רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,553 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
או SONOMA RACEWAY, צפונית לסן פרנסיסקו, קליפורניה. כמובן שלא מדובר במסלול הגדול, אלא מסלול קרטינג ייעודי ומגניב למדי. התענוג לא זול - 500 דולר ליום הדרכה שכולל סה"כ 6 סשנים של 15 דקות (כ-14-15 הקפות של דקה בערך). חצי היום הראשון היה קצת יותר מבאס כי היינו 8 על המסלול ו-2 היו ממשששש איטיים ודפקו לכולם את הזמני הקפה. בחלק השני נשארו רק 4, ה-3 האחרים היו חברים שמתחרים בליגה של 4 פעימות INDOOR, ובאו להתנסות בדבר הבא. היה מאד מאתגר, נתנו פייט יפה וקיבלתי בראש בזמנים.. עקיפות היו רק בקטעים מוכרזים מראש ובהנפת דגל כחול, אין עקיפות ספונטניות ובטח שאין מגע כמו בקרטינג INDOOR. הכלים זה ROTAX 125CC 24HP, עם סטרטר חשמלי ובלי הילוכים. מהירות מירבית סביב 110 קמ"ש לדברי ה…
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 1 תגובות
- 738 צפיות
שלום לכולם, קניתי רכב, יש לי ביד את הרישיון רכב המקורי. טופס העברת בעלות - כרגע יש לי רק צילום שלו. מישהו יודע מה הפרוצדורה של רישום בת זוג כבעלים נוסף על האוטו? אני רק אציין שאנחנו לא נשואים אבל מחזיקים מכתב חתום ע"י עו"ד על ניהול משק בית משותף. השאלה שלי, האם אני יכול לגשת לדואר עם הרשיון רכב שקיבלתי מהמוכר, יחד עם בת הזוג ותעודות הזהות שלנו ולרשום אותה? אני צריך להוציא קודם רשיון רכב מעודכן או שמספיק הרשיון שקיבלתי עם הרכב? תודה מראש, מתן
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
אחרי שמכרתי את האינפיניטי בזמן שיא של 7 דקות אתמול הגיע היום לקבל את הלקסוס החדשה שלי. טקס מסירה מושלם בסוכנות המרכזית של לקסוס בהרצליה ויצאתי לדרך לאילת, עד עכשיו 400 ק"מ וממוצע צריכת דלק של 17.7 קמ"ל עידכון הבא ב3000 ק"מ.
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
שוב פעם טויוטה בחדשות. טויוטה קורולה החדשה למוסך "על-פי הודעת החברה, הקריאה לתיקון (ריקול) מבוצעת עקב חשש להיווצרות חופש בגלגל ההגה. לדברי היבואנית, בדיקה פנימית שביצעה טויוטה מצאה כי ייתכן שאום המחזיק את גלגל ההגה לא חוזק במידה מספקת, ועשוי להשתחרר". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4477743,00.html
הודעה אחרונה מאת GUGY, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 891 צפיות
הנהג כנראה שתה אלכוהול , עשה תאונה והרג שתי נשים , וברח ממקום התאונה . נתפס לאחר כיומיים , אין סימני אלכוהול - הפרקליטות החליטה כי האשמה תופחת . מסקנה - כדאי לברוח - הפרקליטות צריכה לבקש עונש חמור על שיבוש הליכי משפט . אייל .
