רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,573 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
שלום, תעשו לי בבקשה סדר ותעדכנו אותי חד משמעית מה מותר ומה כן .. היום הייתי אצל בחנות אוטוס בחיפה התקנת אדיו , בקיצור באוטו שלו החלון האחורי הגדול מושחר וגם הקדמיים הקטנים מושחרים עד 30 אחוז , עד עכשיו ידעתי שאסור בכלל בכלל להשחיר חלונות קדמיים וחלון אחורי גדול , והיום הוא אמר לי שמותר חלונות קטנים עד 30 אחוז וגם חלון אחורי , והוא אמר לי שהוא עובר טסט רגיל ומשטרה לא עושה לו כלום כבר כמה שנים
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברים מה שלומכם ! היום תוך נסיעה מוקדמת לאימון בוקר חשבתי על רעיון לא חדש במיוחד בתקופתינו המודרנית, אך כזה שטרם מיושם בתעשיית הרכב (לפחות עד כמה ששידוע לי). כולנו רגילים שהטלפונים החכמים שלנו, תוכנות המחשב דוגמת WINDOWS מעדכנים את עצמם תוך חיבור לאינטרנט והורדת עדכוני תכנה של היצרן. שאלתי היא, למה רכבים מודרניים לא עושים את אותו הדבר? מחשב רכב יש, כל מה שצריך זה חיבור UP-LINK למחשב המרכזי של יצרן הרכב דרך חיבור אינטרנט סלולארי או לווייני. תארו לעצמכם שהרכב שלכם עושה עדכוני תכנה באופן שוטף וללא צורך להגיע למוסך. בנוסף, למערך אקטיבי זה קיים יתרון עצום ליצרן אשר יכול לשאוב מאגר אין סופי של נתונים סטטיסטיים אודות התנהגות הרכבים שלו ביבשות שונות, תנאי אקלים שוני…
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
youtu.be/5X6PF0OcL_w אולי בעוד כמה שנים גם אצלינו נראה דברים כאלה
הודעה אחרונה מאת vic1234, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הוצגה הSL550: מנוע 5.5 ליטר V8 בעל הספק של 429 כ"ס. מחיר בארה"ב: 105,500$.
הודעה אחרונה מאת Japanese Engine, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 900 צפיות
יש לי רכב משנת 1994 שעד עכשיו נסע די טוב יחסית לגילו. כמובן שהיו לו הרבה תקלות שדרשו השקעה לא קטנה של כסף, אבל עדיין הרכב החזיק מעמד. המחירון שלו להיום הוא בסביבות 3000 ש"ח. לאחרונה היתה לו תקלה במנוע שדרשה תיקון יקר שלדעתי כבר לא הצדיק את ההשקעה החזקת הרכב. לכן החלטתי להפסיק להשקיע בתיקונים ופשוט להפטר ממנו. אבל ממה שהבנתי, במצב כמו שהוא, לא ניתן למכור אותו אפילו בזול. פשוט לא צריכים רכב כל כך ישן עם תקלות. אמרו לי שאפילו חלקים ממנו לא ניתן למכור כי כמעט ואין יותר רכבים כאלה על הכבישים. הדבר היחיד שהוצע לי, שניתן לקבל על הרכב משהו, זה למכור את הרכב למי שאוסף פלדה, ברזל וכו'. למכור את הרכב כחומר ולא כרכב. אם כל זה נכון, איך ניתן לעשות את זה? אני מירושלים. אשמח …
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
- 8 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
שלום לכולם לחברה שלי הייתה לפני שבוע תאונת דרכים הרכב נגרר למוסך מורשה של החברה והוזמן שמאי אחרי בדיקת שמאי ויומיים במוסך מתקשרים אליה מהמוסך ואומרים שהרכב קיבל פגיעת שאסי יש לציין כי לא שאלו אותה ולא הודיעו לה כלום לפני התיקון ולא העלו שום מסמכים לגביי עלות התיקון פשוט התחילו לתקן את הרכב. כעת אחרי כמעט שבוע וחצי מתקשרים מהמוסך ואומרים שהוזמו חלק מיוחד מחו"ל ומחכים לקבלתו... השאלה שלי היא כזאת: האם ההתנהלות הזו נכונה? הגיוני שלא שואלים אותך ואומרים לך מה מצב הרכב לפני שמחליטים על דעת עצמן לתקן את הרכב? ודבר שני איך הולך כל הקטע של ירידת ערך? יש למה לצפות? איך מחשבים את זה ומה מקבלים? הרכב הוא: הונדה ג'אז שנת 2003, הדגם הפשוט. עלייה לכביש חודש מרץ 200…
