שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לחברים שלום האם מישהו יודע ,אם בוצעה הסבה בארץ מ6.5 ליטר טורבו דיזל ,למנועי הDURAMAX LB7 משנת 2004 וצפונה ? יגאל
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום . ברשותי פורד אסקורט כבר זמן מה אני מאוד אוהב את המכונית הזאת ורציתי לחזק את המכונית מבחינת כח ואחיזה רציתי לשאול יש לי נפח מנוע 1.6 המנוע חדש ואני שומר על המכונית מבחינת מנוע וחוץ לא קורע לא שום דבר מאיזה מחיר יתחיל אצלי התחזוקים למנוע שהתאוצה תהיה מהירה יותר בהרבה ואחיזה שאוטו יהיה יציב יותר על הכביש נ.ב המנוע יחזיק ?.. תודה
הודעה אחרונה מאת ronig, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 6 אלף צפיות
ראיתי למכירה "קולט 93 ידנית מנוע 1800". היה לי מוזר, התקשרתי למוכר לברר במה מדובר. הוא אמר שלא הוא עשה את השינוי, אלא הבעלים הקודמים, אבל שלא החליפו מנוע, אלא רק שדרגו את הקיים. יש שתי אפשרויות: או שהוא חרטטן. או שהוא באמת עשה את זה... זה אפשרי? אם כן אז איך?
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
-
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שבת שלום לכולם יש ברשותי אגזוז זרימה חופשית של דרגון שתי פיות אני מחפש בשבילו אישור !!! אז ככה מי שיודע איכן אני יכול להשיג את האישון או מי שיש לו[אני מוכן לשלם] או מי שמכיר היכן ניתן להשיג את היצרן[הרי הוא מיוצר בישראל] אני מאד יודה על כל עזרה תודה רבה אלירן
הודעה אחרונה מאת maainim, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש לי volvo s70 t5 ... אני מחפש איך אני יכול לשפר תמהירות שלה .... כרגע יש לה 240 כ"ס ואני מחפש להגדיל את זה ... מאוד אשמח לשמוע עצות תודה ..
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
-
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם: לחבר שלי יש גולף 1.8 שנת 99 דור 4 ידני ללא טורבו. התקנו פילטר פתוח עם שרבול מתאם, והתוצאה היתה השפעה של רעש יניקה חלש עד מאוד, ניסינו גם עם פילטר גדול וקטן ולא עזר. למישהו יש כיוון בבעיה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 25 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי באקט ורתמה 3 עגינות שקניתי מבחור כולל המתאמים. שמעתי חילוקי דעות רבים ונשנים אודות חוקיות הדבר ובעיות עם השוטרים.... האם מישהו יכול לסכם ולאמר האם אפשר לנהוג בראש שקט? האם צריך לעדכן במקום כל שהוא על שינויי בכיסאות וכמובן היכן ניתן לעשות זאת? תודה רבה לעונים רואי
הודעה אחרונה מאת talcom, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שימושי למי שרוצה לשנות \ לשפר \ להרוס להפליא את יחס האוויר-דלק ברכב שלו. טבלה שמכילה את נתוני ההזרקה ומאפייני המזרקים, כולל מספרי חלק ומקט"ים של רוב היצרנים, גם OEM וגם מותגים. טבלת מזרקים מתייחס כמובן למזרקי דלק למערכות הזרקת דלק. רון.
הודעה אחרונה מאת barzelay, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם כרגע אני מרגיש תת היגוי קל בעת פניה חזקה ב106 שלי. בנוסף ראיתי בכמה שירשורים כי הוספת מוט גישור עליון קידמי מחריף את הנושא. האם הוספת מוט גישור עליון אחורי יכול לאזן את המצב לכיוון היגוי ניטרלי?
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
- 5 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני לא כל כך מבין בתחום הזה אז באתי למומחים חשבתי מה אם אני ישים צ'יפ באוטו. אפשרי? יתרונות חסרונות? או איזה שיפור יעזור לי בתאוצה בלבד? לא מחפש משהו אחר. הרכב הוא יונדאי גטס 2005 אוט' 1400 תודה מראש לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 5 אלף צפיות
ערב טוב, לפני כשעה חזרתי התקנתי פילטר אוויר פתוח של סימוטה+מתאם 4 ברגים למצובישי גלאנט 2000. הבן אדם הוריד לי את החלק של הפילטר ונשאר החלק של הראם אייר ועוד פלסטיק. חיבר את הפילטר לחיישן אוויר הרכיב וזהו. הנענו במקום ראינו רעש יפה טורים יציבים הכול בסדר. נסעתי באמצע כביש מהיר פתאום נדלקה לי נורה צהובה (נראה לי של CHECK ENGINE) בדקתי שמן מים הכול תקין. פתאום האוטו התחיל לקפוץ הטורים לא יציבים ובהאצה האוטו מתנהג ממש מוזר אם כי מרגישים שיש שיפור בהאצה במקצת והרעש מעולה,אבל כל זה לא שווה עם הנורה דלוקה. יש מצב שזה המחשב רכב? החיישן לא תקין? אם ככה מתנהג רכב עם פילטר אוויר פתוח עדיף כבר לפרק... אשמח לתשובות לפני שאקפוץ למוסך
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
-
דוושות ספורט
מאת yuvalgb-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם, שמי יובל וזאת שאלה ראשונה, אז קצת סבלנות. האם כדאי להרכיב דוושות ספורט והאם נוח יותר מעבר לסגנון ?