הודעה אחרונה מאת igalr, -
שלום וברכה. אתמול בדרך לחופשה קצרה באילת בסביבות השעה 3 בלילה, הכביש היה חשוך, נסעתי על כ 90 קמ"ש, קפץ לי לכביש צבי קטן, והתנגש בי בחלק השמאלי מקדימה ברכב. ראיתי אותו חצי שנייה לפני שרץ לכיוון הרכב אבל לא היה מה לעשות. שמענו מכה חזקה ושבירת זכוכיות הרכב זיגזג וכמעט התהפך, נבהלנו נורא (צרחות אמאל'ה, הצילו וכו') אבל הצלחתי להשתלט עליו, ומלבד סימן צמיגים על הכביש לא קרה לנו כלום. עצרנו בצד אחרי 50 מטר לראות מה קרה. ולאחר מכן עשינו פרסה חזרנו לזירת האירוע. הנזקים: לצערי הרב הצבי מת. נשברו לו הרגליים וקיבל מכה בראש. (כנראה, הרגליים נתקעו בדלת, ואז עף עם הראש על הטמבון והפנס מקדימה). הרכב ניזוק. נשבר לו: פנס קדמי שמאלי, פנס ערפל שמאלי, פנס האיתות השמאלי, ה…
הודעה אחרונה מאת nir100, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
היי שלום לכולם. אחד הדברים בחיי יום יום הינם שאנו בטור לקוחות נכנסים למוסך - ויוצאים משם פראיירים! רציתי להתחלק וכמו תמיד לחוות ניסיון על מנת שאתם לא תעשו את הטעות ותצאו צדיקים !!! כמו חיים אכת ביום שישי האחרון נכנסתי לסניף לובינסקי מוסך מורשה פג'יו סיטרואן אשר ברמלה, על מנת לעשות לרכב בדיקת חורף. חשוב לציין שבדיקה עצמה אמורה להיות כ 15 דק' לכל היותר, לאחר מכן הלקוח אמור לקבל זוג כרטיסים לסרט, זוהי מחווה של היבואן. 1. רכב נלקח לאחר שעתיים לפחות לבדיקה. 2. כל פעם היזיזו אותו ממקום למקום - לא ברור למה ולאיזה צורך וכל פעם על ידי מישהו אחר (תחושה של סתם לנהוג ברכב ולהרגיש אותו), רק המכניקר השלישי סם לב שניילון על מושב הקדמי חסר בעת הכנסת רכב למוסך, והשלים אותו ס…
הודעה אחרונה מאת GoRide, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 799 צפיות
ב-YNET רכב, מתפרסמות תוצאות של מבחני ריסוק שנערכו בארה"ב (מכון IIHS) למכוניות קטנות. התוצאות על הפנים, רוב המכנות קיבלו ציון "עלוב", מקצתן "גבולי" ורק שתיים - שברולט ספארק ומזדה 2 קיבלו ציון "עובר" שגם הוא לא משהו להתפאר בו. עד כד כך המכוניות הקטנות מסכנות?
הודעה אחרונה מאת Castrolz, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לינק - http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000911363#fromelement=hp_morearticles
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני שלושה שבועות בערך החלטתי שבגלל הספק הקל שהרעש החלש שאני שומע מהמנוע עלול להיות קשור לטיימינג החלטתי לנסוע למורשה צ'מפיון ולבדוק. שני מוסכים ברשת איששו את הספק ואמרו לי שצריך להחליף מותחן ושרשרת. התלבטתי מאד אם לעשות אצל רון (שם אני מטפל קבוע בשנים האחרונות) או בצ'מפיון, ולמרות שצ'מפיון על פניו נראו יותר יקרים בקצת, העדפתי לעשות אצלם רק מהסיכוי האחד למיליון שמשהו במנוע ישתרגץ ואז יגידו לי שלא טיפלתי ברשת שלהם והמנוע החדש שהולכים לשתול לי ברכב כי נקרעה שרשרת יהיה על חשבוני. שיחה עם הילה מהשירות של צ'מפיון העלתה שבגלל שאני לא מטפל ברשת כבר שנתיים והרכב מעל גיל 4 לא יחליפו את השרשרת והמותחן על חשבונם. בכל זאת הילה ביקשה לבדוק ושלחתי לה את הקבלות ממוסך רון (הרכב שלי …
הודעה אחרונה מאת amiger, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 31 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
השבוע יצא לי לשכור לזמן קצר רכב בחברה מאוד ידועה וגדולה (גם בקנ"מ עולמי). קיבלתי רכב קוריאני עם מנוע 1.6 GDI ועליו כ - 10,000 ק"מ בלבד , עם 4 חודשים על הכביש. הצוות והשירות היו באמת מצויינים. במסירת הרכב הנציג ציין כמה שהרכב שמור וכמובן נבדק ביסודיות , כולל "שמן , מים". בבוקר למחרת לפני נסיעה , מתוך סקרנות לראות את תא המנוע התבוננתי במנוע וראיתי שהמיכל עיבוי של נוזל הקירור נראה כאילו ריק. בדקתי ביסודיות , אכן יבש. פתחתי מכסה רדיאטור - היה נוזל קירור במפלס חסר של 3 ס"מ. שמן היה תקין. בדקתי ולא נראו שום סימני נזילה. כשהחזרתי את הרכב לאחר שעתיים נשאלתי איך היה הרכב ע"י הנציג המקבל . ציינתי שהרכב נסע היטב אך חסר נוזל קירור באופן משמעותי. הנציג הודה לי על ההערה. עוד א…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם יש מכמונות מהירות אוטומטיות בכביש 6 (כאלו ששולחים לך את הדו"ח לאחר מכן)?