הודעה אחרונה מאת אבולושיין, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני כמה זמן פרסמתי שאלה לגביי טיפול חינם שניתן במסגרת חבר מביא חבר בצמפיון, לא קיבלתי תגובות חוץ מאחת . אז לאחר שהכנסתי את הרכב לטיפול אני מפרסם את התשובה. אז ככה במסגרת מבצע חבר מביא חבר קיבלתי טיפול חינם לרכב שלי. לאחר חודש פניתי לסוכנות בירושלים כדי לקבל את ההטבה, נאמר לי לבוא ולקבל שובר כל שהוא. נסעתי לסוכנות לאחר כמה שבועות ונאמר לי שם על ידי המנהל כי אין צורך בשובר הכל מעודכן במחשב. שאלתי אותו לגבי מהות הטיפול שכן הרכב שלי הוא בן שנה כבר ועשה כבר טיפול נאמר לי שאין בעייה הטיפול הבא על חשבוננו. לפני יומיים הכנסתי את הרכב לטיפול השני ( 30000) כאשר באתי לקבל את הרכב חזרה נאמר לי שעלי לשלם, הסברתי להם שאני זכאי לטיפול חינם וזה רשום במחשב. כמובן שסיר…
הודעה אחרונה מאת שגיא 601, -
- 0 תגובות
- 514 צפיות
ב28 באפריל לראשונה במירוץ הנסקאר מכונית הקצב תהיה פורד פוקוס החשמלית והיה תוליך את פורד פיוז'ין הנהדרת האם בעתיד נראה אותם מתחרים ממש על המסלול שבנוסף להחלפת צמיגים תהיה החלפת בטריה ונצטרך לשמוע סאונד מלאכותי של מנוע בנזין http://www.autobytel.com/ford/focus-electric/2012/news/2012-ford-focus-electric-to-set-the-pace-at-richmond-400-110976/
הודעה אחרונה מאת mont, -
- 2 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום, כשקנינו את הרכב קיבלנו עם הרכב GPS של MIO(נדמה לי שהדגם הוא mio‑c250). בזמן האחרון הוא התחיל קצת להשתגע. יש לו מין כרטיס SD של IG0 וכתוב עליו 512M IGO 6. יכול להיות שעדכון תוכנה יפתור את בעיית השיגעון שלו? או שה GPS כבר בסוף ימיו? תודה
הודעה אחרונה מאת yoyoav, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 651 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4218597,00.html אין לי יותר מלים, רק דמעות.
הודעה אחרונה מאת avi333, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נמאסססססססססססס לי !! אני מדבר על הצינורית דלק הידועה לשימצה ברכבי TSI (פביה/פולו/איביזה) מהרגע שהרכב היה בן שלושה ימים הצינורית התחילה להרעיש, נמאס לי מכל הפתרונות מגייוור למינהם שממצאים במוסך או בפורומים ברחבי הרשת, מי היה האידיוט שתכנן את הדבר הזה, ולמה לכל הרוחות לא משחררים איזה פטצ' שמתקן את החר* הזה ?? אי אפשר לחבר אותה בצורה נוראמלית שיזחיק יותר מחודש ולא יעשה רעשים של טרקטור ???????? הייתי צריך להוציא עצבים אם למישהו יש פתרון קצת יותר יציב מספוג או כל הנפצה בסגנון דומה, וזה אכן מחזיק יותר מ4 נסיעות, אנא שתפו אותי גם. נ.ב פרט לצינורית המעצבנת, הרכב מעולה (סוגר שנה עם טיאסאי 105 ידנית) !
הודעה אחרונה מאת Anona, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום ח'ברה, מישהו יודע פרטים על מתי בערך הפוקוס עם מנוע דיזל צריכה לנחות בארץ? בסוף שנה שעברה דובר על זה שהיא תגיע "בקרוב". בסוכנויות יודעים להגיד שהיא תגיע, אבל אין להם הערכת זמן. תודה!