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ל- 4000 סל"ד, רציתי לדעת איך אפשר לשפר את זה? שיהיה עד 4000 סל"ד גם קצת כוח והיא לא תהיה "עגלה". (הכוונה לדגם של ה- 100 כ"ס) תודה.
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הייתי מעוניין לדעת איזה שיפורים ניתן לבצע ברכב על מנת לקבל יותר כוח... והאם הגדלת הגודל גנט תורמת לשיפור האחיזה או איך ניתן לשפר אחיזה ברכב... כרגע רק הבאתי את הרכב למצב תקין על מנת לבצע שיפורים כאלו ואחרים. ביצעתי חיפוש למצוא טופיק על שיפורים לרכב... לצערי לא מצאתי! אהה גם שכחתי לומר זה הקבריולט כן...
הודעה אחרונה מאת מאווריק האחד, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
יש לי פיאט קופה 16V 2000 שנת 96 חשבתי להחליף לטורבו יותר מתקדם כגון SUPER 60 אשר הבנתי מתאים אחד לאחד במקום הטורבו המקורי שלי או לטורבו חזק יותר כגון GT2871R או GT 2540 אבל בעדיפות שניה כי זה דורש שאחליף גם סעפת + התאמות+שידרוגים נוספים אשר מייקרים את השידרוג ( דרך אגב מישהו יודע מה הזמינות שלהם- מתי הטורבו יכנס לפעולה אם אשים אותו? ) מישהו כאן מוכר את אחד מהם חדש בניילון במחיר טוב? אשמח להצעות מחיר בפרטי בתודה אראל
הודעה אחרונה מאת לי-רוי, -
-
דוד פתוח (אגזוז לחץ) על מה כדאי ללכת? ומה יעבור טסט בלי בעיה? והכי חשוב האם בכלל שווה ללכת על זה? כנ"ל לגביי פילטר אויר פתוח אני מדבר על רכב מסוג סיויק האצ'בק!
הודעה אחרונה מאת edanj, -
מיגוני גחון?
מאת 4Xforce-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, היכן ניתן לרכוש מיגוני גחון לניסאן טראנו? בדקתי באספיר ובגתוס שניהם יקרים מאוד ולכן האם אתם מכירים סדנא או מקום זול יותר? תודה, מאיר
הודעה אחרונה מאת 4Xforce, -
-
שאלה לגבי סטבילייזר 1 2
מאת לירן_ל- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אצלי ברכב ישנו מוט anti roll מאחורה, הבעיה היא שאחת ה"אוזניים" שמחברת את המוט לבית הבולם (ידית קטנה עם 2 עיגולים בקצוות) חסרה וכרגע רק צד אחד של המוט מחובר עם אוזן אחת לבולם אחד. שאלה ראשונה - האם מישהו יכול לעזור במציאת החלק החסר ? כתום (סטנדרטי?) של קוני ושאלה שנייה - האם עכשיו למעשה המוט מנוטרל ? או שעדיף להוציא לבינתיים גם את השני עד מציאת החלק החסר ?
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ומה המחירים בערך ?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם הם כולם לא חוקיים ( זרימה חופשית ) ? האם בשביל להרגיש שינוי צריך להוריד גם את הממיר ? האם אפשר להתקין שתי יציאות להשאיר את הממיר דגי שלא יהיו בעיות זיהום אוויר בטסט וגם להרגיש שינוי?
הודעה אחרונה מאת pinister, -
-
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לילה טוב לכולם יש ברשותי רנו 19 1.4. ברצוני לבצע השתלה של מנוע 2.0 של מגאן קופה. למיטב ידיעתי המנוע אמור לשבת שם כמו שצריך. הייתי רוצה לדעת איזה חלקים מלבד המנוע אצתרך להחליף, כמו כן כמה פרוייקט שכזה יכול לעלות והאם יש מישהו בארץ שיוכל לבצע השתלה שכזו בצורה אמינה?
