Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומרים שבעיקר בשביל יציבות ואחיזה צריך לשים בולמים טובים וקפיצי הנמכה, השאלה שלי האם בשביל לקבל יציבות יותר טובה לאוטו אני צריך לשים קפיצי הנמכה ובולמים טובים? וכמה עולה העניין למוצר סביר של איבך או בילשטיין?

ועוד משהו, רציתי לשאול לגבי צנרת לרכב, צריך להחליף ממיר בשביל שהצנרת תתחיל מהסעפת?

פורסם

ענית לעצמך על השאלה לא?

כן,אם תשים בולמים טובים וקפצי הנמכה היציבות והאחיזה של האוטו ישתפרו.

לגבי הצנרת,הרוב ממליצים שאם אתה מחליף את כל הצנרת כולל סעפת למוגדלת להחליף גם את הממיר לממיר פתוח יותר שתהיה זרימה חופשית יותר.

בן.

Got To love It

פורסם

חייב להחליף את הסעפת או שאני יכול להעביר את הצנרת מהנוכחית והאם המחיר יעלה משמעותית עם ממיר חדש+ סעפת מוגדלת?

פורסם

על השאלה הזאת אני לא יכול לענות משום שאני לא יודע את עניין המחירים.

חכה לחברים אשר ביצעו את השינוי או ידוע להם המחיר\השלכות.

בן.

Got To love It

פורסם

קודם כל בשביל מה אתה צריך סעפת מוגדלת?

סעפת בנוייה ככה שכל "צינור" יהיה שווה באורכו ולכן יוציא את גזי הפליטה במהירות ובייעילות בלי ליצור "צווארבקבוק" במערכת הפליטה.

להגדיל את מערכת הפליטה מעבר ל 2-2.25 ברכב רגיל, אפילו משופר מעט דבר ממש לא אפקטיבי, צנרת בעלת קוטר גדול מידי תגרום להאטה במהירות יציאת הגזים ולסופו של דבר רק תגרע מהכוונה שלך לשפר את הצנרת.

בכל מקרה, ברכב רגיל ניתן גם להוריד את הממיר ולשים במקומו ממיר פתוח, ולהלחיף את הדוד בדוד פתוח.

וניתן גם להחליף את כל הצנרת , כולל הסעפת, ככלל צנרת פתוחה תהייה בעלת קוטר גדול יותר מהסעפת המקורית שלך, האוטו יהיה רועש מאוד, אך גם תגובות הדוושה, ובתוספת פילטר אוויר פתוח איכותי ויישור קו למנוע שיכלול ניקוי מזרקים ועוד כמה ירקות, אתה תקבל שינוי מורגש כבר.

טווח המחירים?

לי למשל יש דוד של רמוס, עלה לי 1900 שקל.

כל שער הרכיבים בצנרת הזמנתי מחו"ל.

יש לי סעפת מוגדלת ( עוד לא מורכבת), ממיר פתוח, ואגזוז פתוח.

צנרת מלאה לסיוויק כמו שלי עולה בסביבות ה 300-1400 דולר בחו"ל, (לפחות מהחנויות שאני ראיתי).

על איזה רכב מדובר?

• תוכן חדש...