Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, yonisi כתב:

מה לגבי למשל u5 aiways חשמלי? לפי מה שהבנתי (חבר בעבודה הולך היום לנסיעת מבחן) העלות היא באזור ה 157K וטווח הנסיעה המוצהר הוא 410KM לפי התקן המחמיר. נניח שזה יהיה קצת פחות, אם זה מספיק לכם לא הייתי בכלל מתלבט בין רכב חשמלי חדש לבין כל רכב אחר שאינו חשמלי, זה עולם אחר וקפיצת מדרגה לדעתי מכל הבחינות (שוב, למי כבר קונה חדש בכל מקרה).

ראיתי את הסקירה הישראלית של אלון גרעיני. יש בעיה, אני לא חושב שאשתי תהיה מוכנה להיות חלוצה ולקחת דגם שאין עליו מספיק ביקורות. מסכים לגבי שאר הדברים שנאמרו. 

לפני שעה, Night Driver כתב:

בדקתם את הסקודה/סיאט?

עיצוב נקי, פרקטי והנדסת אנוש מצויינת.

הסקודה הרלוונטית הייתה קארוק דיזל ולדעתי הפסיקו למכור את הגרסה הזאת

פורסם
לפני 4 שעות, ronrcz כתב:

"תסביר את האמירה הזו בבקשה. אז בבקשה, מה הכוונה במה שאמרת? "

חשוב לי מאד לחדד את דבריי ואסביר.

קודם כל שיהיה מובן שמה שרשמתי היה רק במסגרת דין ודברים שלי האישיים בין דיסקו לביני,לא הייתה שום כוונה לפורום,בכל צורה שהיא וזה אמיתי.

במסגרת השרשור רמז דיסקו שכאילו האינטרסים שלי בשרשור הם לא טהורים,כמובן שזה הרגיז אותי,וזה היה מרגיז כל אחד ושגוי מצידו, אך שוב ,הטענה שלי הייתה אישית לחלוטין נגדו ואני מקווה שאף אחד לא חשב לרגע שחשבתי על משהו אחר ,בוודאי שלא כנגד הפורום שאני חלק ממנו וגורם לי להנאה.

לפותח השרשור אני מאחל בהצלחה.

אני שמח על ההבהרה,

בדיוק נזכרתי בבדיחה. איש אחד עומד באמצע הרחוב וצועק 'למה הנשים לוקחות כל דבר באופן אישי?' אז אישה אחת ניגשת אליו ועונה לו 'לא נכון, אני דווקא לא!'. ולמה נזכרתי בבדיחה, כי כנראה שעל ראש הגנב בוער הכובע. 

כשרשמתי להתייחס בזהירות לביקורות שקוראים במקומות אחרים דווקא לא התכוונתי אליך. אני לא מכיר אותך. התכוונתי ל'עיתונות הרכב' שמפרסמת לפעמים דברים שנוח לה לפרסם. אז אחרי שהבהרנו את זה, נתייחס לדברים השקריים שרשמת עלי אישית, ולא, לא תוכל להגיב לדברים יותר. 

מעולם לא קיבלתי כסף מיבואן. אני מחזיק באתר רכב משל עצמי, אין בו פרסומות למעט גוגל אדס. 

היו שחקנים בעולם הרכב בארץ שרצו לפרסם אצלי. דחיתי את ההצעות 'על הסף' בגלל מעורבותי בניהול צי רכב לא קטן בכלל, והימצאות שלי בניגוד עניינים חמור.

במקום העבודה שלי מתייחסים לניגוד עניינים שכזה בחומרה רבה, ואני לא אסכן את פרנסתי בשביל דברים כאלה. 

הקשר שלי עם היבואנים הוא יומיומי, שוטף, ורציף. כמעט עם כולם. אני בהחלט 'מנצל' את הקשרים האלה בשביל לעזור לאנשים. לא בתמורה לכסף. גם לגולשים באתר, וגם לאנשים אחרים שצריכים הקשבה או עזרה אצל יבואן כזה או אחר. מעולם לא ביקשתי וכמובן שלא קיבלתי כסף בשביל זה.

כמו שאנשים פרטיים מבקשים להתייעץ עם מישהו שמבין יותר מהם, לפעמים עולות סוגיות בה גם אנשים מתוך השחקנים בשוק מבקשים לשמוע דעה אחרת, אובייקטיבית, ובעיקר לא תלויה באף דעה של מנהל או בעלים של חברה. לפעמים מקשיבים לי ולרוב לא. אבל שמעו את דעתי. 

מעולם לא ביקש ממני יבואן לא לכתוב משהו, או לשנות ניסוח או תוכן. מעולם. לא כאן, לא ב'וואלה רכב' ולא ב car-pad

יש מקרים בהם יבואן מוסר לי רכב לפי ההשקה ומבקש את חוות דעתי על המוצר. יחד עם זאת הוא גם מבקש לא לפרסם דבר עד ההשקה. את הכתבה על הרכב ניתן לקרוא באתר שלי הרבה אחרי ההשקה. אני לא מתחרה על תשומת לב או חשיפה עם השחקנים הגדולים. 

לגבי קארספורום,

התגובה שלך היא תמצית כל הסיפור של פורומים פתוחים, ולמה הם לעולם ייכשלו מסחרית. יושב גולש עם אצבע בתחת, ומפזר רעל לכל כיוון. עכשיו נטל ההוכחה עובר אלי, או למנהלים אחרים בפורום, או למפרסמים בפורום. 

