שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יכול לתת לי כמה עצות בנוגע לשיפורי יופי ברכב שלי תודה מראש
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יכול להעלות תמונה של ג'אנט של איביזה טורבו?? נראה לי שיש 2 סוגים ואני לא בטוח ששתיהם זה של האיביזה.. ואם יש למישהו כזה למכירה אניא שמח.. תודה.
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן אנשים! עלתה במוחי שאלה,וברצוני לשאול אותה. הרבה אנשים מבצעים שינויים בפילטר האוויר, במקרה זה מדובר על שינוי פילטר אוויר בקרב' ולא בהזרקה. ישנו מוצר אפטרמרקט שמאריך את צינור פילטר האוויר היישר לטמבון הקידמי של הרכב, ע"י סוג של חצוצרה שיושבת בטמבון הרכב, ממנה מועבר צינור האוויר בינהם מרכיבים פילטר ורק אז הוא מתחבר לקרב'. השאלה שלי היא האם בשינוי כזה יש צורך בשינוי כיוון הקרב מכיוון שדבר כזה מכניס כמות כפולה של אוויר ויכול לגרום לתערובת ענייה...האם אני צודק? האם במקרה כזה יש לפצות בלדק?
הודעה אחרונה מאת moshedj2005, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
חבר שלי מעוניין לרכוש סעפת פליטה משופרת לפולו 16V. השאלה היא האם לבנות בארץ אצל אחד המשפרים\או לקנות באינטרנט? אמרתי לו שיבדוק את שתי האופציוות, אבל הוא התעקש על קנוי מסיבה שהוא חושב שזה יהיה ברמה יותר גבוהה. אבקש את עצרתכם בנושא,מי שקנה \בנה. תודה ויום טוב. כנו כן אבקש המלצות למקומות שבונים בהם דברים כאלהולאתרי אינרנט.
הודעה אחרונה מאת אורן שרותי רכב, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
...בארץ.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ראיתי בפורום אל מישהו שרוצה להתקין טורבו על המנוע ב.מ.וו שלו וכמה זרקו שם סופרצארא'צ או משהו כזה.. אני רוצה לדעת עם אפשר להתקין את זה בסופר לנסר 97',כמה זה עולה ,במה זה עוזר,רואים את זה בטסט סליחה על החפירה ליאור
עזרה בשיפור 306
מאת RAZ.S-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי פג'ו 306 1600 ידנית . כמו שהצעתם פה במדריך הבאתי אותה למצב תקין מעל המצופה(בלי עין הרע) עכשיו חשבתי לנסות לחזק אותה טיפה. לא משהו מטורף מגדשי טורבו וכאלה אבל לנסות לשנות כמה דברים שיחזקו את הרכב. מי שמבין שייתן לי עצות לפי דעתו ואם אפשר גם מחיר בערך לא חייב להיות מדויק. תודה !
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן מישהו יודע של איזו פירמה הג'נט הזה?
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שבת שלום לכולם, ברשותי AX 1.4 97 הזרקה סטנדרטית, הייתי רוצה לקבל קצת יותר כוח בתור יריית פתיחה בפרוייקט, אני מודע לכך שבמנוע אטמוספרי הנושא של הוספת כ"ס היא קצת יותר בעייתית ובכל זאת, שמעתי שהתקנת קרבורטור כפול יכולה בלי כל בעיה להעלות את ההספק בכ10 כ"ס, 1. האם גם הזרקה רב נק' ישירה יכולה להקפיץ את ההספק בסדרי גודל כאלה? 2. מה מבין הבאים יכול לפתוח יותר אפשרויות לשיפור ההספק בעתיד? 3. מה צריך להחליף ע"מ להחליף את המערכת הקיימת בכל אחת מהמערכות? 4. מהן העלויות? תודה לעונים רואי
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום, מבקש הסבר על רגל אחת איך מחושב היחס בין היח"ד במנוע לתצרוכת הדלק והאוקטן. כלומר במידה והעלתי יח"ד במנוע/ הורדתי יח"ד וגדשתי: לפי איזה משוואה אני מחשב את העליה הדרושה באספקת הדלק למנוע ובמקרה גרוע יותר - הצורך בהעשרת הדלק.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אומרים שבעיקר בשביל יציבות ואחיזה צריך לשים בולמים טובים וקפיצי הנמכה, השאלה שלי האם בשביל לקבל יציבות יותר טובה לאוטו אני צריך לשים קפיצי הנמכה ובולמים טובים? וכמה עולה העניין למוצר סביר של איבך או בילשטיין? ועוד משהו, רציתי לשאול לגבי צנרת לרכב, צריך להחליף ממיר בשביל שהצנרת תתחיל מהסעפת?
הודעה אחרונה מאת Volk, -
שלום לכל חברי הפורום. לאחר קריאת שרשורים לגבי פילטרים פתוחים (וזה לקח הרבה זמן ). מבקש יעוץ טיפה יותר ספציפי. 1. מה ההבדל הין פילטר INBOX לפילטר מקורי שמורכב ברכב עכשיו? 2. איך מרכיבים פילטר אוויר פתוח לסופר לנסר. מצרף תמונות של מנוע. תודה מראש. יגאל.