-
עזרה בבקשה
מאת tyaakov- 1 תגובות
- 604 צפיות
שלום לכול העוסקים במלאכה..........היום הודיעו לי שהרכב שלי אאודי 98 A4 טורבו כבר ללא טורבו.......כל נסיונות ההחיאה עלו בתוהו והמכונאי נאלץ לקבוע את מותו של הטורבו במקום !!! רציתי לדעת איזה טורבו מומלץ לי להרכיב על האוטו ??? נ.ב האוטו לא משופר כללללללל חוץ מאיתותים שקופים !!!! ורוב הזמן אני נוסע כמו "גרישה" ולא עובר 3000 סל"ד. הרכב ידני. תודה רבה לכל מי שיעזור לי כאן כי אני כבר מיואש מכל העצות של .......שים גארט T3/04B הוא יבעט בך טוב........אני רגוע מאוד וצריך משהוא אמין כמו הK03 שיושב לי מת שם...
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי יש לי HONDA CIVIC COUPE EX וקניתי את תאורות LED strip האלה לשים בפנסים הקדמיים החיבור מגיע עם + ומינוס (-) השאלה שלי למה לחבר את זה לאורות שאני מדליק אז גם זה ידלק או לאורות חנייה? זה אורות חלשים גם שהתאורה במצב OFF
הודעה אחרונה מאת shayBB, -
או-הו, משהו מושך אש הוגש לבימ"ש : סוכן ביטוח ואחיו הגישו בקשה לתביעה יצוגית נגד UMI בגין פרסום מטעה של תריכת הדלק בספארק. פורסם בכמה מקומות , לדוגמה במוטוקאר . למשפטנים שמחוברים למערכת - מספר ת.צ. 24925-11-11 ציטוט חלקי: " כעת יידרש בית המשפט להוכיח האם מדובר בהטעיית צרכנים. בבקשה לאישור תביעה ייצוגית שהגיש עו"ד יוסי פוקס לבית המשפט המחוזי בת"א, נטען כי UMI, יבואנית שברולט, הטעתה צרכנים בדבר צריכת הדלק של מכונית המיני שברולט ספארק שהיא משווקת. סוכן הביטוח יצחק הורוביץ טוען כי רכש את המכונית בשל צריכת הדלק הטובה שהובטחה לו - 19.6 ק"מ לליטר. אחרי שנסע במכונית התברר כי צריכת הדלק במציאות היא כ-12 ק"מ לליטר, כ-40% יותר מהמובטח. " שימו לב שזו רק בקשה, יש צורך …
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מרצדס חושפת את הקונספט Style Coupe שהיא ככל הנראה הצגה מוקדמת של מרצדס CLA.
הודעה אחרונה מאת killerbinn, -
עברה בי כזאת מחשבה נגיד (לא עלינו),אתם נמצאים בסיטוציה שבה אתם עומדים בצומת ברמזור אדום.באותו רמזור מותקנת מצלמה.בצומת התחילו לעבור מכוניות כמו בתמונה הבאה: לפתע אתם שומעים חריקת בלמים מאחוריכם,אתם מסתכלים במראה ואתם רואים בה רכב שדוהר לקראתכם.יש לכם כ-2 שניות להחליט מה לעשות במצב כזה. או שהרכב יתנגש בכם חזק,או שאתם ניכנסים לצומת מרומזר עם מכוניות. מה הייתם עושים?
הודעה אחרונה מאת carbuyer, -
מקרה שקרה יום ראשון בערב בחנייה של שופרסל בקריות סובארו B4 חדשה חונה בתוכה יושב מישהו מגיעה דייהו לאנוס חונה לידו ילדה בת אולי 10 פותחת את הדלת האחורית ופוגעת בסובארו ממש נגיעה קטנה יוצא הבחור מהסובארו ומתחיל לצרוח על הילדה יוצאים האבא והאמא של הילדה ואומרים לו להרגע ושלא קרה כלום לאוטו הבן אדם מתעצבן יותר ומתחיל לאיים שהוא ירצח אותם בגלל מה שהילדה עשתה לו לאוטו בעל הדייהו לא מתרגש ומיד מתקשר למשטרה ונותן את מספר הרכב של הבחור הבחור שומע את זה בועט להם באוטו ובורח אני לא מבין אנשים קונים רכב חדש בהמון כסף ומשלמים המון כסף ביטוח ואתם מצפים שלא יקרה לאוטו שלכם כלום אף פעם?