כשאני שואל שחקנים בתחום 'בואו תהיו פעילים בפורום, תקנו יוזר מסחרי ודברו עם הגולשים ישירות' הם מחייכים. "לא יקרה", אנחנו לא צריכים את כאב הראש הזה. וזה בדיוק מה שאתה עשית כאן, והאמת היא שממש נמאס כבר להסביר שאף אחד לא ביקש ממני או ממנהלים אחרים, או מבוחנים אחרים, או מהנהלת האתר לשנות נוסח או להוריד ביקורת. כל השחקנים מכירים את המוצרים שלהם יותר טוב ממה שאנחנו אי פעם נכיר. 

בפעם הבאה שמישהו יטיל דופי בבוחני האתר, במנהלים שלו או בהנהלת האתר, לא יהיה דיון או הסבר כמו שרשמתי כאן.

נמאס. קחו לתשומת לבכם. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפני 13 שעות, tamirushb כתב:

לא מצאתי את הסיכום שלך ושל המשתמש השני שלקח את הראב 4 בסופו של דבר, אשמח לקישור... 

בוודאי, הנה:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3329/מבחנים/טויוטה-ראב4-במבחן---עימות-בחירות

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אם אשתך בקטע של ג'יפון הייתי שוקל את הMG ZS EV
גבוה, נח, מרווח בטיחותי יש עליו המון תגובות חיוביות ברשת. וגם תנאי מימון נוחים
תזמין נסיעת מבחן הביתה שתוכלו להתרשם

פורסם
לפני 10 שעות, אלי70 כתב:

אם אשתך בקטע של ג'יפון הייתי שוקל את הMG ZS EV
גבוה, נח, מרווח בטיחותי יש עליו המון תגובות חיוביות ברשת. וגם תנאי מימון נוחים
תזמין נסיעת מבחן הביתה שתוכלו להתרשם

השתכנעתי והזמנתי נסיעת מבחן הביתה של mg אבל את ה גרסת ehs phev. מי ידע שאפשר להזמין נסיעה הביתה.. מה אני צריך לעשות? להכין להם קפה רק? 

פורסם
לפני 12 שעות, tamirushb כתב:

השתכנעתי והזמנתי נסיעת מבחן הביתה של mg אבל את ה גרסת ehs phev. מי ידע שאפשר להזמין נסיעה הביתה.. מה אני צריך לעשות? להכין להם קפה רק? 

MG כן אבל U5 לא? :)

חבר שלי שעשה מבחן על שניהם אמר שאין מה להשוות, ה U5 יותר איכותי מכל הבחינות. סיבה יחידה להעדיף את ה MG זה כנראה המחיר (כמעט 30K פחות) אבל מכל שאר הבחינות: טווח, ביצועים, מרווח פנים, איכות, אמר שאין מה להשוות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

החבר שלך לא בדק את הMG הנכונה כנראה,

הוא היה אמור להשוות מול MG EHS ,

וכנראה השווה מול ZS EV .

המחירים של EHS וU5 די דומים והמרחב והגודל כנ"ל.

פורסם
לפני כשעה, eliordadon כתב:

החבר שלך לא בדק את הMG הנכונה כנראה,

הוא היה אמור להשוות מול MG EHS ,

וכנראה השווה מול ZS EV .

המחירים של EHS וU5 די דומים והמרחב והגודל כנ"ל.

ועדיין, אתה באמת משווה היברידי נטען לחשמלי מלא?? ז"א עזוב את כל היתרונות האחרים של חשמלי נטו (הילוך בודד, כוח זמין מיידית וכו'), רק הקטע של ה"אין מנוע" שווה את ההבדל. אין מנוע בנזין, אין שמן אין נוזל קירור, גודל תא המנוע הוא חצי... ז"א שבסיס הגלגלים בא לידי ביטוי הרבה יותר למרווח פנים.

תראה לא שאני מארגון הירוקים או משהו כזה, אבל אם הייתי קונה היום רכב חדש, עם כל האופציות שיש כבר היום וכאלה שעוד אמורים להגיע בזמן הקרוב, אין ספק שהייתי קונה חשמלי מלא.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אני אחרי הנסיעת התרשמות על ראב4 דגם experience. 

ההצעת מחיר היא 200k לע הדגם הזה, הדגם בסיס הזול יותר עירום לגמרי, מבאס ממש(אפילו אין מצלמת רברס). 

אין ממש הנחות.. 

מבצע עד סוף החודש (היום בעצם)  על רכישת תוספות - על כל 3000 שעולה תוספת משלמים 1000. 

הנהיגה הייתה קצרה מדי בשביל התרשמות מעמיקה. אבל, האוטו נוח, בדגם experience מאובזר יחסית לשביעות רצוננו. עניין של טעם אבל אני כן אהבתי את הנראות החיצונית והפנימית של הרכב. 

רק השם ישמור אני לא אתרגל למספר העגול הזה בחיים! 200

פורסם
בתאריך 30.6.2021 בשעה 16:44, ronrcz כתב:

200000ש"ח לרכב שנראה לי שאתה לא שלם לגמרי לגביו ולדעתי בינוני במקרה הטוב נראה לי מוגזם.

אולי זה מה שיגרום לנו להמתין בסופו של דבר.. 

בינתיים תודה לכולם על ההכוונה! 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...