הודעה אחרונה מאת Volk, -
עזרה בשיפור audi TT 1 2
מאת arm1234- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
הרכב הוא audi TT rodstar, הספק מקורי 180 כ"ס שנת 2002. ברצוני לשפר את (הספק) הרכב ואשמח לעצות בנושא. כמו כן איני רוצה שיפורים שיפגעו או יקצרו מאוד את חיי המנוע ושאר המערכות. התקציב לשיפורים הוא 10-15K. כרגע מותקן ברכב פילטר פתוח INBOX, יש לי בבית דוד אחורי של רמוס כניסה "2.5 ויציאה "4, אני גם מתלבט האם כידי לחבר אותו לרכב מכיוון שאיני רוצה בעיות בטסט, האם ניתן לומר בטסט שהוא בא עם הרכב ?
הודעה אחרונה מאת אורן שרותי רכב, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום , אני מקבל מאבא שלי את הסקודה אוקטבייה שלו מנוע 1900 מודל 2003 טורבו דיזל .. עכשיו אני רוצה לעלות לה את הכוח סוס .. הספקים וכו' .. אם יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי זה עוד יותר טוב .. יש לי ידע במכונאות רכב אני בכיתה י"א לומד אוטוטרוניקה וחשמל רכב ב"מכללת מקס פיין" ועובד במוסך מורשה כהיתנסות עכשיו אני בכיתה יא .. אז יש לי ידע במכונאות + אבא שלי מורה למכונאות רכב עם סוג 3 ביד. אם יש לכם הצעות אני מודה לכם .. תודה, דור בניש
הודעה אחרונה מאת dorbenish, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עשיתי חיפוש ולא מצאתי איפה אפשרי לקנות באיזור ראשון לציון תל אביב. תודה
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי סקודה פיליסיה 1600 שנת 99. המנוע הוא של פולסוואגן דגם AEE חד נקודתי 75 כוח סוס. המצב של המנוע לא טוב כבר הרבה זמן שהוא אוכל הרבה שמן ומשמיע תיקתוקים. המנוע מעולם לא נפתח ולא עבר תיקון. חשבתי להחליף למנוע אחר חזק יותר משהוא כמו 100 130 כוח סוס שיתאים לו. איזה מנוע יתאים לי? (אני יודע שלפולו יש מנוע אם 100 כוח סוס) האם הדבר אפשרי? האם זה חוקי? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
לשפר רכב אוטומטי? 1 2
מאת zzovan- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
רנו מגאן אוטומטית מנוע 1600 אני רוצה לשפר אותה קצת, לשים ציפ, פילטר פתוח, אגזוז, מה עוד אני יכול להוסיף? האם זה אפקטיבי? יוסיף לכח של הרכב ובכלל?
הודעה אחרונה מאת Volk, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי מאזדה 6 2500 חדשה וראיתי באיביי מפתח עם קפיץ (כמו מכוניות גרמניות) השאלה שלי אם אני קונה אותו איך אני משכפל אותו כדי שיתניע את הרכב שלי וכמה זה עולה בערך. והאם האזעקה של קוברה (שלט שחור) יכולה לעבוד במקום מהשלט של המפתח קפיץ.\ http://cgi.ebay.com/ebaymotors/05-06-07-08-MAZDA-CX-7-6-3-5-MPV-KEYLESS-REMOTE-KEY_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1713Q2em153Q2el1262 QQcategoryZ33723QQihZ024QQitemZ370049276689
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היא לא יציבה וזה הורג אותי! מה אני יכול לשים ע"מ לשפר את האחיזת כביש חוץ ממוט מיצב? (אם הוא בכלל עוזר)
הודעה אחרונה מאת itay24, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום רב, כאמור, הרכב סובל מהפרעות תת היגוי שאני מעוניין לצמצמם. המטרה היא להשקיע את המינימום האפשרי בכדי לצמצם את תת ההיגוי ולא השקעה כבדה במטרה להפוך את הרכב לחיית ג'ימקאנות. לא מזמן הורחבו הצמיגים וזה שיפר מאוד את השליטה ברכב אך עדיין תת ההיגוי מורגש מאוד. הרכב משמש בעיקר לנסיעה יומיומית ואיני מעוניין להכניס מוטות הקשחה לתוך תא המטען. הנושא עלה בעבר אך הנושא סוכם בהחלפת כל הבולמים והקפיצים ועלות גבוהה יחסית שלא מצדיקה את עצמה ברכב הזה. חשבתי לכיוון של החלפת הקפיצים האחוריים בלבד לקפיצים בעלי קשיחות גבוהה יותר וללא החלפת הבולמים. על פניו, הדבר נראה כאופציה אפשרית השאלה עד כמה השינוי יבוא לידי ביטוי. האם זהו צעד שנכון לעשותו? האם ניתן להתקין קפיצים של פ…
הודעה אחרונה מאת raanan_t, -
-
