Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב משנת 1994 שעד עכשיו נסע די טוב יחסית לגילו. כמובן שהיו לו הרבה תקלות שדרשו השקעה לא קטנה של כסף, אבל עדיין הרכב החזיק מעמד. המחירון שלו להיום הוא בסביבות 3000 ש"ח.

לאחרונה היתה לו תקלה במנוע שדרשה תיקון יקר שלדעתי כבר לא הצדיק את ההשקעה החזקת הרכב. לכן החלטתי להפסיק להשקיע בתיקונים ופשוט להפטר ממנו. אבל ממה שהבנתי, במצב כמו שהוא, לא ניתן למכור אותו אפילו בזול. פשוט לא צריכים רכב כל כך ישן עם תקלות. אמרו לי שאפילו חלקים ממנו לא ניתן למכור כי כמעט ואין יותר רכבים כאלה על הכבישים.

הדבר היחיד שהוצע לי, שניתן לקבל על הרכב משהו, זה למכור את הרכב למי שאוסף פלדה, ברזל וכו'. למכור את הרכב כחומר ולא כרכב.

אם כל זה נכון, איך ניתן לעשות את זה? אני מירושלים.

אשמח לשמוע הצעות אחרות.

פורסם

איזה רכב זה?

בגדול, אם הוא מסוגל ליסוע, סע איתו למגרש ברזל וסאלאמת. אם לא, טלפן למישהו שאוסף שיקח את האוטו..

טל' ומיקומים של מגרשי ואוספי מתכת-כבוד הרב גוגל.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כן, זה דייהו רייסר. רכב מצוין יחסית לגילו.

החלטתי לא לתקן אותו, לכן עכשיו הוא לא מסוגל לנסוע. אז כנראה באמת אצטרך להזמין מישהו שיקח אותו.

לפי מה קובעים מחיר לברזל בתור רכב?

• תוכן חדש...