Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מעוניין לרכוש סעפת פליטה משופרת לפולו 16V.

השאלה היא האם לבנות בארץ אצל אחד המשפרים\או לקנות באינטרנט?

אמרתי לו שיבדוק את שתי האופציוות, אבל הוא התעקש על קנוי מסיבה שהוא חושב שזה יהיה ברמה יותר גבוהה.

אבקש את עצרתכם בנושא,מי שקנה \בנה.

תודה ויום טוב.

כנו כן אבקש המלצות למקומות שבונים בהם דברים כאלהולאתרי אינרנט.

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

מוטי קודם כל שלום,ותודה על העצה.

אפשר לקבל ממך אולי המלצות לאתרים שאפשר לרכוש שם את הסעפת לרכב הנ'ל?

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

זה כמובן תלוי במי שבונה.

אפשר להגיע לרמה מאוד גבוהה עם רתכת TIG מסור מדוייק ברמה ומכופפת טובה( עם התכנון הנכון - יש אופציה לקחת את הרעיון גם מתמונה ומידות של סעפת דומה של אחד היצרנים ).

מצד שני ראיתי תמונות של סעפות כאלה שנבנו בארץ , אחת מהם ל RS2000 הייתה לא יותר מאשר 2 זוויות בכיפוף 90 מחוברות ל2 צינורות ישרים מאחד מהצילינדרים האמצעים וחיבור ביניהם עם יציאת פלאנג רגילה של הכנה לטורבו.

זה יותר שרברבות מאשר בניית סעפות.

מצד שני ראיתי כמה עבודות ממש ברמה של בחור רציני.

פורסם

לסעפת טובהצריך יותר מאשר ריתוכים כאלה או אחרים....סעפת מקצועית מחברה רצינית עוברת בדיקות ותיכנונים מקיפים העזרת תוכנת מחשב שמחשבות מהירות זרימת אויר ולחץ במערכת (כולל לחץ הפוך"), היא מתוכננת בצורה אופטימלית לזרימה הכי טובה שיש תוך כדי התחשבות באפקט היניקה מצלינדרים אחרים שנימצאים ב "פליטה".

מסגר חביב שלוקח 4 צנורות ומרתך אותם בצורה זו או אחרת זה צחוק מהעבודה, זה כמו לשים על הסוסיתא שלך סמל של פרארי ולהשוויץ בפני כולם שיש לך פרארי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

סליחה שאני מקפיץ הודעה כזאת ישנה פשוט אני גם מתעניין בסעפת פליטה משופרת לפולו 16V ורציתי לדעת מה חבר שלך עשה בסוף?

וכמה שיפור זה נותן במידה והשיפור ברכב הוא רק סעפת משופר ואגזוז זרימה חופשי .

מצאתי את זה באי בי

http://cgi.ebay.co.uk/VW-POLO-6N-16V-STAINLESS-STEEL-MANIFOLD_W0QQitemZ160237994681QQihZ006QQcategoryZ38786QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

בטח יעלה הון לייבא את זה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• ספונסר פורום
פורסם

למה לחפש בחו"ל כשבארץ יש מוצרים טובים יותר?

TIG-ART ייצרו לך סעפת מותאמת אישית,בעלת מפרט שאף יצרן סעפות אחר לא עומד בו(ותאמין לי,אני בדקתי)

http://www.tig-art.com/

אורן

פורסם
עלות משוערת כ 3500 שקל,לרכב של,לא מוסיף כלום,לרכבי טורבו ,תלוי ברכב.

אורן

למה לשלם כזה סכום כסף על מוצר שלא בהכרח יהיה טוב יותר?

• ספונסר פורום
פורסם

מי הציע לו לקנות כזה מוצר? הבחור שאל מאיפה להשיג,אז עניתי לו,כל אחד עושה מה שטוב לו.

במנוע אטמוספרי השיפור שהסעפת בלבד תתן,אם בכלל יהיה מינורי.

ברכבי טורבו מעבר לסעפת טובלרית יהיה משמעותי יותר,הסעפות המקוריות לרוב קטנות וחוסמות את הפליטה,וכמו כן היתרון בסעפת צינורות הוא שהטורבו נכנס מוקדם יותר בגלל שאין הפרעה לפולסים מכל צילינדר.

אורן

• תוכן חדש...