ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, רציתי לשאול שאלה השוואתית בין 2 הרכבים האלו. שמתי לב שכשאנשים פה מבקשים רכב ידני "מהנה לנהיגה" בסביבות 20-30 אש"ח לרוב כימעט תמיד ימליצו לו על הפיגו. מהסתכלות פה ושם נתקלתי בסוויפט, על פניו נשמע שהיא אמורה להיות יותר "חזקה" 93 כ"ס מול 82 של הפיגו (ויתרון קטן לפיגו במומנט שהוא 12.4 מול 12 של הסוזוקי, זה באמת הבדל כזה גדול?). מה שתכלס אני רוצה לשאול זה מה הופך את ה208 לרכב יותר מהנה לנהיגה? בנוסף אציין שנהגתי פעם אחת על ה208 ופעם אחת על ספלאש (שהיא די אותו הדבר כמו סוויפט), בתור אחד שלא מתיימר להיות סוקר רכבים וכנראה שגם לא יודע לזהות הבדלים מנסיעה בודדת ברכב, ב208 אני זוכר שידית ההילוכים הייתה מאוד לא נוחה באופן כללי. אשמח להחכים. …
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי שאלה שאולי תשמע מצחיקה. אני התעניינתי בעסקת טרייד אין של הרכב שלי ברכב חדש יותר בכמה שנים. הרכב שלי נקנה מאדם פרטי ולא שייך בשום דרך לאותה סוכנות רכבים. כחלק מהפרוצדורה הסוכנות מבקשת לבצע בדיקה שגרתית לרכב שלי ולפיכך לקבוע את ערכו. והרכב שבו אני מעוניין אינו חדש, כמובן גם אני אבצע בו בדיקה לפני הכל. סה"כ הגיוני ששני הצדדים יבדקו את הרכב שמקבלים. אבל מה שעבר לי בראש, הרי סוכנות רכבים בדרך כלל ידועות בבדיקות ה"וורודות" שלהם שבקושי יש בהם איקסים או תקלות, הודות לשיתופי הפעולה עם מכון בדיקה ספציפי. כשפועל קיימות בעיות שמתגלות בבדיקות במכונים אחרים. אז מה יקרה כשישלחו אליו לבדיקה רכב שהם מתכוונים לקנות? האם לגיטימי לחשוב שהמכון יפעל בשיטה זהה רק ה…
הודעה אחרונה מאת MiG, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
ראיתי היום רכב הבעלים טוען שהיה בליסינג וברשיון רשום השכרה חכירה
הודעה אחרונה מאת אלביס18, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכולם התייעצות.. קודם טיפה רקע, אני מחזיק טויוטה ורסו (2011) בתור רכב משפחתי, ובנוסף סוזוקי גרנד ויטארה (1998) בתור ג'יפון. כעת חושב על איחוד כוחות - מכירת הורסו והסוזוקי, לטובת לנדקורזר פארדו 2002. כיוון שמעולם לא החזקתי ג'יפ כזה, אשמח לייעוץ מניסיון, מה אני צריך לקחת בחשבון במעבר הזה, שיקולי עלות, נוחות, תחזוקה וכו'. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת אליעזר, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש המלצה לרכב ספורטיבי ואמין ככל האפשר. לפי הקריטריונים הבאים: 1.חוויית נהיגה 2.אמינות (הרכב צריך להיות זמין 24/7 בגלל אופי עבודתי) 3.בטיחות 4.זמינות חלקים 5.הכי פחות חשוב - מקום בבגאז, מספר דלתות וכו'. התקציב שלי הוא פחות או יותר 35,000 שקלים לטובת העיניין. אציין פה מספר רכבים שמצאתי ואשמח לדעות של אנשים שהיה בבעלותם ויכולים לחוות את דעתם על אחזקה / מחלות ברכבים הללו ועוד, ויכולים להמליץ או לא להמליץ. #סוזוקי איגניס ספורט (GL ידנית 1.5) #טויוטה יאריס TS שנת 2004 ומעלה #פיז'ו 206 xs שנת 2005 ומעלה #סיטרואן C2 VTS #פולקסוואגן פולו GTI עד שנת 2010 (9n3) #סיא…
