Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

ברשותי AX 1.4 97 הזרקה סטנדרטית,

הייתי רוצה לקבל קצת יותר כוח בתור יריית פתיחה בפרוייקט, אני מודע לכך שבמנוע אטמוספרי הנושא של הוספת כ"ס היא קצת יותר בעייתית ובכל זאת, שמעתי שהתקנת קרבורטור כפול יכולה בלי כל בעיה להעלות את ההספק בכ10 כ"ס,

1. האם גם הזרקה רב נק' ישירה יכולה להקפיץ את ההספק בסדרי גודל כאלה?

2. מה מבין הבאים יכול לפתוח יותר אפשרויות לשיפור ההספק בעתיד?

3. מה צריך להחליף ע"מ להחליף את המערכת הקיימת בכל אחת מהמערכות?

4. מהן העלויות?

תודה לעונים

רואי

פורסם

שלום.

לחבר קרוב שלי יש כזה רכב(לא ידוע איזה מנוע יש לו)עם 4 קרבורטורים כפולים שזה בא מקורי(AX SPORT(

בכל מקרה.מומלץ בחום

מבחינת מה יותר קל.הזרקה תיהיה הרבה יותר קשה מסיבה פשוטה שתצתרך להביא יותר דברים כגון מזרקים,צמת חוטים,מחשב וכולי.

לעומת זאת,4 קרבורטורים אתה צריך להביא רק את הווברים(הקרבורטורים עצמם)לבנות סעפת יניקה אצל חרט(יעלה לך בסביבות ה2000 שקל בערך(זה עלה לי ככה וזה אותה בניה בערך אפילו שלי יותר מסובכת)וגמרת עניין.רק לעביר צינורות דלק וכבל גז וזהו בערך.

גם יעלה לך פחות ולדעתי יהיה יותר הספקים..

A.R.T Performance

פורסם

עם קרבורטורים לא תעבור את בדיקת הזיהום אוויר בטסט גם אם תתאבד במכון.

תצטרך לעבור טסט בקומבינה.

אם זה היה הרכב שלי,הייתי שם מנוע 16V 1600,או טורבו על המנוע הקיים עם הזרקה של ראלי...:-)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

למה צריך לבנות סעפת יניקה מאפס אם אפשר להשתמש בסעפת של AX Sport או AX GT?

ואם הסבה לקרבורטורים לא עוברת טסט, איך יעבור מנוע 1600 16V? או טורבו על המנוע הקיים? גם אז צריך קומבינה רצינית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מנוע אפשר לאשר ברישיון אם באמת רוצים.

טורבו כמעט ולא מעלה חשד בטסט כל עוד הבדיקת זיהום אוויר עוברת בהצלחה.

עם קרבורטורים לא משנה מה תעשה,לא תעבור את בדיקת ה4 גזים.

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תוכן חדש...