Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח תמונה של הרכב שלי עם קיט מקורי של סימוטה לסופר לנסר?רוצה כזה?

05052008.jpg

והנה הפיניש.jpg

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני יכול להגיד לך מניסיון שלי שרכשתי פילטר אוויר של סימוטה חדש חדש,התקינו לי אותו כמו שצריך ופשוט באופן כמעט מיידי התחלת להרגיש בקפיצות סלד רעידות של האוטו עד שגמר לי על החיישן בסופו של דבר (עלה לי להחליפו מקורי מפירוק 1500 שח). אני אישית לא מתכוון לחזור על הטעות

מה שמוזר שבשאר הרכבים שיש אין הבדל בטורים והחיישן בסדר גמור... מוזר:?

אני מאמין שהבעייה נבעה מהתקנה לא טוב. כנראה האטימות לא הייתה מספיק טובה, ולחיישן חמצן הגיעה אוויר שלא עבר סינון.

בתהליך התקנת הפילטר פתוח, שכחתי תחילה להרכיב אטם, והרגשתי בדיוק את מה שאתה מתאר. נורת מנוע נדלקה ורכב קירטע ונכבה. לאחר הוספת אטם, הקירטועים נפסקו.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

• תוכן חדש...