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ערב טוב לכולם,כמובן שנושא הצמיגים נטחן קשה מאוד בפורום אך המקרה שלי פונה לשלושה דגמים של צמיגים מחברות שונות,הדילמה? תמורה ביחס למחיר. האופציה הראשונה זה הרביעיה שיש לי כרגע על הרכב,האמת אחלה צמיגים אבל מחיר יקר. bridgeston potenza במחיר של כ800 ש"ח לצמיג בודד. האופציה השניה היא חביב על חלק מחברי הפורום,goodyear eagle f1 במחיר של כ750 ש"ח לצמיג בודד. האופציה השלישית שנכנסה לתמונה היא yokohama s.drive במחיר של 530 ש"ח לצמיג בודד. הברידג'סטון שוב,צמיג חביב אך יקר מאוד. הF1 כמו שאומרים עליו,משובח,יקר גם ונאכל מהר מאוד(נאמר לי שהוא מחזיק עד כ25K). הS לפי השרשור של תמיר הוא נראה מאוד מרוצה,נראה אחלה צמיג ומחיר זול משמעותית משני האופציות האחרות. אשמח …
הודעה אחרונה מאת נהג רגוע, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הTOYO PROXES 4 וT1R יגיעו רק בסוף אוגוסט למידה 205.40.17. מחר או יום ראשון ההתקנה תתבצע... מה עדיף לי ?
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום יש לי PASSAT TDI שנה 98 אני מחפש ציפ טוב במחיר סביר עם זה בכלל מומלץ ובאיזה צורה זה ישפר את הרכב ועם זה בכלל כדאי ועם זה יכול לגרום לאיזה נזק ומאיפה אני יכול לקנות גגון שמש לשמשה האחורית תודה רבה לעוזרים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן אנשים. ברשותי 206XS ואני מעוניין להוסיף תוספת לחלק התחתון של הפגוש הקדמי היכן ניתן לרכוש ואם יש מישהו בפורום שאפשרי לרכוש דרכו??? בתודה רפי.
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם! ברשותי נמצאת בורה 1.6 ידנית שנת 2001 קומפורטליין. שמתי לב שלגולף ולבורה יש בעצם את אותם החלקים, אז אני רציתי לברר כמה יעלה לי מנוע גולף 1.8T וכל מה שדרוש להחלפה כמו גיר 6 הילוכים וצ'יפ וכו'...וכמה בערך יעלה כל הפרוייקט הזה, ובכלל חוקי לעשות כאלה דברים בישראל? תודה מראש שמואל.
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברה, מסתבר שבדגם הנ"ל לא אמור להיות מוט מייצב בכלל כנראה. אבל מה שקרה זה שחבר שלי שהוא בעל האוטו קיבל מוט מייצב מדגם דיזל או טורבו... רציתי לדעת איזה השפעות יהיו על האוטו לאחר התקנת מוט מייצב בקדמת הרכב?
הודעה אחרונה מאת raanan_t, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברי פורום יקרים! עלה לי רעיון איך לשדרג רכב שלי (בלי לקנות חדש!!!) ע"י החלפת מנוע. אני רוצה להתייעץ איתכם. אז יש לי רכב במוו 316I שנת 97 אוטומט. מטרה לשים מנוע של 318is. רעיון עלה אחרי שביקרתי במוסך מורשה והתברר לי שכל חלקים למנוע שלי כמעט הם מחפשים ב TIS דרך 318is. זה אפשרי במיוחד במדינת ישראל? (אני מתכון אישורים, אנשי מקצוע) אנא לא להמליץ לי להחליף רכב. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו יודע האם יש אפשרות להציג את כל נתוני הגדישה EGT BOOST וכו' על מסך LCD ,חשבתי על משהו כמו ממיר קטן שמחובר לחיישנים עם יציאת AV יש כזה דבר? תודה
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה, יש לי פונטו HGT , ולא מזמן קניתי לה פילטר אוויר פתוח גדול של סימוטה, אחרי התיעצות עם מספר אנשים אמרו לי שהאפקט עצמו שלילי ברגע שאוויר חם מגיע לפילטר ושהפתרון הוא להחליף את הצינור לצינור ששומר על הקור, ליצור מחיצה בין הראש מנוע לפילטר ולצינור. קיצור מה אתם אומרים? מה האפשרות שלי ? מה העלות ? והאם זה כדאי?
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהוא יודע או יכול להמליץ על המערכת ואולי גם על מישהוא שיודע איך מכוונים אותה אשמח לקבל עזרה מדובר על V2-2
הודעה אחרונה מאת yohann,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 207 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורי מ.
- TvrSpee12
- פריג'י
- mcaspi
- garicho
- gollu
- פאר האורה
- zizkebab
- `Infinity
- rottomer
- itsik170
- Night Driver