הודעה אחרונה מאת bmw ricer, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. קניתי רכב חדש לפני שנה והגיע לי בדואר רשיון חדש שאני צריך לשלם עבורו. ביגלל שזה רכב חדש ולא צריך לעבור טסט בשנה הראשונה, רציתי לדעת אם צריך לעבור איפהשהו כדי שישימו חותמת לכשירות תנועה או שאפשר לנסוע בלעדיה? תודה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב,רציתי לשתף אתכם בבעיה שאולי יש כאלו שיוכלו להזדהות איתה. איך אדם ממוצע מן השורה שאין לו תקציבים להחזקת רכב ספורט ולא לנסיעה לחו"ל לנהוג באיזה מסלול. ובכל זאת הוא חובב רכב מושבע,איך הוא יוכל להגשים את חלומו לנהוג ברכב "קצת" יותר מהיר ממשפחתיות ממוצעת ונורמליות? הרי השכרת רכבים כאלה למיטב ידיעתי לא קיימת ועוד מעניין האם כל מה שאפשר להנות היום מרכב מהיר הוא בדרך לא חוקית?או שיש כיום כבר מקומות שאפשר לנהוג בהם במסלול חופשי מסויים?
הודעה אחרונה מאת Aino, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 998 צפיות
תאונה שקרתה אתמול http://www.hnn.co.il/pics/gal17750/508424966_1062568733.JPG ניתן לראות בתמונה אץ מצלמת הרמזור הכתומה משקיפה על הצומת, כנראה נהג המשאית נסעה מהר מידי ראה את המצלמה בצומת האט או ניסה לעצור ובניסן שמאותרת נכנסה בו
הודעה אחרונה מאת sagi.m, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לכבוד יום הזיכרון לשואה ולגבורה ראיתי נקודה יהודית במגזין אוטו האחרון הקשורה במכונית הקשה לעיכול לעיתים , אם כי סבא שלי ניצול שואה בעצמו , נסע על פולקסווגן גולף וששאלתי אותו אייך הוא נוסע על מכונית גרמנית? הוא אמר לי שהיום זה לא אותה גרמניה. בכל מקרה הפולקסווגן חיפושית שנוצרה לפי הוראה של היטלר לפרדינד פורשה היטלר הבין שהוא חייב מכונית עממית , ונידות עממית , כדי לשלוט בעם , והוא הטיל על פורשה ליצור מכונית עממית שתעלה 1000 מרקים , שתוכל להשתלב באוטובאנים שהוא בנה. הוא עוד למד את זה לצערנו מחברו הטוב בעל הספר היהודי הבינלאומי הנרי פורד . שאף עשה עסקים עם היטלר בעת המלחמה. מי הראשון שהגה את האבטיפוס של החיפושית ואת מכונית העממית באירופה היה זה מהנדס הונגרי י…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
שאלת תם היא לא מופיעה באף אחת מגרסותיה..
הודעה אחרונה מאת Or_s, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכם, אני "נהג חדש" וזוהי הודעה ראשונה שלי בפורום הנכבד הזה. רכשתי לפני יותר משבועיים (ב 3.4 ) רכב חדש מדלק מוטורס. הם אמרו לי שתוך שבועיים הרכב יהיה מוכן אבל עברו שבועיים ולא ניראה לי שאקבל אותו בסופש הזה. יש לציין שכשהזמנתי אותו הוא כבר היה בארץ כך שלא היה צורך להביאו מחו"ל אלא רק שיעבור את "שרשרת החיול " הרגילה, כמו בדיקה , איתורן טסט וכו. השאלה שלי האם זה שיש איחור באספקה של הרכב מקנה לי איזה סיבה לדרוש פיצוי או לחילופין לדרוש יספקו לי רכב חלופי עד שהרכב שלי יהיה מוכן. יש לציין שבשבועיים האחרונים היה כמובן חול המועד אבל למרות זאת הם לא אמרו שיש בעיה בעניין אלא שבעוד שבועיים הרכב יהיה מוכן וברשותי. אשמח לעזרה תודה
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/594/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%A8%D7%A6%D7%93%D7%A1-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%90%D7%9F-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A3-%D7%9C%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94 ידעתי על שיתוף פעולה בחטיבת המסחריות של מרצדס עם פולקסווגן, למשל ספרינטר וקרפטר. עכשיו ניראה שהתחיל שיתוף פעולה עם הקונצרן הצרפתי. מענין שמדברים על גרסא עם מנוע בנזין בעלת מגדש על. למרבה ההפתעה שלי החזית של מרצדס השתלבה לא רע על הקנגו. גירסת נוסעים של המסחרית החדשה הייתה יכולה לקרוץ לנהגי מוניות.
