Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא audi TT rodstar, הספק מקורי 180 כ"ס שנת 2002.

ברצוני לשפר את (הספק) הרכב ואשמח לעצות בנושא.

כמו כן איני רוצה שיפורים שיפגעו או יקצרו מאוד את חיי המנוע ושאר המערכות.

התקציב לשיפורים הוא 10-15K.

כרגע מותקן ברכב פילטר פתוח INBOX, יש לי בבית דוד אחורי של רמוס כניסה "2.5 ויציאה "4, אני גם מתלבט האם כידי לחבר

אותו לרכב מכיוון שאיני רוצה בעיות בטסט, האם ניתן לומר בטסט שהוא בא עם הרכב ?

פורסם

קשה לי להאמין שבטסט יאמינו לך שהאגזוז בא עם הרכב. בכל מקרה כל עוד הוא לא מרעיש יותר מידי לא עושים בעיות.

ב 15K אתה יכול להתקין צ'יפ,צנרת+ממיר ספורטיבי יותר ואינלט, אלו שיפורים שעוברים טסט ללא בעייה ויישאר לך הרבה עודף לצמיגים חדשים,קורס נהיגה מתקדמת,מתנה קטנה לחברה וחיסונים לכלב :wink:

פורסם
כמו כן איני רוצה שיפורים שיפגעו או יקצרו מאוד את חיי המנוע ושאר המערכות.

אין מה לעשות, שיפורים כן מקצרים את אורך חיי מנוע. החלקים לא מחושבים ליותר הספק. כדי לא לפגוע באורך חיים, צריך לחזק מנוע וגיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עם השיפורים שהצעתי לו יש לא מעט וואגיות שנוסעות למעלה מ 150K קילומטר באמינות, אם המנוע יחזיק 330K קילומטר במקום 400K זה כבר ממש לא משנה לאף אחד...

המכלול היחיד שיסבול מהשיפורים הנ"ל זה הגיר והקלאץ, אבל זה כבר תלוי איך הוא יתנהג עם הרכב ביום יום.

פורסם

לגבי השיפורים אני חשבתי להוסיף: צ'יפ חזק (לגדישה סביב 1.5BAR), קיט סיליקון 5 חלקים, INLET סיליקון, שסטום פריקה אני מנייח פורג', לשפר פייפ יציאה ממנוע, אולי ממיר קטליקטי ספורט כידי לשמור על החישנים, האם במקור הרכב בא אם אינטרקולר ?.

אודה לכם אם תומרו לי מה בעיקר עדיף מתוך השיפורים הנ"ל והאם יש לכם כמה רעיונות שלא חשבתי עליהם.

כשדיברתי על שיפורים שתורמים בכוח וששומרים על המנוע התכוונתי למעבר לצינורות סיליקון, INLET סיליקון, אינטרקולר, שיפור מערכת פלטה וכו .

פורסם

כמובן שהרכב בא במקור עם אינטרקולר, קח בחבשבון שבמידה ותחליף אותו לאחד גדול יותר יש סיכוי שיעשו לך בעיות בטסט.

איזה סט של סיליקון 5 חלקים? (אתה עושה הגדלת חזה ואני לא יודעים? :wink:)

פורסם
עם השיפורים שהצעתי לו יש לא מעט וואגיות שנוסעות למעלה מ 150K קילומטר באמינות, אם המנוע יחזיק 330K קילומטר במקום 400K זה כבר ממש לא משנה לאף אחד...

המכלול היחיד שיסבול מהשיפורים הנ"ל זה הגיר והקלאץ, אבל זה כבר תלוי איך הוא יתנהג עם הרכב ביום יום.

אחי שכחת את המרכיב הראשון שיתקצר לו החיים מהציפ הטורבו!!!! הטורבו שלו K03 S לא בנוי לעמוד בעומסים שכופים עליו תוכנות הציפ וכמעט תמיד יקצר את חייו בצורה משמעותית חשוב לדעת זאת כי עלות של טורבו לא ממש זולה וזה בתנאי שהוא רק נחלש אם הוא התפרק לחתיכות וקרע כל דבר אפשרי אז הנזק כפול

שלא תגידו שלא ידעתם....

פורסם
לגבי השיפורים אני חשבתי להוסיף: צ'יפ חזק (לגדישה סביב 1.5BAR)

כמה הרכב גודש בסטנדרט ?

1.5 BAR זה לא מעט.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

צנרת+אינלט+ווסת לחץ דלק מתכוונן+צ'יפ קאסטום לא יעלו לך יותר מ15K זה בטוח..

והשיפור עצום... בסביבות ה250 כ"ס ועקומת מומנט\כ"ס מעולה!

פורסם

אוקיי K04 אבל עדיין הוא לא יחזיק מעמד תחת המומס המוגבר מהציפ (טורבו יכול להגיע ל30,000 סל"ד ועם ציפ אף יותר) חשוב לדעת לפני ששמים ציפ!!!

פורסם

שים צ'יפ ואינלט בשלב ראשון ותראה מה חסר לך אח"כ.

אתה סוגר את כל הסיפור ב3.5K כולל עבודה והשיפור מורגש ביותר...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אוקיי K04 אבל עדיין הוא לא יחזיק מעמד תחת המומס המוגבר מהציפ (טורבו יכול להגיע ל30,000 סל"ד ועם ציפ אף יותר) חשוב לדעת לפני ששמים ציפ!!!

במידה ואתה שומר על הטורבו, מחליף לשמן איכותי כל 5K, מחכה לפני כיבוי המנוע, לא גודש על מנוע קר וכו' אין שום בעיה עם הטורבו, הוא יכול להחזיק גם 150K וזה בדוק.

מ' היקר (ומי שחיזק אותו) K04 ידוע כשובר גירים סידרתי עקב ממונט גבוהה מאוד בסל"ד נמוך, הבחור ביקש לשמור על האמינות.

לבחור עם הTT- הרכב שלך כבר בן 6, אל "תצרוב" ישר צ'יפ של 1.5 באר, בהתחלה עולים ל 0.8 באר, במידה והכל תקין עם חום המנוע והרכב בכללי ועושים "הרצה" למזרקים עולים ל1.1 באר ואחרי הרצה שנייה עולים לאיזור ה1.5 באר.

• תוכן חדש...