Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מי יפעיל באמת ביטוח על שריטה. רק ההשתתפות עצמית שלו יכולה לכסות 20 שריטות.

והוא גם ייקנס בחידוש הפוליסה, כלומר ביטוח או לא - תאכל אותה.

ונותנים פה הצעות של תכשירים - למה שבנאדם ישרוף את הזמן שלו והכסף שלו על טעויות כאלה!!

צריך פשוט לדעת לחנך וזה הכל.

אני לא מצדיק את הצרחות והאיומים שלו, ברגע שבנאדם כזה יאיים עליי או על הילד שלי, המצב יהיה מאוד לא נעים.

בכל אופן גם ההורים לא היו צריכים לבוא בקטע של לא קרה כלום, כי זה עוד יותר מעצבן. היו צריכים פשוט להגיד לו "בוא נחליף פרטים נפעיל ביטוח" וזהו!!

מניסיון רב שיש לי , גם כי במשפחה אנחנו מחזיקים ביואיק לה-קרוס וכל גרגיר אבק על האוטו מפריע לאבא שלי, אני יודע שבמידה ובאמת מדובר בשריטה לא רצינית, אחרי כמה שעות אפילו יום - הבנאדם נרגע ומבין שזה שטויות, ולכן לא יופעל הביטוח לרוב.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין אנשים

קונים רכב חדש בהמון כסף ומשלמים המון כסף ביטוח ואתם מצפים שלא יקרה לאוטו שלכם כלום אף פעם?

חוליגנים/ ערסים/צ'חצ'חים ואני בטוחה שיש עוד הרבה כינוייים שניתן לתת לאותם אנשים

שחושבים שהתנהגות "אבו עלי" היא נורמה בחברה.

לפי התיאור שלך לא נראה לי שנגרם נזק לרכב, כן פתיחת דלתות על פח של רכב זה לא נעים

אבל זה לא מצדיק לרצוח את ההורים של הילדה.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קראו ל-B4 ערס / Whatever, אני בהחלט מבין לליבו ולעצבים הרבים - גם לי היו קופצים פיוזים במקרה הזה. אומנם לא ברמת ה"רצח", אבל בהחלט ברמת הרמת הקול על חוסר הכבוד, חוסר חינוך, זלזול ובפגיעה ברכושי הפרטי.

אם במדינתנו המחורבנת היה חינוך כראוי - זה לא היה קורה. אני מעולם לא פתחתי דלת על רכב אחר, מאז ומעולם - תמיד מחזיק את הדלת ויוצא בזהירות רבה, גם אם המקום מצומצם להחריד. בדיוק כמו שמאז ומתמיד אני חוגר חגורה, לא משנה מה / מי והיכן. כך חונכתי ע"י הוריי היקרים. אם היה מצב דומה אצל הילדה המדוברת - הכל היה אחרת וכל המצב הזה היה נחסך מלכתחילה. מספיק 5 דק' שהייה בחניון עמוס אי שם ברחבי אוסטריה / גרמניה - רק בשביל לראות את הדרך הזהירה והפדנטית ביציאה מהרכב. חינוך וערכים מעולם אחר לחלוטין.

חינוך ראוי הוא מילת המפתח - ושאין חינוך, אין טיפת כבוד או התחשבות בדבר מלבד עצמם והתחת שלהם. גועל נפש שרובה המוחלט של אוכלוסיית מדינתנו ה"יקרה" מתנהגת ככה. להורים וילדים כאלה - הייתי מוריד ידיים, אולי גם רגליים. זה עונש הולם מספיק לזבלי אדם שכאלה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עם כל הכבוד לזה שהבחור ב-B4 הגזים עם הצרחות על הילדה, ההורים שלה היו צריכים להסביר לה שלא פותחים את הדלת של האוטו בלי חשבון - צריך לשים לב שיש גם רכוש של אחרים בסביבה.

או כמו שאומרים אצלנו "גם לדלתות יש רגשות".

ואין פה אף אחד שיכול לומר לי שהוא רואה דפיקה חדשה על הדלת ואומר לעצמו "מה אכפת לי". אין ספק שכל פגיעה ברכוש (אפילו אם היא קטנה) מציקה לבעלים.

