Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות העליהום שיש כאן על צ'מפיון לאחרונה,

אני רוצה לומר תודה ומילה טובה על נציגת צ'מפיון כאן בפורום.

ברשותי רכב מסוג סקודה, בעקבות שפשוף קל הרכב הוכנס לפחח לתיקון הפגוש.

הפחח על הדרך החליף את המסגרת של לוחית הרישוי עם הכיתוב של סקודה באחת שלו.

לי זה ממש הפריע, אבל בלתי אפשרי להשיג מסגרת זהה למה שמותקן כאן בארץ - אלא דרך היבואן.

סקפטי משהו השארתי ה"פ לנציגת צ'מפיון כאן בפורום ושאלתי האם היא תוכל לעזור לי להשיג את המסגרת.

תוך פחות משעה היא התקשרה אלי ואמרה שהזמינה לי מסגרת ותעדכן אותי שהמסגרת תגיע אליה.

הייתי מופתע ממהירות התגובה.

אחרי כיומיים התקשרו שוב להתנצל שזה מתעכב טיפה - אבל זה בטיפול.

למחרת לדעתי, התקשרו לשאול לאן לשלוח - אמרתי את שם המוסך שאני מטפל בו.

יום חמישי התקשרו מהמוסך להגיד לי שהמסגרת ממתינה לי ואני מוזמן.

הגעתי - לקחתי - שמח וטוב לב.

נכון שזה לא משהו גדול - אבל זה משהו קטן שמראה על רצון טוב ויכולת - ואני מאושר שהאוקטביה שלי שוב שלמה :lol:

:mm_yeah:

(עכשיו אני הולך להתחבא לפני שייסכלו אותי באבנים)

פורסם

גנבת לי את הפה מהמילים (או להפך)

תהנה מהמסגרת,

שמעתי שהם גם מחלקים מחזיקי מפתחות בסתר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ציניות בצד,

זה יפה מאוד שעשו מחווה שירותית כזו, מבחינתי זה חלק מגישה שירותית בריאה, עובדה שהמחווה הקטנה הזאת השאירה טעם טוב ללקוח (פות"ש).

יחד עם זאת, חבל שאין אחידות בשירות ושדווקא שיתופי חוויה חיובית הינם היוצאים מן הכלל (במקרה בדיוק עכשיו רצים פה עוד כמה שרשורים שלא ממש מפרגנים לצ'מפיון).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מנצל"ש

מילה טובה על צמפיון \ הגורן נתניה:

נכנסתי למוסך להתלונן על רעשים בתיבה בזחילה בפקקים.

הרעידות קורות רק כאשר האוטו חם ולאחר חצי שעה בפקק.

הכנתי את עצמי לדיון האם זה באמת קורה או לא.

יאמר לזכותו של יניב שהוא רציני ותיקנו ללא שהיות וללא עלות לי.

נאמר שהתיקון כלל פתיחת התיבה והוספת ספייסרים.

אכן הבעיה נפתרה והרכב חלק.

בנוסף לכך התשרו אליי אחרי שבועיים לבדוק שביעות רצון.

הא - בנוסף מקבלים תליון ריח של סקודה.

הם גם בסדר לפעמים....

Kia Niro 2017

פורסם
יחד עם זאת, חבל שאין אחידות בשירות ושדווקא שיתופי חוויה חיובית הינם היוצאים מן הכלל (במקרה בדיוק עכשיו רצים פה עוד כמה שרשורים שלא ממש מפרגנים לצ'מפיון).

מי שמקבל שירות טוב, אין לו מוטיבציה אמיתית להשקיע בשירשור בפורום לדעתי, לכן אין הרבה כאלה.

פורסם
יאמר לזכותו של יניב שהוא רציני

+מיליון

יניב ואלכס חבר'ה מאוד רציניים שיצא לי לקבל מהם שירות לא פעם, תותחים אמתיים!

מעבר לזה לפני כשנתיים כשקיבלתי את הפאביה בלי לוחית הרישוי המקורית התעצבנתי וניסיתי לבקש כזאת מהשירות.

זה היה לפני זמנה של הילה (או לפחות לפני שהיא הגיעה לכאן) והם לא ידעו מה להגיד לי, "אין דבר כזה לוחית simply clever, הרכבים מגיעים לארץ בלי לוחיות בכלל" ועוד שלל שטויות..

ככה שלפחות בנושא הזה אפשר לראות שיפור :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מי שמקבל שירות טוב, אין לו מוטיבציה אמיתית להשקיע בשירשור בפורום לדעתי, לכן אין הרבה כאלה.

יש בזה מהאמת -

וכאשר מגיע מילה טובה , אפשר לפרגן להם בכייף .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני מסכים איתך, לכן אישית אם הייתי חושב על רכב ספורטיבי בארץ הקודש הייתי שוקל מאוד ברצינות את מותג אבארת' למשל, זה המותג היחיד שבינתיים אני שומע רק טוב אודות השירות שלו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...