Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה אקסיד 2021 יד שלישית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח להתייעצות קטנה:

ראיתי לפני כמה ימים קיה אקסיד שעלתה לכביש בינואר 2021. היא היתה באופיר סוכניות עד יוני 2021 ונמכרה לאדם פרטי כרכב אפס קילומטר (ז"א לא נסעו בה מינואר עד יוני השנה).

אותו אדם לטענתו התקבל לעבודה והוא מוכר את האקסיד.

נתונים:

קילומטראז': 860

מדובר על הגירסא הפשוטה של האקסיד

מאמין שהוא יהיה מוכן לסגור על מחיר של 110,000

הרכב חדש לגמריי, ישבתי בו הוא מריח חדש ממש ועדיין יש ניילונים בחלק מהמקומות ברכב. ברור שכל זה יהיה בכפוף לבדיקה שאעביר את הרכב.

השאלה שלי היא- בהנחה שהרכב תקין ואין איזה פגיעה או משהו שאני לא מודע אליה, כמה בעייתי יהיה שאני אהיה יד שלישית כשארצה למכור אותו עוד שלוש שנים נגיד, והאם המחיר סביר ביחס לנתונים שנתתי.

תודה!!

פורסם

בכמה אפשר לרכוש כזו חדשה לגמרי? בכמה אפשר לרכוש כזו ביד שניה 0 ק"מ?

יד שלישית לא תוסיף לך כשתרצה למכור רכב בן 3-4.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 2 דקות, dorsht כתב:

בכמה אפשר לרכוש כזו חדשה לגמרי? בכמה אפשר לרכוש כזו ביד שניה 0 ק"מ?

יד שלישית לא תוסיף לך כשתרצה למכור רכב בן 3-4.

חדש מהחברה - 141,000

קניית יד שניה 0 ק"מ - 121,365

פורסם

אם אתה מתכנן למכור עוד שלוש שנים (ודברים עלולים להשתנות, אז יש גם סיכוי שתרצה למכור קודם), לא בטוח שהייתי קונה. אם תחזיק את הרכב חמש או שש שנים זו תהיה קניה הרבה יותר משתלמת.

זה לא לא תוכל למכור רכב בן 3 שהוא כבר יד שלישית, פשוט תצטרך להוריד לא מעט במחיר ולמצוא את הקונה הנכון.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 3 דקות, pooh-bear כתב:

אם אתה מתכנן למכור עוד שלוש שנים (ודברים עלולים להשתנות, אז יש גם סיכוי שתרצה למכור קודם), לא בטוח שהייתי קונה. אם תחזיק את הרכב חמש או שש שנים זו תהיה קניה הרבה יותר משתלמת.

זה לא לא תוכל למכור רכב בן 3 שהוא כבר יד שלישית, פשוט תצטרך להוריד לא מעט במחיר ולמצוא את הקונה הנכון.

תודה על התגובה!

שאלה קטנה: שאתה אומר שאצטרך להוריד לא מעט במחיר, אבל הרכב כבר ספג את ירידת ערך משמעותית מ141,000 לבערך 110,000. אז פה בעצם יש לי יתרון שאוכל להיות יותר גמיש במכירה שלו... לא ככה? או שאני מפספס משהו

פורסם

ככה, אבל עוד שלוש שנים תשכח את זה ויהיה לך (פסיכולוגית) הרבה יותר קשה להתגמש משמעותית מהמחירון המשוקלל.

מעבר לזה, הרבה קונים (לדעתי) פשוט לא יתעניינו ברכב, לא מעט אנשים לא ירצו "להכניס ראש בריא למיטה חולה". בסוף תמצא קונה, אבל תצטרך להתפשר משמעותית על המחיר ולחכות בסבלנות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תבדוק לעומק את סיבת המכירה. 

זה שמישהו לא ידע שהוא מחפש משרה עם רכב צמוד וקונה רכב חדש, אחרי זה מתקבל למשרה בהפתעה  ומיד יודע שימשיך שם לתקופה ארוכה ומוכר את הרכב שרק קנה, בהפסד של עשרות אלפי שקלים וכל זה בחודש אחד... 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, txt כתב:

שאלה קטנה: שאתה אומר שאצטרך להוריד לא מעט במחיר, אבל הרכב כבר ספג את ירידת ערך משמעותית מ141,000 לבערך 110,000. אז פה בעצם יש לי יתרון שאוכל להיות יותר גמיש במכירה שלו... לא ככה? או שאני מפספס משהו

הרכב ספג ירידת ערך של כ-11 אלף ש"ח.

תקנה יד שניה 0 ק"מ, כבר עדיף. התוספת לא גדולה, אתה הבעלים הראשונים של האוטו (בפועל, למרות שעל הנייר לא) ויהיה לך כנראה יותר קל למכור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...