Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז השבוע אני חייב כבר לקנות רכב, אני מתלבט בין שלושת הרכבים האלה בעיקר. הרכב ישמש אותי כרכב שני נסיעה כ 30 קמ ביום משולב. אין לי צורך בבגז גדול או מושב אחורי מרווח כי הנסיעות המשפחתיות יתבצעו עם הרכב השני, בנוסף אני לא כזה חייב איבזורים מפנקים מה שכן חשוב לי זה רכב אמין חסכוני ולא עגלה.

אז ראיתי איביזה 2018 ליסינג 69000קמ הוצגה לי בדיקה נקיה והיסטוריית טיפולים, 56000₪.

פיג׳ו 208 פרטית 50000קמ נקיה מחיר 55000₪

גולף עדיין לא חיפשתי כי רק חשבתי על האופציה היום.

בנוסף חשבתי אולי אפילו קניה ריו בערך באותו מחיר אני רואה שאפשר לקבל את אותו השנתון.

לפי קריאה קצת בפורום אני מבין שלאיביזה יכול להיות בעיות עם הגיר ויכול להיות שלא, לפיג׳ו יש את העניין עם הרצועת טיימינג וגם לא בטוח שיהיה קל למכור אותה בעתיד. על מה הייתם הולכים חברים?

פורסם

עיקר בנסיעה בתוואי פקוק? עירוני או בין עירוני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בודק את הפיגו או קקטוס בעלת מנוע וגיר דומים.

הרכבים הללו נוחים מהאיביזה אך פחות מרווחים ובטיחות פחות טובה.

האיביזה בעלת מושבים תומכים יותר לדעתי, הגיר מהיר תורם לביצועים אך לאורך זמן המצמד יכול להזדקק להחלפה ומח גיר.

לגבי הרצועה, אישית? אחרי הקניה הייתי בודק אותה ומחליף אם יש צורך.

• רעיון טוב! 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבין השתיים שציינת הייתי קונה את הפג'ו בגלל שהיא פרטית (וגם כי אני מעדיף אותה על איביזה...)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

תודה על התגובות!

בחיפוש נוסף אני רואה שבמחיר הזה אפשר גם ללכת על הונדה ג׳אז שנתון 2017 ( למרות שהיא לא יפה בכלל) אני מבין שגם היא חסכונית ואולי הכי אמינה מכולם? האם זו האופציה הכי טובה?

פורסם

הגאז מרווחת, חסכונית ואמינה, ביצועיפ זה החלק פחות חזק אצלה.

• תוכן חדש...