Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים!

עלה לי רעיון איך לשדרג רכב שלי (בלי לקנות חדש!!!) ע"י החלפת מנוע. אני רוצה להתייעץ איתכם.

אז יש לי רכב במוו 316I שנת 97 אוטומט. מטרה לשים מנוע של 318is.

רעיון עלה אחרי שביקרתי במוסך מורשה והתברר לי שכל חלקים למנוע שלי כמעט הם מחפשים ב TIS דרך 318is.

זה אפשרי במיוחד במדינת ישראל? (אני מתכון אישורים, אנשי מקצוע)

אנא לא להמליץ לי להחליף רכב.

תודה מראש.

VW Scirocco 1.4 TSI REVO stage 1

פורסם

תשמע ,אם אתה מחפש אוטו שלא יהיה לך בעיות איתו מבחינת שוטרים ושהכל יהיה לך חוקי.עדיף לך להחליף רכב.

אם אתה בקטע של מנוע יותר חזק וכולי.אז פשוט מאוד תעשה את זה.אישורים אני לא יודע איך זה הולך גם אני מחפש לדעת.בכל מקרה יהיה לך די קשה.

אני אשמח אם מישהו יסביר לי ולך איך הולך כל הקטע של האישורים.

מקווה שעזרתי

A.R.T Performance

פורסם

15 אלף שקל קונים לך מנוע, צמת ניהול ומחשב + סוויץ' + מודול אימובילייזר מקורי ואולי גם קצת עבודה.

אחר כך לך חפש מי שיעשה לך את העבודה [לא מאוד מסובכת, אני מניח שקל יותר מלעשות את זה בE30 למשל :) ] אל תשכח לומר למי שעושה לך את זה שצריך גם התאמות בקונקטור C101 הידוע לשמצה [אספקת החשמלים למחשב ולקוילים]

כל זה כמובן בלי רישוי - כי קמור לא מאשרים כזה שינוי, NO MATTER WHAT.

זהו.

בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...