פורסם

חינוך ראוי הוא מילת המפתח - ושאין חינוך, אין טיפת כבוד או התחשבות בדבר מלבד עצמם והתחת שלהם. גועל נפש שרובה המוחלט של אוכלוסיית מדינתנו ה"יקרה" מתנהגת ככה. להורים וילדים כאלה - הייתי מוריד ידיים, אולי גם רגליים. זה עונש הולם מספיק לזבלי אדם שכאלה!

הפיתרון שלך הוא חינוך ואני מסכים איתך אבל איך שאתה כותב זו בדיוק אותה התנהגות של אותו ערס עם הB4

פורסם

לB4 אשמה תורמת: חנה בחניון ציבורי צפוף וציפה שישמרו על הרכב שלו כמו בבית מרקחת.

אם רוצה רכב אספנות/תצוגה היה צריך להכנס לפורום לשרשורי חוני בין עמודים בחניון מקורה עם לחות בין 38% ל 40% בפורום ולהפנים.

חינוך לבטיחות זה מאוד חשוב: עד גיל מסויים אני מניח שהורים משתמשים ב"סגירת הורים" לדלתות אחוריות. אי אפשר לצפות, אפילו מילד בן 10, לאחריות כזאת, הוא לא כל כך מודע למרחק מהרכב הסמוך, ולא אשם שהחניונים במרכזי הקניות רכבים אך במעט מרוחב של רכב ממוצע. כאן נכנס העניין של דלת צד.

פורסם

זה דבר אחד לצעוק על מבוגר אבל על ילדה קטנה?? מה היא כבר יודעת

חוץ מזה רצח זה איום מוגזם, חבל שזה לא יפליא אותי אם מישהו באמת ירצח בגלל דבר כזה..

פורסם

השאלה מה אפשר לעשות אם בנאדם ששרט לך את האוטו גם בטעות , מה אפשר לעשות חוץ מלצעוק? להפעיל ביטוח לא משתלם, ונגיד והפוגע גם לא מוכן לשלם על התיקון( לרוב מה שקורה) מה אפשר לעשות במקרה כזה? משטרה? יעזור?

פורסם
שני הצדדים טעו כאן. הבחור עם הB4 הגזים קצת בתגובה אבל האמא והאבא שאומרים תרגע לא קרה כלום, מי הם שהם יגידו לו מה לעשות במקום לחנך את הילדה שלהם שהיא לא יכולה לעשות דברים ככה בלי להסתכל? :|

מה קשר חינוך, היא ילדה מה את מצפה ממנה?

אם הילדה שלי הייתה פותחת דלת על רכב אחר, הייתי בא ומבקש סליחה מבעל הרכב ואם צריך משלם לו על התיקון שריטה, אבל מי הוא בכלל שיצעק על הילדה מיי?

וואלה בן ז**ה אין לי משהו אחר להגיד.

ואין פה קשר לביטוח, זה בן אדם מטומטם

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

זה לא רק חינוך, זו גם אכיפה. כבר דובר על זה בעבר אבל בכל זאת: במדינות אירופאיות רבות מרבית המכוניות הן פשוט ללא שריטה. הסיבה פשוטה: אם תשרוט למישהו את האוטו ויתפסו אותך, תשלם - והרבה. שם כבר הבינו מזמן שהדרך לחנך אנשים היא באמצעות הכיס שלהם. אם כאן היית חושש לדפוק למישהו את האוטו בחנייה או לפתוח עליו דלת כי היית יודע שאם מישהו יראה אותך עושה את זה אתה תקבל 500 שקל קנס, היית נזהר הרבה יותר, פשוט מאוד. בדיוק כמו שאתה נזהר לא לעבור 100 קמ"ש ליד מצלמת מהירות או לא לגנוב את האדום בצומת עם מצלמת רמזור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה עוזר לך ביטוח? מי מפעיל ביטוח על שריטה מנגיעה של דלת?

וכן, בתור מישהו שככה קיבל את השריטה הראשונה בפיקנטו שלו - זה מאוד מעצבן להיות בצד של הB4 הזו.

יושב בכיף שלי באוטו בחניה של הסופר, מחכה לאבא. שלושה חניות מכל צד ריקות - אני אומר אין סיכוי שמישהו יתקרב אליי.

מתקרב איזה ערס מצחין בלאנסר מתפרקת שעולה כמו הפגוש שלי, ומחליט מכל החניות לשים דווקא לידי, ועוד צמוד.

'טוב נו מה כבר יכול להיות' חשבתי.

אז חשבתי.