הודעה אחרונה מאת yuvalbarxx, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שמתי עין על רכב מאד ספציפי ומצאתי באחת מסוכנויות הטרייד אין הגדולות ביותר שיש עליה חוות דעת לא רעות בפורום. הבעייה היא שבשיחת טלפון עם נציג מכירות שלהם הוא לא מוסר לי שום פרטים מעניינים חוץ מכמה ידיים וקילומטראג'. אמר שלא שלחו למכון בדיקה אלא ביצעו בדיקה משלהם שלא העלתה משהו חריג חוץ מבלאי סביר. ניסיתי לשאול לגבי היסטוריית טיפולים או לגבי הבעלים הקודמים והתשובה הייתה ניתן לך את רישיון הרכב ותוכל לברר. מיותר לציין שאין לי שום דרך להגיע לבעלים הקודמים (ולמה שיטרח לדבר איתי) אז מוצג לי רכב שאין לי מושג מה עבר עליו, איך ואיפה טופל ומה מצבו כי אני לא סומך על הבדיקה שלהם. לקחת רכב כזה לבדיקה בקרוב לאלף שקל על בלייד נשמע לי לא סביר. זו ההתנהלות? יש משהו שאני אמור לעשות אחרת…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי אני מחפש רכב עד 55 אלף הלכתי לכמה וכמה סוכניות בשבועיים האחרונים וקיבלתי כל מיני הצעות בעיקרון הרכב שאני מחפש הוא מאזדה 3 אך אני יכול להתפשר על i25, i35, אלנטרה או מאזדה 2 גם יכולה לבוא בחשבון (אם יש לכם עוד הצעות שיכולות להיות מעניינות במחיר הזה אני אבדוק) חשוב לי שהרכב יהיה אמין כמה שפחות אצטרך להיות במוסך עד כה קיבלתי הצעות כאלה: ראיתי היום i35 אלנטרה שנת 2015 127 אלף קילומטר עלתה לכביש ב5.2015 רוצים עליה 52.5 אלף יד ראשונה פרטית ללא תאונות עם אחריות לשנה וטסט לשנה לא כל כך מכיר את הרכב הזה אז אם אתם מכירים ויש פרטים חשובים עליו אשמח שתגידו i25 שנת 2016 90 אלף קילומטר יד ראשונה פרט…
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח להתייעצות קטנה: ראיתי לפני כמה ימים קיה אקסיד שעלתה לכביש בינואר 2021. היא היתה באופיר סוכניות עד יוני 2021 ונמכרה לאדם פרטי כרכב אפס קילומטר (ז"א לא נסעו בה מינואר עד יוני השנה). אותו אדם לטענתו התקבל לעבודה והוא מוכר את האקסיד. נתונים: קילומטראז': 860 מדובר על הגירסא הפשוטה של האקסיד מאמין שהוא יהיה מוכן לסגור על מחיר של 110,000 הרכב חדש לגמריי, ישבתי בו הוא מריח חדש ממש ועדיין יש ניילונים בחלק מהמקומות ברכב. ברור שכל זה יהיה בכפוף לבדיקה שאעביר את הרכב. השאלה שלי היא- בהנחה שהרכב תקין ואין איזה פגיעה או משהו שאני לא מודע אליה, כמה בעייתי יהיה שאני אהיה יד שלישית כשארצה למכור אותו עוד שלו…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בחודש האחרון חפרתי לכם פה עם מיליון שאלות לגבי קניית רכב. ואני חייב לכם תודה גדולה על הסבלנות, היחס והעזרה. זה לא מובן מאליו שאנשים נותנים מהזמן והידע שלהם ללא תמורה כדי לעזור לאחרים.
הודעה אחרונה מאת אופיר36, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי שחקרתי וחיפשתי, מצאתי סוזוקי בלנו 2018 ידנית עם קילומטראז נמוך וסה"כ נהניתי לנהוג בה לעומת כמה רכבים אחרים שניסיתי. עכשיו אני יודע מה אמרו עליה במבחני דרכים מבחינת רמת בטיחות ושאין בידוד רעשים ועוד אבל לא נראה לי שאמצא משהו אחר שירגיש לי נוח. בכל זאת יש לי קצת התלבטות בגלל שני דברים: 1. אין לה מסך מולטימדיה אבל הייתה סוזוקי אחרת ידנית שראיתי לפניה ולה כן היה מסך, האם יצאו שני דגמים שונים או שהייתה אפשרות לשדרג? קצת חבל לי שאין... 2. לפי היסטורית הרכב מסתבר שאחרי חודש הוחלף הקלאץ בגלל שהבעלים התלונן על רעש ואחרי שנתיים הוחלף משהו באלטרנטור. האם ההחלפות האלה סבירות ? אחרי חודש להחליף קלאץ?? מה דעתכם? תודה
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מחפש המלצות וחוות דעת על רכב לסטודנטית עד 25 אלף שקלים עם אפשרות ל28 ככה בהתחלה חיפשנו בעיקר סוזוקי סוויפט אבל קשה מאוד למצוא כאלה בשנים 2007-2011 עם ק״מ נמוך וגם אז חוטפים אותם בשנייה יש עוד רכבים מומלצים בתקציב הזה? עיקר הנסיעה זה בינעירוני מהקריות למכללת עמק יזרעאל חשוב בעיקר אמינות, חסכוני ונוחות נסיעה תודה רבה!
