Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהנדס רכב ?

umry
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני עומרי בן 18

מכפר ניין

וזה הנושא הראשון שלי

טוב .. אז ככה

בתיכון הייתי בתכנית טו"ב (טכנאי ובגרות)

**תכנית טו"ב: "במסגרת תכנית טו"ב מתחילים התלמידים את לימודיהם כבר בכיתה ט' ומסיימים בכיתה י"ב עם תעודת בגרות ודיפלומת טכנאי. בכיתה ט' מתוגברים התלמידים במקצועות: מתמטיקה, אנגלית, לשון ומדעים. בכיתות י'-י"א מסיימים התלמידים את רוב רובה של תעודת הבגרות, וכיתה י"ב מוקדשת ללימודי טכנאים. התלמידים פטורים מכל עלות שהיא."

יש לי עכשיו תעודת בגרות שלם

ותעודת טכנאי

והיום אני לומד הנדסאי רכב ב-מכללת ותיכון אורט נצרת

ושמעתי מחבר שלי

שבגרמניה חסר מהנדסים.. והוא אמר גם שהם מחפשים הנדסאים

ככה הסבר לי: "שנה ראשונה אתה משלם 40 אלף שיקל ללימוד השפה כולל דמי הכיס

אחרי כך אתה לומד מהנדס רכב עם מלגה של 1000 יורו

אתה חותם על הסכם שאחרי שתסיים אתה תעבוד אצלהם"

זה מה שהבנתי ממנו

אז מישהו יודע על זה?

ואם אפשר הסבר יותר ברור

ועוד שאלה

החלטתי שאני רוצה להיות מומחה בחשמל ומחשבים ברכב

איפה לומדים?

תודה מראש :)) ומצטער על העברית החלשה שלי

פורסם

נראה שמה ששמעת זה על תוכנית אחת במקום אחד ולדעתי זה לא מעיד על הכלל. קח מחבר שלך יותר פרטים וקרא על המסלול באינטרנט.

כשאתה מדבר על חשמל ברכב אתה מתכוון יותר לתכנון או לתחזוקה? אם אתה מעוניין יותר בתכנון אז מדובר כבר בלימודי הנדסה וצריך לבדוק אם בלימודי הנדסת רכב בחו"ל אפשר להתמחות בחשמל או שהכיוון צריך להיות הנדסת חשמל/אלקטרוניקה. אם אתה רוצה רק לפתור בעיות חשמל ברכב אתה יכול לקחת קורסים בארץ ולהתמחות בנושא.

• תוכן חדש...