Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאית נתנה נשיקה לפנדה -פריקת עצבים קטנה

yulianx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

טוב אני חייב לשתף למה אני במצב:evil: :evil:

אני בדרך לפנות ימינה ונותן זכות קדימה לרכב שנוסע בנתיב,איך שאני מתחיל לנסוע מאחור בום,משאית לא גדולה בדקה את הפגוש של הפנדה,מי שמכיר את הרכב שלי יודע כמה אני שומר עליו,מחנה בסוף העולם,ווקסים פלסטלינה הכול!

תוך שניה נכנס בי שד,חשבתי שהוא סדק את הפגוש או הוריד צבע,יצאתי מאותו צועק לו "נו מה!!" וישר בודק את הרכב,מאחורי התחילו לצפור,אני מרוב העצבים לא מעניין אותי בכלל, ישר בדוק שהפגוש יושב טוב,סדקים הכול ניראה תקין נהג המשאית מסמן בוא נעצור בצד.

הוא יוצא שואל הכול בסדר,אני שוב פעם בודק את הכול,וואלה ניראה שלם אין קילופים כלום,בסוף אמרתי "הכול בסדר לא קרה כלום" .

אמר לי אני מצטער ונפרדנו.

מזל גדול שכניראה הנשיקה הייתה בגלישה אחרת היה נזק.

תיראו מה זה,אני שומר על הרכב שלי בצורה לפעמים לא הגיונית,חונה הכי רחוק,מסתכל במראות כדי לדעת מי נמצא מאחורי ומצדדי ובסוף בום.

חברים שימו לב לפני שאתם נוסעים,אני לפני שבוע גם יצאתי מהחניה ולא שמתי לב שרכב נוסע,כמעט שפשפתי לו את כול הצד.

זהו,לאחר שפרקתי אני יותר רגוע.:-)

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי עם הפאביה כשהיא היתה חדשה. עמדתי בצומת ברמזור אדום, במראה אני רואה ג'יפ של איסוזו עם מגן חזירים מברזל טס לכיוון שלי ונשמעים רעשי נעילת גלגלים בבלימה.

תוך שניה: "בום!"... הוצאתי מפתח, 4 איתותים (באמצע הצומת), כולי עצבים! עד שבדקתי את הרכב ולא קרה כלום. בודק שוב, ושוב ושוב... ולא קרה כלום. אז נסענו משם, לא לפני ששאל מאה פעם אם הכל בסדר.

בקיצור אל תיקח ללב, לא כל בום זה נזק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי עם הפאביה כשהיא היתה חדשה. עמדתי בצומת ברמזור אדום, במראה אני רואה ג'יפ של איסוזו עם מגן חזירים מברזל טס לכיוון שלי ונשמעים רעשי נעילת גלגלים בבלימה.

תוך שניה: "בום!"... הוצאתי מפתח, 4 איתותים (באמצע הצומת), כולי עצבים! עד שבדקתי את הרכב ולא קרה כלום. בודק שוב, ושוב ושוב... ולא קרה כלום. אז נסענו משם, לא לפני ששאל מאה פעם אם הכל בסדר.

הבום

בקיצור אל תיקח ללב, לא כל בום זה נזק.

ולא כל מה שבום זה לא נזק.. . חשוב לבדוק שבדלתות / בגז' או כל חלק נא באיזור הבום נפתח בלי בעיות גם אם נראה שאין נזק.

כבר קרה לי בעבר שמכה לא מכה כזו נסתיימה ב 6000 שח נזק. למזלי החלפתי פרטים לכל מקרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזל שנגמר בשלום.

טיפ מניסיון - גם שנראה שאין שום נזק כדאי לקחת מהפוגע פרטים מלאים של הנהג והרכב הפוגע.

הסיבה כפולה :

1. חס ושלום בעיתוי מאוחר יותר הנהג/נוסע ברכב הנפגע עלול לחוש כאבי גב/צוואר וכו'.

2. אמנם בסריקה ראשונית נראה שאין נזק - לעיתים בבדיקה יסודית מתגלה מצב שונה. בפגיעה מהסוג שתוארה כאן כדאי לפתוח מכסה בגאז'/דלת חמישית ולבחון את הספים, הקורות, הרצפה ,כולל מתחת לכיסוי הלבד וכולל אזור שקע גלגל הספר. כדאי גם להתכופף ולבחון מהרצפה את חיבורי הפגוש והאזור התחתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמח לשמוע שיצאת ללא נזקי גוף ורכוש.

לפני כמה חודשים ב.מ.וו נהוגה ע"י טיפש חסר כישורי נהיגה "ברחה" לו מהנתיב לתוך הרכב שלי, הוא פגע בי בחלק האחורי ימני.

שמעתי בום מאוד רציני והמכה הורגשה היטב. תחילה הוא ניסה לתת גז אך חסמתי אותו וגרמתי לו לעצור בצד.