יוצאת הבת (אלף) שלו ממושב הנוסע האחורי. וכמובן לצד שלי.. פותחת את הדלת בעוצמה כזו כאילו הרוצח מ'הסיוט ברחוב הלם' רודף אחריה.

יצאתי מהרכב להעיר לו, לפני שהספקתי להוציא מילה הוא קופץ "מה אתה מתרגש לא קרה כלום רק שריטה קטנה"

אחרי רבע שעה של וויכוח שבו הוא הסביר לי שכולם פותחים ככה דלתות ואין רכב בארץ בלי שריטות, ויתרתי. (לפחות זה מה שהוא חשב) ונתתי לו ללכת.

כשאבא שלי סוף סוף יצא מהסופר לקח לי כמה דקות להסביר לו למה הורדתי כל טיפת אויר מכל הצמיגים של בן אלף ה***** הזה, הוא צחק ובזה נסגר היום.

התגובה של הB4 הייתה קצת מוגזמת (אני נגיד, בחיים לא הייתי מסוגל להרים את הקול על ילד\ילדה בגיל הזה..) אבל אני מבין מאיפה הוא בא; הB4 החדשה שלו עלתה קצת יותר מהפיקנטו שלי שמכרתי חודשיים אחרי הקניה..

איזה גבר אתה, העיקר שבעל הרכב דיבר איתך, אז וויתרת לו, איך שהוא הלך הורדת לו צמיגים ברכב!

איזה גבר, ובפורום אתה רק פורק את הלחצים שלך, כי אתה לא יכול לעשות את זה במציאות

עצוב

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

יודע מה, אני לא טיפוס אלים בכלל ורוב הסיכויים שגם את מה שהוא עשה לא הייתי עושה, אבל איפהשהוא אני מבין אותו.

אני משוכנע שאם הבחור בלאנסר היה מבקש סליחה ומתנצל בשם הבת שלו, הוא לא היה עושה כלום. אבל עצם העובדה שבנאדם אפילו לא חושב שדבר כזה הוא לא בסדר - זה מרתיח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סבבה, אין בעיה, מסכים איתך שאם בעל אותה לאסנר היה ניגש, הכל היה בסדר.

אבל עצם העובדה שהוא "התעמת" איתו ובסוף וויתר לו, אז לשם מה הוא הוריד לו לחץ בגלגלים?

מזה נתן לו?

שיתמודד עם בעל הרכב, שיסתום לו את הפה ויגיד שזה לא בסדר, והבת שלו, לא של בעל הלאנסר ולא במקרה של ה B4 לא אשמה.

וקרה לי, שאני עם הרכב שלי עמדתי בחניה, ורכב שעמד לי, ובאה משפחה עם ילדים, אז הילדים פתחו על הרכב שלי דלת, חזק, יצאתי והערתי לבעל הרכב, לא זכור לי שצעקתי על הילדים, בעל הרכב התחיל להתווכח איתי ועניינים וזה, לבסוף הוא ביקש ממני סליחה, ראיתי שלא קרה כלום והוא נסע.

בקיצור אופן, אין טעם להאשים את הילדים ותת להם כינויים כמו "יוצאת הבת (אלף) שלו ממושב הנוסע האחורי"

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

ממה שהוא כתב אני הבנתי שהוא ניסה לסתום לאותו בעל לאנסר את הפה במשך דקות ארוכות. ניסה להסביר לו למה הוא טועה ומה היה לא בסדר בכל הסיפור. אם בעל הלאנסר המשיך לחשוב אח"כ ש"כולם ככה ואין רכב בלי שריטות בארץ" - האמת? מגיע לו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
שכחת לכתוב שהבחור עם הB4 הגזים הרבה קודם כל לצעוק על ילדה בת 10 שכולה פתחה את הדלת ולא קרה כלום לאוטו ואל תתימם לי כי כולנו פותחים בזהירות על המכוניות אחרות אם הם צמודים, מפה לאיים על רצח? אפילו בצחוק ולקינוח התגובה האחרונה.

לא אנחנו לא. דבר ראשון לא חונים צמוד ואם אין ברירה נותנים לנוסעים לרדת לפני שנכנסים לרכב. אני אישית אם אין מספיק מקום לפתוח בביטחה את הדלת שם את היד בין הדלתות שלא יעשה נזק, למקרה שהדלת תפתח יותר מידי.

דבר אחד בטוח להבא הילדה תיזהר עם הדלת.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...