיבות אחרות, לא חסר כאלה..

פורסם

הרבה דעות שונות?

אני רואה קו אחיד עם מתנגד אחד :?

בכל מקרה,המנוע לא אמין בעליל,במסגרת העבודה שלי יוצא לי להכיר מקרוב מוסך מסוים של היבואן.

אין רגע שאין רכב עם המנוע המקולל הזה על הליפט מחכה למנוע חדש במקרה הטוב ולמנוע וגיר במקרה הפחות טוב.

56K הם לא פרמטר לאמינות וקילו שמן ל3000 ק"מ משולים לטיפול בדיאליזה לחולה סופני :arrow:

כמובן שהמנוע הוא נקודה בעייתית אחת,על השניה [DSG] דובר מספק בפורום.

בהצלחה!

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אני החלפתי את האיביזה בלאון FR חדשה לפני מספר חודשים, הלאון שלי היא גם מנוע 1.4 עם טורבו,הבנתי מכמה חברה עם ניסיון שזה מנוע שונה מהמנועים הקודמים + גיר ידני הרכב שלי. למרות הנפח אני רוצה לעלות את הכ"ס קצת בעזרת תוכנה APR (שצריכה להגיע בקרוב) ועוד כמה שינויים. תוכלו להמליץ ?

Movin as fast as i can

פורסם
מדהים איך אנשים עוד קונים את הרכבים האלה, המנוע הזה לא אמין, נקודה! זה שצ'מפיון עשו שטיפת מוח ללקוחות שליטר שמן לחודש זה תקין זה לא אומר שזאת המציאות. הנתון המפחיד הזה מתקיים גם שנוסעים רגוע..

spirit69 אני מקווה בשבילך שלא תגיע למצב שהרבה בעלי פולו/איביזה הגיעו אליו ותמשיך להנות מהאוטו אבל אתה חייב להבין שמדובר בבעיה. לפותח השרשור, ממליץ לך לחפש אלטרנטיבות אחרות, לא חסר כאלה..

לא כולם חווים בעיות,

אני עד עתה לא חוויתי אבדן שמן כלל.

אז עלי אין שטיפת מוח ואני מרוצה ביותר ועם חיוך ענק שאני מקבל מהמנוע הזה.

נכון המנוע לא משווק יותר וגירסת ה 1.8 אמינה הרבה יותר אבל כל אחד ומה שגורם לו להנאה (אולי לא במקרה שלך) מהרכב ומהנהיגה בו.

גירסת ה 122 אמינה ביותר.

ואני עדיין ללא עידכון תוכנה או כל הדברים האחרים שהם מבצעים.

קובי

:-)

• תוכן חדש...