הודעה אחרונה מאת אלון דור, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם.. קיבלתי אתמול את הפורד פיאסטה שהזמנתי במבצע.. לכל מי שהמסך הוא זה שמושך אותו לפיאסטה (חוץ מהמחיר כמובן) -אז דעתי עליו: המסך הוא די נפילה לדעתי. המיקום לא נוח, בדיבורית הכתב קטן והממשק של השאר פשוט לא משהו. הדבר הטוב זה המצלמת רוורס.. שאר הרכב - מבחינתי מעולה! בכל אופן, שמתי לב (קרה בעלייה) שהרכב נשאר במקום בזמן שהקלאצ' לחוץ, ואני שומע שהבלם משתחרר רק לאחר כמה שניות.. לא היה לי אף פעם רכב עם Hill Hold אבל לדעתי זאת ההרגשה.. למישהו שיש פיאסטה חדשה זה קרה? יש ברכב הזה Hill Hold? או ללכת למוסך לבדוק את העניין? תודה!
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 11.2 אלף צפיות
להורים שלי יש הונדה ג'אז 2011 (כשנתיים וחצי על הכביש) הם לא נוסעים הרבה ולכן לרכב יש 8000K בלבד. אבא שלי לתומו נכנס למוסך ארז בצפון ובמוסך אמרו לו שהוא חייב לבצע טיפול 30,000 הכולל : טבעת אטימה לפקק שמן ,מסנן אוויר 2009 ZZA ,שמן מנוע סינטטי מלא ,מסנן שמן מנוע העלות היא כ 1500 שח ו1300 שח לאחר הנחה "מיוחדת" רק מה ... הוראות היצרן מדברות על החלפת פילטר אוויר כל 40K ואילו שמן גיר כל 80,000 אלף קמ או 5 שנים ורכב העובד בתנאים קיצוניים כל שנתיים או 40K . מי ששאל את עצמו מה הם אותם תנאים קיצוניים אז יש הסבר : Follow the Severe Conditions Maintenance Schedule if the customer's vehicle is driven MAINLY under one or more of the following conditions: …
הודעה אחרונה מאת samg, -
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
שלום מכובדיי! ברכב שלעיל מדי פעם בשבוע האחרון המחשב + השעון + מונה ק"מ מתאפס בהנעה. גם סגירת חלונות בלחיצה ארוכה מתבטל.. המצבר, 62 אמפר בן 3 חודשים בלבד. הורכב טלפון קבוע ספיריט לפני שבוע - יש קשר בין המקרים? מה לבדוק, איך להתקדם מפה? תודה ויום טוב!!
הודעה אחרונה מאת aviady1, -
שלום לכולם! אחרי הרבה זמן שרציתי לכתוב חוות דעת על הרכב, מצאתי זמן פנוי קניתי אותו לפני פחות מחצי שנה ועברנו כבר ביחד 7000 ק"מ , זהו הסיקור הראשון שלי, טוב אז נתחיל: רקע כללי על הרכב: סיאט "מיי", סקודה "סיטיגו" וVW "אפ!" הם רכבים זהים לחלוטין.. מה שמבדיל אותם זה הפגושים, ההגה, צבעים וסמלים אחרים, חוץ מזה הם זהים. בישראל רק הסיטיגו והמיי מיובאים כרגע, מבחינת מחירים בחו"ל ה"סיטיגו" הכי זולה וה"אפ" הכי יקרה. עיצוב: אני מאוד התחברתי לעיצוב של הרכב, יש לו פנסים גדולים, גריל רחב, צורה של מכסה מנוע מאוד יפה לדעתי, שמלה עם שני "שפיצים". כל העיצובים של סיאט נראים ספורטיביים וגם המיי לדעתי נראת ספורטיבית. מה שכן, השמלה מאוד נמוכה ולרוב במדרכה קצ…
הודעה אחרונה מאת falou, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב, אני עושה פרוייקט באנגלית 5 יח' ואני אשמח אם תוכלו לענות על הסקר (זה חלק מהעבודה - התשובות ברורות לי אבל אשמח אם תענו) תודה מראש: (פשוט תרשמו את התשובות בהודעה) 1 . בן כמה אתה ? _________ הקף בעיגול את התשובה הנכונה עבורך: 2 . האם אתה : זכר / נקבה 3 . האם אי פעם סמסת בזמן נהיגה ? כן / לא. 4 . אם כן, באיזו תדירות אתה מסמס בזמן נהיגה בממוצע ? א. כל הזמן . ב ' רוב הזמן . ג לפעמים . ד לעיתים נדירות 5 . באיזה רגעים אתה מסמס בזמן נהיגה במכונית? . תוך כדי תנועה . ב כשהרכב עומד במקום (כמו לדוגמה ברמזור אדום). ג גם וגם. 6 . באילו נסיבות אתה מסמס בזמן נהיגה ? בחר את כל מתאימים : א. רק במקרה חירום. ב ' כדי לקבל הוראות . ג כי אני חייב 7 . איך אתה חושב ש…