הודעה אחרונה מאת Eldad Kfir, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, חשבתי לקנות פילטר אוויר פתוח ורציתי לדעת בדיוק איזה אפקט אני אקבל הן מבחינת ביצועים וגם מבחינת "רעש", הרכב שלי: מאזדה לאנטיס 323 BA 1800 - שנת 98, אוטומט' תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הרכב: 106GTI, שנת 97 קאמפשטים פיג'ו ספורט, מק"ט יצרן 616003-01/02 - לא מצליח למצוא נתונים. למישהו יש נתונים טכניים? מה השינוי הנדרש בניהול, האם עובדים עם מרימי שסתומים הידראוליים ומה ההשפעה על תוצאות בדיקת גאזים (בקיצור - יעבור טסט?) להנאתכם - מצורפת טבלת השוואה לקאמשפטים תחליפיים אחרים. מעיון בפורומים עולה ש 708CAT נפוצים למדי בבריטניה. camshaft 106Gti.doc
הודעה אחרונה מאת Yarin, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
לכל המבינים ומי שבאמת מבין בבקשה אני מתכוון לבצע שיפור כללי ברכב שלי SEAT LEON FR 2007 DSG נתחיל בצ'יפ פורק פילטר פתוח גלגלים 19" מבקש לשמועה איזה צ'יפ הכי טוב חזק ושלו דופק את המשעבת הדלק איזה פורק הכי טוב ועם כדיי אחד שעושה רעש כן לא ולמה איזה פילטר פתוח הכי מומלץ לרכב זה וכמובן מי שמבין במחירים אני ישמח לשמועה תודה לכולם מראש ושוב בבקשה רק מי שמבין באמת.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אני נוסע כבר שנתיים וחצי על קורולה 2006 (ליסינג) והגיע הזמן לשדרג. אני יכול לבחור כל רכב עד דרגה 4 בליסינג. אין לי משפחה. אני מאד אוהב נהיגה: מנוע חזק שנותן כמה שיותר כח לצמיגים, גיר מהיר ועצבני (רק אוטומטי, לא סובל ידני), חשובה לי מאד התנהגות כביש (פניות, סיבובים), אך עם זאת אני מחפש אוטו נח, נעים לנסיעה גם עירונית, שקט, מפנק כשנוסעים רגוע (אני עושה 4000 קילומטר בחודש - 60 אחוז בנסיעה בין עירונית די משעממת). חשובה גם איכות שמע ואפשרות ל MP3. חשוב גם מרווח פנימי, אפשרות לקפל כסאות אם צריך להטעין משהו גדול. מן הסתם גם מאד חשובה הבטיחות. זה ליסינג, אז לא מעניינים שיקולים כמו: צריכת דלק, אמינות תקלות, ירידת ערך, מכירה וכדומה. כמו כן פחות חשובים לי דברים כמו פוזה, מרא…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי גולף V5 2001אחרי ישור קו וכרגע היא במצב סטנדרטי לחלוטין. הבעיה היחידה שיש לי היא טיפ טיפה רעידות מהמנוע כשהוא קר. הייתי רוצה לדעת מה הכיוון הכללי שאני צריך לקחת כדי להעלות את המומנט שלי באזור ה 1500 עד ה 4000. במקור הרכב שלי אמור להיות עם 150 כ"ס אבל על הכביש אני עם 132 אשמח גם כן לדעת מה צריך לעשות כדי להחזיר עטרה ליושנה? אם יש דרך לגלות בכלל מה הבעיה מבלי לפתוח את המנוע? בטורבו אני חייב לציין שאני לא מעוניין. קצת גדול עליי מבחינה כספית. ועוד שאלה כללית לא קשורה- אפשר לשדך DSG לרכב שלי עם 6 הילוכים או 7 מהתיבות החדשות של פולקסוואגן? גם מבחינת העבודה התקינה אני מתכוון לא רק לחבר 4 ברגים וזהו. ועוד שאלה אחרונה מה העובי המקסימלי של צמיג …
הודעה אחרונה מאת shaked, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש בפורום... לפני כחודש קניתי פורד פיאסטה שנת 91 עם מנוע 1400 בחיפוש במנוע חיפוש ראיתי הרבה פיאסטות משופרות הן חיצונית והן מכנית ונדלקתי נורא מהרעיון לשפר את הפיאסטה שלי למרות שבלי קשר היא צריכה שיפוץ (יש כמה עיקומים בפח וחלודה...) ולעניניינו התקציב שעומד לרשותי בלשפר אותה מסתכם בעד 20K שזה יכלול צבע חצאיות אם אפשר להכניס בתקציב הזה גם ניפוחים קלים מכסה מנוע כזה שמכסה את הפנסים מעיין גבות..ומבחינה המכנית לשפר את המנוע כי בלי קשר המכונעי אמר שהראש מנוע שלי די גמור (מעשן עשן לבן האגזוז) אם תוכלו לעזור לי בזה הודה לכם מאוד ושהסדנה בה עושים זאת תיהיה קרובה לאשדוד באזור המרכז חג פורים שמח לכולם ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי פונטו ספייס 2003 מנוע 1250 סמ"ק ורציתי לשאול אותכם איזה שיפורים כדאי לעשות באוטו?! תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת raanan_t, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום בזמן האחרון אני מתעניין באלפא רומיאו 145 1.7 בוקסר ידני ואפילו ראאיתי כמה. השאלה שלי היא האם צ'יפ פורק לחץ ועוד שיפורים משפיעים על המנוע של אלפא או שהמנוע הזה סגור ז"א אטמוספרי?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לשאול האם ישנם מפגשים מאורגנים של אנשי הפורום או בכלל של רכבי ספורט וכל מיני כאלה?כדוגמת הרידינג נמל ת"א?קניון איילון?קניון הזהב?(נוסטלגיה הא?)ואם כן אשמח לדעת איפה!
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 678 אורחים (הצג רשימה מלאה)