Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Falken ZE 512 "VS" Hankook Ventus K102/104

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה לא משקיע וקונה צמיגים יותר רציניים?

יש עוד צמיגים טובים חוץ מ T1R

פאלקן 512 הוא לא רע בחתך נמוך, אבל אין כמעט רגש בהגה.

מה עם יוקו S.drive ? פדרל SS-595 שווה בדיקה גם,

פוטנזות אם יש וכו'

כאן כבר חיפשת?

http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&m=&r=17&a=40&s=205&ar=1

פורסם

למה לא להשאר עם הפירלי PZero Nero המקוריים?

ומה עם הקומהו אקסטה MX או הדאנלופ SP Sport Maxx?

אתה יורד ברמה עם כל האופציות שהצגת.

פורסם

נתחיל בזה שPZERO עולים בסביבות ה1000 שקל ליחידה.

צמיג רועש ולא נח... אבל אוחז פצצה אבל החיסרון הענק שלו - אחרי 22 אלף קמ' הוא היה גמור לגמרי!.

אני לא מתכוון לחזור על אותה טעות..

הS.DRIVE לא נופלים מהPZERO לפי אתר TIRERACK , למרות שהS הם UHP והPZERO הם MAX

פורסם

אם קבעת שהוא לא נופל ממנו לפי הציונים, תשכח מזה. הציונים הם ביחס לקטגוריה. צמיג MP עדיף על צמיג UHP.

בקשר למחיר, כנראה שזה בגלל שהוא צמיג OEM ולכן בארץ עושים עליו קופה מבעלי איביזות.

בחו"ל בכל אופן, הוא ממש לא יקר, אפילו זול יותר מהיוקו S.Drive.

גם הדאנלופ SP Sport Maxx והקומהו אקסטה MX הם לא צמיגים יקרים. הם מיוצרים במידה שלך, בדוק אם קיימים בארץ.

פורסם

אם זה עוד רלוונטי-במידה אחרת (205/55/16)ועל רכב קצת כבד (מונדאו) שנרכש משומש עם פאלקן 512 ,הרגשתי אובדן אחיזה על בסיס קבוע ברטוב ותחושה של אוחז ומחליק ביבש(הצמיגים היו בני חצי שנה,בשימוש על הרכב כחודש).

לאחר שבוע ניגשתי לחברת הליסינג ממנה רכשתי את הרכב,קצת ויכוחים,קצת הפעלת שיכנוע והפנו אותי לצמיגיה שעובדת עימם להחלפה על בסיס זיכוי מסויים.

אחת האופציות היותר סבירות שהציעו לי היו הנקוק 104 (סיווג ZR).

לאחר כשנה וחצי אין לי תלונות עליהם,נהפוך הוא.

אני לא חסיד של קניית צמיגים הכי זולים שיש,ממש לא. אבל לא חושב שמישלין/גודייר וכו' במחיר כפול מהנקוק יתנו הרבה יותר לשימוש ממוצע,ואחרי שצמיג יקרע בגלל בור בכביש הלב שלי לא יקרע.

שוב מדובר על רכב משפחתי גדול ולא על הוט הא'צ או לנסר איוו.

• תוכן חדש...