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב אני יודע שהנושא הזה נפתח עשרות פעמים וקראתי באתרי המכס והממשלה אך לא מצאתי תשובות וודאיות לכמה מהשאלות שלי 1.בחלק מהמקומות רשום שרק המייבא עולה חדש רשאי לנהוג ברכב ובנוסף רשום שאם יבחר המיבא להעביר בעלות שמותרת רק אחרי שנה מיום השיחרור יהיה אפשר רק בתנאי תשלום נוסף למיסים חוץ מה 75% ששולמו.נניח הרכב עלה 10K$ אחרי מיסוי הובלות וביטוחים שולם 20K$ המייבא מעוניין למכור לאחר שנה את הרכב אז הוא צריך להוסיף עוד סכום למכס על זה שקיבל הנחה. 2.בחלק מן המקומות רשום שתשלום המס תלוי בשנה של הרכב לדוגמה אם הרכב בן 8 שנים המכס יהיה עליו הרבה יותר נמוך מרכב שהוא בן שנה. 3.העולה חדש חייב לייבא את הרכב אך ורק מארץ עלייתו ? 4.העולה חדש חייב להראות שהרכב היה ב…
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אולי מישהו בפורום ידע, יונדאי פירסמה recall למספר דגמים בשל תקלה במתג שמפעיל את אורות הבלם ואת בקרת השיוט. בעבר היו לי פעמיים בעיות עם המתג הנ"ל (i30) כאשר בפעם השניה הרכב כבר לא היה באחריות וגבו ממני כ- 500 ש"ח על התיקון. האם בעקבות ה-recall יש עילה להחזר תשלום על תיקון זה?
הודעה אחרונה מאת Balakai, -
-
- 1 תגובות
- 647 צפיות
היי, ברשותי רישיון לרכב פרטי ואני מעוניין לבצע לימודי נהיגה לרשיון C1 אשמח לדעת על אתר ללימוד תאוריה בחינם לסוג זה וכולל מבחנים מעודכנים תודה.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
טוב אני חייב לשתף למה אני במצב :evil: אני בדרך לפנות ימינה ונותן זכות קדימה לרכב שנוסע בנתיב,איך שאני מתחיל לנסוע מאחור בום,משאית לא גדולה בדקה את הפגוש של הפנדה,מי שמכיר את הרכב שלי יודע כמה אני שומר עליו,מחנה בסוף העולם,ווקסים פלסטלינה הכול! תוך שניה נכנס בי שד,חשבתי שהוא סדק את הפגוש או הוריד צבע,יצאתי מאותו צועק לו "נו מה!!" וישר בודק את הרכב,מאחורי התחילו לצפור,אני מרוב העצבים לא מעניין אותי בכלל, ישר בדוק שהפגוש יושב טוב,סדקים הכול ניראה תקין נהג המשאית מסמן בוא נעצור בצד. הוא יוצא שואל הכול בסדר,אני שוב פעם בודק את הכול,וואלה ניראה שלם אין קילופים כלום,בסוף אמרתי "הכול בסדר לא קרה כלום" . אמר לי אני מצטער ונפרדנו. מזל גדול שכניראה הנשיקה הייתה בגלי…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי .. האם למישהו יצא לבקר בקיה וגם הצליח להבין מה בדיוק ההטבות שנתנות במסגרת שבוע מכירות? יצא לי לבקר ולא הצלחתי להבין מה התנאים המיוחדים וההטבות! בררתי על קיה פיקנטו לרכישה במזומן הדגם החדש R , נראה לי מיותר להוסיף עוד 3 פלסטיקים וספלוייר במקום כפתורי שליטה מההגה למשל ..אבל שהיה בכל אופן לא הבנתי מה ההטבה חוץ ממערכת מולטימידה (ללא מצלמה) שנכללת בעיסקה . אשמח לשמוע אם מישהו קיבל הצעה שונה. אם אני זוכר נכון בצעת מחיר על הכביש הרכב עולה משהו כמו 79K רכב+ אגרה+ מרימי שמשות + קודן+ מולטימדיה + 1000שח הנחה למזומן. תודה.