-
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למרות שנושא זה הועלה שוב ושוב בפורום כאן. ומכיוון שאין דרך לסקור את רמת האמינות כי על כל רכב בעיתי 1 ברנו אמור להיות 10 מכוניות בעיתיות בוורסו, בגלל כמויות הרכב שנמכרו בוורסו לעומת רנו. וכמו כן כנראה שכמעט ואין למי מחברי הפורום כאן רנו גרנד סניק. לכן רציתי לעשות השואה בין דגמי הבסיס של הרנו והסיטרואן לעומת הוורסו, רנו על בסיס מגאן או פלואנס? סיטרואן פיקאסו 5 מקומות? הרעיון נכון? אם כן הייתי שמח לשמוע את דעתכם. ובהדגשה על דגמים יותר חדשים.
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
מאזדה 5 2010...
מאת Rubym- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 975 צפיות
מאזדה 5 2010,זה לא יישן מידיי לרכב או שיש רגבים במצב שמור כם בשנים אלה וכדאי למשפחה לרכוש גם בשנתון ישן,ועל מה צריך לבדוק או לשאול שמתקשרי לך לדבר עם הבן אדם? מחפש רכב בסביבות 40,000-50000 משפחתי ואמין,ומתקשה להבין איך עושים את זה בפרטי. לא רוצה ללכת לחברות,נראה לי בזבוז יד,וגם לא ממש מספרים לי הכל. למה זה כזה מסובך לי לבחור רכב? אולי כי אני לא מבין בכך והרגשתי שרומיתי ולא בדקתי מספיק בפורד פוקוס שיש לי וקניתי אותן והיה עם כל מיני בעיות במיוחד הגיר שלא הפסיק לעשות בעיות עד ששבק החודש וללא אחריות... אני חושב שצריכים ללמד בתיכון מכונאות בסיסית
הודעה אחרונה מאת Rubym, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קיה ריו - האם קיים מקום במושב האחורי (גם בלחץ) מקום לכיסא בטיחות, בוסטר, וסלקל ביחד תודה,
הודעה אחרונה מאת goslow, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם מישהו נתקל בבעיות מיזוג ב-C5 aircross? האם הרכב מקרר היטב גם בנסיעות קצרות בתוך העיר? האם מישהו קיבל את הרכב עם כיוונון חשמלי למושבים הקידמיים, והאם זה כולל (3) זיכרונות לנהגים שונים (כולל מראות-צד)?
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם, מעלה שוב את הדיון שלי(קניית הרכב נתקעה בעקבות מעבר לעבודה מהבית בתקופת הקורונה) אנחנו מחפשים ג'יפון, יותר נכון אשתי ממש רוצה לעבור לרכב גבוה. כרגע הרכב העיקרי שלנו הוא טויוטה קורולה 2013(אוקטובר), ההרכב הנוסע הוא- זוג+ שני ילדים מאחור, בן 5 ובת 3 כך שיש עוד שנים טובות של כיסאות בטיחות/בוסטרים. הרכב בראש הרשימה כרגע הוא RAV4 הייבריד בגרסת הבסיס שנמכר מיבואן ב 183K. למה RAV4? העדפה אישית של אשתי. העדפה לרכב חסכוני בדלק, בטיחותי כמה שיותר. כך שצמצמנו את האפשרויות לדיזל/היברידי.הנסועה שנתית 25000 ק"מ. אחרי שהלכנו לאיבוד בין כל מסלולי הליסינג פרטי/פרטי תפעולי, הוצעה לנו דרך אחת חברות הליסינג במסלול מימוני מקדמה 7900 ותשלום חודשי 2500. אנו ב…
הודעה אחרונה מאת tamirushb, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום חברים, מעוניין לרכוש את הרכב - הונדה CRV 7 מקומות. יש איזשהם סייגים לרכישה ? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום מתעניין ברכישת פג'ו 3008, שנים 2015-2016 מנוע בנזין 1.6 טורבו, 165 כ"ס. זה הדגם הקודם... או 508 ( לפי מה שהבנתי זה אותו מנוע וגיר) האם הרכבים אמינים? כמו כן מה דעכתכם על רנו פלואנס 1.6 בנזין גיר רציף באותם שנים? ובכללי מחפש רכב מרווח ,אמין יחסית, עם תא מטען גדול בתקציב עד 70k תודה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 8 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי, אשמח להבין יותר טוב את ההבדלים. הקרוסאובר כבר מאובזרת במנוע החדש 1.4 טורבו. הויטרה בשנים האלה 1.6. צריכה דלק\התנהגות כביש(מנוע, יציבות) \בטיחות-ידוע לי ששתיהן מאוד לא מאובזרות אך האם ישנו הבדל? הויטרה מעט יותר קצרה אבל משום מה זה לא מורגש. אני יודע ששתיהן לא הכי סקסיות על הכביש אך מספקות מוצר אמין וVALUE FOR MONEY. מה עוד שווה להסתכל ולשקול בין השתיים?