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כנראה שבעלי מכוניות ליסינג למינהם לא כל כך אכפת שהמרווח חניה קטן יחסית, ובכל זאת נכנסים בכוח גם כשיש להם חיישני רוורס תוך כדי מעיכת במפר של רכב אחר התוצאה: גברת מבוהלת בעלת הניסן הלבנה אינה יודעת איך לצאת מהחניה משום שהיא כלואה בין 2 מכוניות.
הודעה אחרונה מאת B.D.B., -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, רציתי לשאול היכן ניתן להשכיר רכב בגיל 18? אשמח לדעת כל פיסת מידע. יום טוב.
הודעה אחרונה מאת tzviki, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ביקרתי באתר במגזין שאני מאוד אוהב אוטו http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-28584-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D.aspx עם כותרת מדהימה סקודה מורידה מחירים ואף כתוב שסקודה מפרסמת מחירון חדש , לא יותר ולא פחות. ואז מה מסתבר שחלק מהדגמים הם במבצע לזמן מוגבל. הסקודה פאביה עם 1.4 הישן והיטי הידנית ( הפשוטים שבהם ) . ודווקא גירסאות הדיזל מתייקרות ב2000 שקלים לפחות חלק מהם וחלק הארי של רכבי סקודה לא משתנה בכלל. כלומר אין מחירון חדש רק מבצע לזמן מוגבל של חלק קטן מהדגמים. אז איפה האמת בכותרת אגב גם באתר ynet ב10 לאפריל בדף הראשי לפני שבו…
הודעה אחרונה מאת eddy25, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין להחליף פילטר אוויר למזגן לטויוטה קאמרי. בדקתי קצת ברשת ומסתבר שישנם שני סוגי פילטרים לרכב שלי, הראשון רגיל מנייר (מקורי/תחליפי/OEM..) והשני מכיל פחם פעיל וסודה קאוסטית לטיפול טוב יותר במזהמים וריחות (שוב יש מקורי/OEM/aftermarket). התקשרתי למוסך טויוטה ושאלתי במחסן האם יש להם פילטר פחם פעיל למזגן. ברור שמנהל המחסן לא ידע על מה אני מדבר, ואמר לי שיש להם פילטר זול שעולה 70 ש"ח לפני מעמ ויש אחד יקר שעולה 200 ש"ח לפני מעמ, אז כנראה שזה הפחם (על פי דבריו).. (מיקצועי משהו) ביקשתי את המק"ט (של הפילטר היקר) ובדקתי ברשת על איזה פילטר מדובר. לא התפלאתי לגלות שמדובר בפילטר פחם רגיל, כן התפלאתי לגלות שהוא OEM וניתן להשיג אותו במחירים סביב ה- 6$.. …
הודעה אחרונה מאת alonjp, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
שלום, ביצעתי קניה בEBAY של שני אגזוזים מקוריים של אופנוע BMW, בידיוק כמו שיש לי על האופנוע אפילו מקוריים, רק במצב חדש שפורקו מאופנוע שבקושי נסע [משומש] זכיתי בקניהולאחר שבועיים וקצת הגיע מכתב שהפריט מעוכב במכס וצריך לבוא לשחרר אותו, והיה סעיף למטה קטן שאמר "הערות והבהרות נוספות: על פי החלטת משרד התחבורה הפריט אינו מאושר לייבוא לישראל" במכס כשהגעתי מייד הפקידה ראתה את זה ואמרה לי שהיא לא יכולה לתת לי והיא שולחת את החבילה בחזרה, אמרתי לה שאין לה זכות כי יש לי 20 יום עד שהפריט ישולח בחזרה וזה גם רק אם אני לא משלם דמי אחסנה, אז היא אמרה לי תביא אישו רממשרד התחבורה ורק איתו אני יכולה לשחרר, נסעתי למשרד התחבורה הקרוב [בתל אביב] כבר בכניסה השומר שהיה שם שאל אותי ל…
הודעה אחרונה מאת haranza, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 16 אנונימיים, 283 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Yuvalino
- shahar188
- גולדן191
- GTI33
- Moshe c
- natco
- makatuvkan
- פאר האורה
- borsood
- srool
- אבי ים
- david3692