Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

יש לי פונטו HGT , ולא מזמן קניתי לה פילטר אוויר פתוח גדול של סימוטה,

אחרי התיעצות עם מספר אנשים אמרו לי שהאפקט עצמו שלילי ברגע שאוויר חם מגיע לפילטר

ושהפתרון הוא להחליף את הצינור לצינור ששומר על הקור, ליצור מחיצה בין הראש מנוע לפילטר ולצינור.

קיצור מה אתם אומרים? מה האפשרות שלי ? מה העלות ? והאם זה כדאי?

פורסם

הפיתרון המוכר הוא ראם אייר- פילטר פתוח בתוח כונס המקבל את האויר ישירות מחוץ לחלל תא המנוע.

דבר שניתן לחיקוי עצמי, אם יש לך את הכלים והידע ליצור אותו.

מתחדשת*

פורסם

שלום, אם אני לא טועה לפני זמן מה הייה בחור נחמד מאוד בשם מוטי מיאטה שפרסם בדיוק מדריך כזה, המדריך נמצא בשירשורים הדביקים למעלה, באחד הנושאים.

אגב, למה קנית דווקא פילטר אוויר פתוח "גדול" לרכבים שלא דורשים יניקת אוויר מיוחדת, ואני גם בטוח שלא הגדלת את הסעפת יניקה ואת הפרפר, לרכבים כאלה האפקט של פילטר גדול הינו שלילי ביותר.

פורסם
שלום, אם אני לא טועה לפני זמן מה הייה בחור נחמד מאוד בשם מוטי מיאטה שפרסם בדיוק מדריך כזה, המדריך נמצא בשירשורים הדביקים למעלה, באחד הנושאים.

אגב, למה קנית דווקא פילטר אוויר פתוח "גדול" לרכבים שלא דורשים יניקת אוויר מיוחדת, ואני גם בטוח שלא הגדלת את הסעפת יניקה ואת הפרפר, לרכבים כאלה האפקט של פילטר גדול הינו שלילי ביותר.

לשאלתך, עידו מספויילד המליץ לי על הפילטר הזה =\ סמכתי עליו...

ואני אחפש את השרשור שאמרת לי .

לזה שמעלייך , אפשר יותר פרטים בבקשה ?

פורסם

אינני מוצא בעיה בגודל של הפילטר, הדבר פועל אפילו לטובה - צריך לנקות את הפילטר פחות.

ומהו גדול עבורך? מה גודלו של הפילטר?

65 -70מ"מ כניסה ו8 - 12ס"מ אורך כללי?

בפונטו כדאי לך להישאר עם הפילטר המקורי בקופסא המקורית התיכנון שם טוב מאוד. והקופסא גדולה וצורתה מזכירה צורת גליל ולא ריבוע או מלבן כברכבים אחרים לכן היא גם מאפשרת לפילטר נשימה של 360 מעלות.היניקה של האוויר מתבצעת מפנס צד נוסע ותעלה מביאה את האוויר לקופסא.

יש גם משתיק נגד הרעש של היניקה על אותה צנרת ויש מי שטוען שהורדתו תורמת לביצועים (שוין).

אם הפילטר ייכנס לך לקופסה המקורית, תרכוש צינור 45 מעלות ותוריד את הפילטר לקופסא שיהיה מוגן מחום וייקבל אוויר קר מהיניקה המוזכרת לעיל.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...