Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס IS300H

niv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש, רכב נפלא..

נהגתי בו כחלק של מבחן של מגזין "אוקטן גבוה".

רכב מאוד מאוזן ונעים לשהייה.

הכפתור סאונד זה עיניין משעשע... נחמד שאפשר להשתיק שהאישה באוטו ושאתה לבד באיזה כביש אפשר להפעיל...

אפשר גם להדריפט איתו למרות המשקל הגדול מאחורה של הבטריות.

http://www.youtube.com/watch?v=88aAZ5BkuV0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

חווית המסירה של לקסוס היא ככה"נ אחת הטובות בארץ, להבדיל מכלמוביל שמייבשים אותך 20-30 דק' ומגישים אספרסו בטעם נעל. תתחדש ותהנה!

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

השירות של לקסוס הוא יוצא מן הכלל!

האמנם אין לי נסיון ברכבי פרמיום אחרים, אבל באמת שהחבר'ה שם דואגים לשביעות רצון מדהימה.

(RX450H)

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
שלום niv

אם אפשר לשאול, האם הוספת תוספות כלשהם מעבר לבסיס? כמה זמן המתנת לרכב?

בוקר טוב

הרכב שלי הוא רמת גימור הבינונית כוללת: ריפוד עור מלא,בלוטוס, MIROR LINK, 8 כריות אויר, התנעה ללא מפתח, קסנון, חיישנים קידמיים ואחוריים ומצלמת רוורס, חישני אורות ומגבים, מושבים חשמליים, קרוז קונטרול ואני מאמין ששכחתי עוד מלא דברים...

תוספות: איתוראן SAVE בלבד, לא צריך קודן ולא איתוראן כפול.

זמן המתנה: הזמנתי בין הראשונים בתחילת דצמבר וביקשתי לקבל בינואר, הבנתי שעכשיו יש כבר רשימת המתנה, אם זה מעניין משהו ספציפית אני יכול לבדוק כמה זמן.

יום טוב

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

תודה על המידע Niv

קבעתי נסיעת מבחן לשבוע הבא, אני כבר אברר שם לגבי זמן המתנה.

האם רמת האבזור הבסיסית היא מה שהם מכנים EXECUTIVE?

האם הנעה ללא מפתח (לא כניסה, רק הנעה) כלולה ברמת הבסיס? זה לא ברור מהמפרט באתר שלהם.

פורסם
תודה על המידע Niv

האם הנעה ללא מפתח (לא כניסה, רק הנעה) כלולה ברמת הבסיס? זה לא ברור מהמפרט באתר שלהם.

לא זוכר את השמות של הרמות גימור. הנעה ללא מפתח יש בכל הגרסאות וגם קסנון.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

1300 ק"מ כבר עברו להם, צריכת דלק ממוצעת 17.5 ק"מ/ל

פורסם

תתחדש ותהנה. חלפה לידי לבנה ולפחות מזוית אחורית יפיפה.

צריכת דלק דימיונית. באיזה מהירות ממוצעת אתה משיג אותה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תודה על המידע Niv

יש שלושה רמות גימור

הכי נמוכה זה הEXECUTIVE היא עולה 249K והיא די בסיסית, מושבים לא מעור אמיתי, כיון ידני למושבים, בלי כניסה חכמה אבל עם חלון גג

הרמת בינים זה מה שהבחור הבר מזל קיבל, שזה מגיע עם מושבים מעור, כיון חשמלי למושבים, חימום למושבים, מצלמת רוורס וחיישנים אבל בלי החלון גג.

ברמה הכי גבוה שעולה 289K מגיעה בנוסף עם קירור למושבים, חלון גג, כניסה חכמה(הפתיחה נעשת ע"י נגיעה בידית דלת וביציאה מהרכב המושב זז אחורה), דיפוני דמוי עור, זכרונות למושבים וזה נראה לי הכול.

• תוכן חדש...