ציפיתי לראות למצוא בומבה רצינית, אך הופתעתי לגלות שהנזק שלי הסתכם ב-3 שריטות קלות על החישוק ושפשוף על בית הגלגל (אשר הוסר בעזרת מגבון לח), אצלו נשבר פנס, טמבון קדמי ועיקום קל של בית הגלגל הקדמי שמאלי. עזבתי את המקום עם :twisted:.

למחרת לקחתי אותה לאיזון וכיוון גלגלים (וגם הם לא מצאו סטייה מעבר לסבירה).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פשוט זה מכה ראשונה מאז שהוצאתי רישיון ב 2003 אז קצת לא נעים שפוגעים לך ברכוש שאתה מאוד מקפיד לשמור עליו.

אכן,פתחתי את תא המטען בדקתי שהכול בסדר,כולל בתי גלגלים,סך הכול הפגוש עשה את שלו וספג את המכה,מה שכניראה עזר שהתחלתי לזוז בזמן המכה ככה שזה הפחית מהמכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ד"א - הדבר הראשון שאני עושה במצבים דומים הוא לצלם את מספר הרישוי של הפוגע, אפילו לפני שאני בודק את הנזק. היה לי מקרה שבו מישהו שפגע בי הציג לי רשיונות של רכב אחר!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במשאיות הללו {של המזון בדרך כלל}, אני תמיד שם לב לאידיוט שנוסע לאט בצד שמאל, עם לוגו מאחור "אל תעקוף אותי מימין,

אני לא רואה אותך!". ככה הוא נוסע לו לאט לאט ובמקום להסתכל על הכביש, הוא בודק תעודות המשלוח.

איפה אנשי החוק? מסתתרים מאחורי השיחים בצד הדרך, עם אקדח הלייזר ביד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן זאת הייתה משאית של מזון,בפניה הזאת כול הנהגים מביטים ימינה לראות אם יש רכב,הוא כניראה לא שם לב שהוא מתקדם או חשב שכבר התקדמתי,היו כמה נשיקות במקום הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נו, בשורה התחתונה לא קרה כלום. תנשום עמוק, זאת לא הפעם האחרונה.

מזכיר לי את הפעם שבה ברוב טיפשותי ביצעתי רברס על פיאסטה שנות תשעים טיפוסית.

לדייהו נוצרה שריטה בלתי נראית על הפגוש, אצל הפיאסטה כל הפגוש התעקם והפנס נפל...

מה שנקרא, אופס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לחבר שלי בפולו חדשה דנדשה.

נכנס בו איזה ישנוני, חשבו לא קרה כלום בשביל השקט הנפשי הלך לבדיקת מוסך, בוםםםםם פגוש פנימי - 6000 שקלט.

אין צורך בחתימה....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עצתי לך- תמיד לקחת פרטים וצלם את התאונה גם אם זו הנשיקה הכי קטנה,

דבר ראשון זה מלמד את כל מחלקי הנשיקות למיניהם שאין דבר כזה טעות קטנה בכביש ושזה לא מעשה של מה בכך, יש אנשים שמאמינים באמת ובתמים שנשיקה קטנה פה ושם היא בגדר המותר ולא מכירים פדנטים שאשכרה שומרים על הרכב שלהם.

דבר שני, כדי לכסות את עצמך למקרה שיש נזק שלא נראה לעין או שפספסת, וגם כדי לדאוג שלא ינסו להפיל עליך את האשמה אחר כך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמיד תזכור - זה בסך הכל פח על ארבע גלגלים.

וכן, כיף לדעת שחס וחלילה וקורה מקרה שכזה, השקעת רק 60K ולא 600K על איזו מרצדס.......(ואני יודע שגם לרכב שכזה קל להיקשר)

( גלוי נאות - אני נוהג על רכב לא יותר יקר משלך - קליאו ידנית 2011).

ומקרה מתסכל לא פחות - גם אני משתדל לשמור על הרכב (מודה - לא כמוך עפ"י התאורים שלך). הרכב יושב בחניה בחצר, פותח את דלת המחסן, מוציא את הסולם ומניח אותו בחוץ. לאחר 5 שניות שומע 'בום' ורואה את הסולם מנשק נשיקה צרפתית (חושנית חייב להודות :oops:) את דלת הרכב. בזהירות מושך את הסולם ורואה שריטה ארוכה (10 ס"מ) ודי עמוקה (לפחות הצבע לא התקלף).

בדקה הראשונה מקלל את העולם ואת אשתו. לאחר כמה דקות אומר לעצמי שאם הסולם לא היה עושה זאת, היה עושה זאת נהג אחר בחניה של הסופר או בכל מקום אחר. אין מה לעשות - בארץ מ א ד קשה לשמור על רכב כחדש לאורך זמן.

אם רוצים לעשות זאת צריך להחליף רכב כל שנתיים-שלוש....:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...