הודעה אחרונה מאת ik3, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, מחפש רכב, גם לאלפא 2016 הגעתי אחרי שלא מוצא וולוו v40.האם מדובר על רכב מסוכן לתחזוקה? האם רכב כזה שכבר עכשיו עם 50 אלף קילומטר יכול לתת עוד 150? האם מדובר על סיכון גדול לתקלות יקרות? כמו מנוע גיר במחירים הזויים?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי, אחה"צ טובים. אני סטודנט, והחל מסמסטר הבא ככל הנראה אתחיל לעשות 2 נסיעות בין-עירוניות (ירושלים-ת"א) בשבוע, כמו גם נסיעות עירוניות קצרות על בסיס יומי לקמפוס. אני מעוניין לרכוש רכב אמין וחסכוני, שלא ידרוש ביקורים רבים במוסך. כיוון שאני חושב שהקיה-פיקנטו מתומחרת יתר על המידה בשוק היד-2, חשבתי על יונדאי i10. העניין הוא שגם הרכב הזה לא זול, והייתי שמח לשמוע על הצעות נוספות מכם, על יתרונותיהן, חסרונותיהן ועל הסיבות להתאמה לצרכים שלי. יש 2 כיוונים מרכזיים שחשבתי עליהם, ואני צריך ייעוץ גם בהיבט הזה: 1) רכב בשנתונים 2014-2016 בטווח מחיר של כ-30K (עם גמישות קלה)? 2) רכב בשנתונים 2018-2019 בטווח מחיר של כ-50K (עם גמישות קלה)? עיק…
הודעה אחרונה מאת Yonatanas86, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. אנחנו זוג עם שני ילדים קטנים ורוצים להחליף את הניסאן מיקרה ברכב קצת יותר גדול וקצת יותר בטיחותי אך עדיין בעלות לא גבוהה מדי גם בקנייה (סביב ה 40 אלף) וגם בתחזוקה ובדלק. המוסכניק שאנחנו סומכים עליו מאוד, המליץ על טויוטה ומאזדה (שהן קצת יקרות לנו) וגם על סוזוקי. ניסינו להבין את רמת הבטיחות של סוזוקי sx4 ולא הצלחנו, נשמח לחוות דעת בנוגע לכך או על המלצות למשהו אחר שעונה על הדרישות הנ״ל. תודה 🙂
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני אמנם לא אצטרך לנסוע כל כך הרבה אבל אני מחפש רכב חסכוני בדלק, חזק יחסית (שלא יחנק בכביש מהיר) עם לוק צעיר ומערכת שמע טובה. מאוד אהבתי איביזה ופולו, רנו קליאו אני חלוק. בהתחלה חשבתי לשים ~70 אלף ש"ח ולקנות שנת 18', אבל עשיתי קצת חושבים ורוב הזמן הרכב יהיה בחנייה או באיזה פקק. אולי עדיף לקנות שנת 16' ב~50 אלף? איך האיביזה ופולו שנת 16'? עושות בעיות? מקווה לקבל עצה 🙏
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי חברים. ברשותי חנייה פרטית ושקלתי לרכוש את הפיג׳ו 208 החשמלית, היא תענה לכל הצרכים שלי בצורה נהדרת. לא אצטרך להכנס יותר לתחנות דלק, ללא טיפולים במיליון חלקים נעים, ללא התעסקות בשמנים ותשלום אגרה נמוך מאוד ביחס לרכב עם מנוע בעירה פנימית. הבעיה היא עלות רכישה גבוהה מאוד ביחס לקטגוריה. (150 אלף ש״ח, 30-40 אלף ש״ח יותר יקר מהמתחרות בקטגוריה.) מי יהיו שלושת הרכבים הכי זולים לרכישה אך יחד עם זאת הכי חסכוניים לתחזוקה שוטפת (דלק, טיפולים, ירידת ערך, סחירות) לתקופה של 5 שנים. תודה גדולה ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת ik3, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז השבוע אני חייב כבר לקנות רכב, אני מתלבט בין שלושת הרכבים האלה בעיקר. הרכב ישמש אותי כרכב שני נסיעה כ 30 קמ ביום משולב. אין לי צורך בבגז גדול או מושב אחורי מרווח כי הנסיעות המשפחתיות יתבצעו עם הרכב השני, בנוסף אני לא כזה חייב איבזורים