הודעה אחרונה מאת hagaii, -
- 0 תגובות
- 501 צפיות
הוצאתי את הרכב אתמול מהמוסך לאחר שיפוץ ראש חריטה וכ"ו {בעקבות ענני עשן שהיה מוציא בבקר במיוחד} הרכב לא מוציא עשן בטח לא ברמה ההיא קצת בבקר אך רואים שזה עשן של אדי מיים הבעייה שאני רואה כעת זה שהרכב בp או ב n סלד די גבוהה של 1400 ב d משהו כמו 800 900 ורעידות אבל ממש רעידות רציניות יותר מלפני השיפוץ האם יש קשר לשיפוץ שנעשה האם הטורים יתיצבו עם הזמן? או שעלי לחזור למוסך ולהתלונן בפניו ואם כן על מה? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת XUJRRFC, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 658 צפיות
היום ברמזור (בקליפורניה) אני מבחין לפניי בפוקוס הצ׳בק שחורה, בדיוק כמו שיש לי בארץ, רק שכתוב לה על התחת 'electrical', וואלה לא היה לי מושג שקיימת חיה כזאת. מסתבר שיש, משהו כמו ניסן ליף. http://www.caranddriver.com/reviews/2012-ford-focus-electric-instrumented-test-review
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 7 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
ערב טוב, חיפוש בגוגל\idf.il\פורום וזה לא הניב תשובה לשאלה, האם למישהו יש מושג או לינק לטבלה על אופן חישוב החזרי הדלק במקום שוברי הנסיעה שמגיעים עם צו המילואים?
הודעה אחרונה מאת mishmash19, -
כמו לפני מספר חודשים,יש לי קצת זמן פנוי בקליפורניה ,מוסטנג gt כבר עשיתי (היה מדהים) עכשיו מתלבט בין קורבט c6 (אני לא חושב שדגמי 2014 c7 הגיעו לשכרה) או קמארו ss. דעתכם פליז,( לפרקטיות אין חשיבות)
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למרות העליהום שיש כאן על צ'מפיון לאחרונה, אני רוצה לומר תודה ומילה טובה על נציגת צ'מפיון כאן בפורום. ברשותי רכב מסוג סקודה, בעקבות שפשוף קל הרכב הוכנס לפחח לתיקון הפגוש. הפחח על הדרך החליף את המסגרת של לוחית הרישוי עם הכיתוב של סקודה באחת שלו. לי זה ממש הפריע, אבל בלתי אפשרי להשיג מסגרת זהה למה שמותקן כאן בארץ - אלא דרך היבואן. סקפטי משהו השארתי ה"פ לנציגת צ'מפיון כאן בפורום ושאלתי האם היא תוכל לעזור לי להשיג את המסגרת. תוך פחות משעה היא התקשרה אלי ואמרה שהזמינה לי מסגרת ותעדכן אותי שהמסגרת תגיע אליה. הייתי מופתע ממהירות התגובה. אחרי כיומיים התקשרו שוב להתנצל שזה מתעכב טיפה - אבל זה בטיפול. למחרת לדעתי, התקשרו לשאול לאן לשלוח - אמרתי את שם המ…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
Google Teams With GM, Honda, and Audi to Bring Android to Cars הגיע הזמן! נותר לקוות שזה יגיע מהר ויהיה מספיק יציב כדי להיות בטוח לשימוש.
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
סיאט איביזה 1.4 ידנית נקנתה לפני חצי שנה ומאז עשתה 1500 ק"מ. עשיתי אתמול טיפול, רציתי לדעת מה דעתכם על המחיר ומרכיבי הטיפול. נראה שמחיר השמן הזוי. (אין לי מספיק הודעות בשביל לפרסם קישורים אז אני גם לא יכול לצרף תמונות) imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/203/l287.png מוסך פליקס ת"א. הרכב באחריות ולכן, אני מניח, אני חייב לבצע טיפולים במוסך מורשה.
הודעה אחרונה מאת helltoy, -
- 0 תגובות
- 623 צפיות
האם מישהו הזמין מהחנות הזאת? אני מעונין להזמין רק לא רוצה שיגיע וזה לא יהיה שווה http://www.ebay.com/sch/bestframe/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=
הודעה אחרונה מאת לירוי1,
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 259 אורחים (הצג רשימה מלאה)