Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע סוזוקי אלטו ב51,990

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרטים:

http://www.gear.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/2014_01_05_N01_%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2_%D7%90%D7%9C%D7%98%D7%95

אמרו שיעלו מחירים ב2014? אז אמרו, בנתיים יוצאים מבצעים כל שלישי וחמישי(לפחות המבצע לכולם ולא רק לחבר,מורים, הייטק וכו').

למי שמחפש כזה רכב, נראה על פניו דיל טוב לא?

פורסם

פשוט מדהים מה שקורה,מעניין להשוות אותה מול המנוע של הספארק 1.0 יקרה בכ 4 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
פשוט מדהים מה שקורה,מעניין להשוות אותה מול המנוע של הספארק 1.0 יקרה בכ 4 אלף.

הייתה כזו השוואה באחד המוספים של איזה עיתון לפני כמה זמן. המסקנה הייתה שהספארק עדיפה אבל לא בהרבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תיראה אלטו סיימה במקום השני ב2013 במכירות,זה אומר משהו לא?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתה כזו השוואה באחד המוספים של איזה עיתון לפני כמה זמן. המסקנה הייתה שהספארק עדיפה אבל לא בהרבה.

מבחינת המנוע וצריכת דלק אתה זוכר מה היה רשום?

פורסם

ברגע שההתלהבות מצריכת הדלק של הסוזוקי יורדת - ההתלהבות שגורמת לך להגיב בביטול לכל פגם ברכב - אתה מבין שהכל עדיף על האלטו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני שמח שיש סוף סוף פייט בשוק הרכב, אומנם על מי המכונית הכי זולה בקטגוריה הכי זולה אך זהו גם ריב על לב הלקוח.

בכל פעם שמכונית יורדת במחיר מתחת לקו האלטו, סוזוקי יוצאת במבצעים, ולא אתפלא אם עוד מעט יורידו את המחיר הרשמי רק כדי שהיא תהיה זולה יותר על הנייר ולפני הנחות מהסמארק.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לדעתי מבחינת תמורה למחיר הדיל טוב.

נקודות החוזק מלבד המחיר הזול בארץ לרכב חדש : הרכב הוכח כאמין , האחריות טובה, השירות במוסכי היבואן טוב , חסכוני מאוד.

נקודות החולשה - פחות "אוטו" מהמתחרות.

נקודה חשובה , שאולי מסבירה את ההוזלה - באמצע 2014 תגיע אלטו חדשה לגמרי שתחפה על רוב נקודות החולשה מול המתחרות. ברור שאם באותה שנת דגם יש מודל חדש וישן יותר זו עלולה להיות נקודת תורפה בעתיד.

השאלה הלא ידועה בכמה תתומחר הגרסא החדשה והמשופרת.

פורסם

האלטו רכב טוב,במחיר הזה אין תמורה יותר טובה בשוק הרכב הישראלי.גם פורץ דרך בהורדת מחירים,גם אמין וחסכוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מבחינת המנוע וצריכת דלק אתה זוכר מה היה רשום?

האלטו היה זריז יותר מהספארק. מבחינת חיסכון אני לא זוכר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני שמח שיש סוף סוף פייט בשוק הרכב, אומנם על מי המכונית הכי זולה בקטגוריה הכי זולה אך זהו גם ריב על לב הלקוח.

בכל פעם שמכונית יורדת במחיר מתחת לקו האלטו, סוזוקי יוצאת במבצעים, ולא אתפלא אם עוד מעט יורידו את המחיר הרשמי רק כדי שהיא תהיה זולה יותר על הנייר ולפני הנחות מהסמארק.

אחרי ששברולט התחילו לשווק את הספארק המוזלת, המחיר הרשמי של האלטו היה 54,000.

אפשר גם להוציא מלוביסקי C1 ב-60 אלף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה אחלה רכב עירוני ואפשר להדחף איתו ולמצוא חניה בכל מקום ובכל מצב כמעט, אבל מעבר לכך בנסיעות ארוכות או לחילופין בכבישים ראשיים ובמזג אוויר לא כל כך אטרקטיבי - זה לא כל כך נעים לנסוע ברכב כזה. בהחלט קופסאת פח על גלגלים גם במקרה הזה.

פורסם
אחרי ששברולט התחילו לשווק את הספארק המוזלת, המחיר הרשמי של האלטו היה 54,000.

אפשר גם להוציא מלוביסקי C1 ב-60 אלף.

למיטב ידיעתי כרגע הרכב הכי זול בארץ בלי הנחות ומבצעים אלא על הנייר הוא הספארק.

אפשר להוציא מכל יבואן הרבה, בד"כ אנשים שמחפשים רכב מיני ילכו במסגרת סבב אולמות התצוגה שלהם למכונית הזולה ביותר על הנייר קודם, ויראו מה אפשר להוציא עוד מכל אולם תצוגה בנפרד.

יש קרב כרגע למי יש את הרכב הכי זול בארץ, על הנייר יש תוצאה אחת ומצד שני כל שני וחמישי מישהו אחר עושה מבצע ומוריד ממכונית המיני שלו עוד אלפייה או יותר ומוסיף לפעמים אבזור.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הספארק עדיפה בהרבה,גם במרווח ,ביופי ועיצוב, יותר נוחה, לא מרגישה בימבה כמו הסוזוקי.

3 אנשים יכולים להכנס מאחור, במקום 2 בסוזוקי, יותר מקומות אחסון , יותר בטיחותית 6 כריות אויר,מיוצרת בקוראיה ולא בהודו.

לדעתי התמחור של הסוזוקי אלטו בארץ צריך להיות 45 K מקסימום. בארצות הברית (אם היה משווק ) היה עולה 5 אלף דולר מחיר התחלתי.

לא שאני סוכן של שברולט פשוט זאת האמת. :D

• תוכן חדש...