מפנקים מה שכן חשוב לי זה רכב אמין חסכוני ולא עגלה. אז ראיתי איביזה 2018 ליסינג 69000קמ הוצגה לי בדיקה נקיה והיסטוריית טיפולים, 56000₪. פיג׳ו 208 פרטית 50000קמ נקיה מחיר 55000₪ גולף עדיין לא חיפשתי כי רק חשבתי על האופציה היום. בנוסף חשבתי אולי אפילו קניה ריו בערך באותו מחיר אני רואה שאפשר לקבל את אותו השנתון. לפי קריאה קצת בפורום אני מבין שלאיביזה יכול להיות בעיות עם הגיר ויכול להיות שלא, לפיג׳ו יש את העניין עם הרצו…
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ברצוני לרכוש רכב ביטחון מסוג מיצובישי האנטר 2016 4x4 שהיה שבבעלות קיבוץ ומשמש כרכב הביטחון של הקיבוץ. מה הירידת ערך של רכב ביטחון?
הודעה אחרונה מאת דותןן, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי. מחפש רכב למשפחה 2018-2019. שני ילדים. נסיעה כ-10000 קמ בשנה. מי משתיהן תיתן תמורה עדיפה?
הודעה אחרונה מאת pumon, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מקווה שהגעתי למקום הנכון ויהיה מי שיענה מחפש ייעוץ לגבי ניסאן קבסטאר. הייתה לי אחת שנת 2006 שחוץ מסולר לא הייתה צריכה כלום ונסעה כמו חדשה הבנתי שב2008 החליפו את המנוע רציתי לברר האם הדור החדש יותר (לדוגמא 2014) עדיין נשאר אמין כמו הקודם ולא נצטרך לבלות במוסך או בתחנת דלק אם למישהו יש מושג אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת Liad Sofer, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
משלל אילוצים, נסגרנו על רנו קפצ'ור 2018-2019. יש רכב ספציפי שנקפוץ לראות מחר בנצרת, קיבלנו צילום רשיון והסטוריית טיפולים - טופל במוסך יבואן (מצורף ללא פרטים מזהים). ביצעו טיפול כל שנה, בדו"ח סליקה אין תביעות. כמה שאלות, ותודה מראש על כל עזרה: 1. הרכב נסע מעט יחסית, 15K לשנה, ועדיין הוחלפו פלסטיקה בדלתות ומצבר עצור-סע אחרי שנתיים. האם זה סביר או שמרמז על שורת בעיות בעתיד? 2. מחר ניקח את הרכב לבדיקה, יש מכון סביר/מומלץ בנצרת? 3. שיעבוד לבנק, איך וכמה זמן לוקח להסרה? 4. תשלום, מכיוון שמדובר ב80K ש"ח, מה הדרך הטובה ביותר להעביר את הכסף. 5. מחיר, הם רוצים קצת מעל המחירון, יש אחריות מורחבת ל5 שנים (נותרו קצת פחות משנתיים) וטסט ל10 חודשים,…
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים קודם כל הגעתי לפורום במקרה והתרשמתי מאוד מההעזרה ההדדית פה והקהילה הגדולה שאפו לכם. אז ככה הנסיעה היומית הממוצעת :(במצטבר 70 קילומטר יומי) קו כפר סבא -בת ים . גיר אוטומט . בחור צעיר ורווק אין חשיבות לגודל פגש/מושב אחורי. וכמובן שיש את עניין האמינות של הדגם וצריכת הדלק. מבחינה חיצונית אהבתי את סגנון האצ'בקים בעיקר.. לא בקיא בתחום כך שמה שתפס לי תעין בהתאם לתקציב שלי הם הדגמים:פאביה,איביזה,i30,ראפיד. אודה לכם מאוד שתגידו לי מה הדגם שיביא לי תמורה טובה ביותר לסכום שיש ביידי(55) בהתאם לדרישות הנ'ל. אשמח גם לתת דגם מדויק שאוכל להיות יותר ספציפי בחיפושים.
הודעה אחרונה מאת Foden, -
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,023 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- Step
- amit54
- WideFocus
- בנא
- santiago
- גולדן191
- Igalz
- Night Driver
- הדיין
- david3692
- omerkot