שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 16 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
ובכן, השיקולים הם אסטתיים וגם התנהגותיים, הרעיון הוא שלמרות אהבתי העזה לגלגלים של האוטו שלי [14 על 7 אינצ', של OZ] מבחר הצמיגים למידה הזו מצומצם ולא אטרקטיבי. ההתלבטות היא בין רביעיה של בורבט טייפ A, אני מניח שאלה לא הגלגלים הכי קלים שיש, אבל הם מאוד יפים. לעומתם יש את הקוזי K1, שאמורים להיות הפשרה הטובה ביותר בין גלגל קל מאוד לבין גלגל עמיד לשימוש יומיומי, התקציב, כאמור הוא עד 4K לגלגלים בלבד [בלי הצמיגים] האם מישהו יודע אם הקוזי מיובאים באופן סדיר? מי מייבא אותם? הצמיגים שארצה להלביש יהיו כמה שיותר צרים [לפחות 195, אבל לא מעל 215] אבל אני מניח שעליה בקוטר תרחיב משמעותית את מגוון הצמיגים שאוכל לבחור מתוכו. אשמח לשמוע דיעות רון.
הודעה אחרונה מאת Avia, -
שלום לכולם, טוב, אז כמו שאתם יודעים, אני מתחיל בשיפוץ אופל מנטה תוך שימוש במקסימום חלקים מאופל אסטרה GSI שקניתי לשם העניין. מאחר וכל העבודה (הכל כולל הכל, מכונאות, רפדות, זגגות וכו) חוץ מאשר פחחות (על זה בהמשך)מבוצעת אך ורק על ידי, ומאחר שקצב העבודה שלי די איטי (יום בשבוע) השירשור יעודכן רק 1-3 פעמים בחודש. טוב אז נתחיל בכמה תמונות... שלישיית תמונות של המנטה יוצאת מפחחות הכי גרועה אי פעם. ריב על סף דקירות עם הפחח ובסוף האוטו שוחרר בלי כל תשלום עבור הפחחות. חדי העין (וגם העיוורים המוחלטים)ישימו לב שהאוטו יוצא מפחחות עם דפיקה בצד שמאל!!! הילד של הפחח נסע על אופניים במוסך ונכנס באוטו לאחר הפחחות!
הודעה אחרונה מאת bagira, -
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מה הם היתרונות והחסרונות של הצ'פ? והאם הוא יכול לעזור למנוע 1,600 105 כ"ס?
הודעה אחרונה מאת E_M777, -
- 19 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
שלום. לאחר התעניינות רבה בכל הנושא של הפילטרים הפתוחים החלטתי לנסוע ולהתקין אחד,הציעו לי במקום מסויים פילטר פתוח בתוספת של צנרת מנרוסטה בבניה יעודית לרכב שלי. מישהו יכול להסביר לי לעומק מה יתן לי הרכבת הצנרת,במה היא עוזרת והאם משתלם להשקיע כסף בתוספת הזאת. מחיר פילטר פתוח+צנרת נירוסטה בבניה יעודית וכולל הכל =800 ש"ח האם משתלם? יש לציין שהרכב הוא גולף 2.0 שנת 2002. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת PsyRax, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עד כמה פילטר כזה ישפר את ביצועי המנוע? האם יכול להיגרם נזק בנסיעה בסביבה מאובקת?
הודעה אחרונה מאת ניצן ש/, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לקנות מגנזיום לרכב, המידה של הגלגל שלי היא 14' ורשום עוד כמה מספרים שאיני זוכר אותם כרגע. רציתי לשאול האם אני יקנה אותו מידה של מגנזיום, אני עובר טסט ? כי אבא שלי אמר לי שאם אני יקנה. אז אני לא יעבור טסט איתם ואני יצטרך לפרק. האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי מוספית יפה באגזוז? כדאי לשים פילטר פתוח? יעשה את הרעש?.. בלי סעפת רק הפילטר.. זה לא יגרום נזק או צריכת דלק גבוהה יותר?.. במקום הפילטר הרגיל.. כדאי להשקיע ג'נטים ב1900 ש"ח?.. בקוואליר קופה 96?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
שיפור אימפרזה
מאת t!peX-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום יש לי אימפרזה עים מנוע 2.0 AWD מודל 2004 השאלה שלי היא: עים אני ישים באוטו הנ"ל טורבו +אגזוז לחץ מקורי של סובארו WRX העים המכונית תהיה שוות ערך ל-WRX מבחינת הכוח????
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם , אני יודע שהנושא נטחן , אבל ערכתי חיפוש ולא הגעתי לתשובה חד משמעית, יש מלא דיונים וניגודים לכן אשמח לתשובה חד משמעית. הרכב הוא A3 טורבו , 180 כ"ס ידני. 1. האם פילטר פתוח מעלה משמעותית את תצרוכת הדלק , ואם כן בכמה ? הרכב שלי גם ככה לא הכי חסכוני, הוא עושה ממוצע של 1-10 2. האם תהיה בעיה עם מעבר טסט ? תודה .
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם ,ברשותי סיאט איביזה שנת 2002 אוטומט, מנוע 1600. דגם הסטלה. עכשיו יש למכונית 100 כוחות סוס , רציתי לשאול איך אני עושה אותה יותר מהירה , יותר חזקה.? רציתי להתעייץ איתכם . חברים המליצו לי על פילטר פתוח .. אמרו לי שזה עושה שיכנס יותר אוויר ומביא כוח. רציתי לשאול האם זה נכון ? כמה כוח? ומה הסיכון בלהשים כזה דבר. ואיפה ניתן להשיג את זה. או שיפורים אחרים.בערך כמה כוח? האם יש סיכון? וכדומה. התקציב בערך עד 1000 ש"ח כרגע. תודה רבה לכולם ושבת שלום :]
הודעה אחרונה מאת Volk, -
-
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ראשית, השאלה נרשמה בפורום נוסף ( טכני ) כאן... תודה על ההבנה ברשותי WRX באחריות יצרן. אני חייב להחליף את הדוד האחורי, לדוד מרעיש טיפה יותר משום שאני מרגיש כאילו אני נוסע על מנוע V6 מרוב השקט... אני חייב לשמור על האחריות !!!! מה עושים ? תודה על העזרה. qwas
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מי מכיר יבואן של Ferodo? תודה,
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבר שואל האם ניתן לחבר פילטר אויר פתוח של חברת סימוטה ליונדאי אקסנט 95 מנוע 1400 אוטמטית ומהי השפעה של פילטר שכזה על צריכת הדלק?
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף לראלי שלי את הפלגים ורציתי להתיעץ לגבי איזה פלאגים הייתם ממליצים לי לשים, מה הפלאגים האופטימליים ביותר לדגם? האם יש פלאגים אחרים מהוראות היצרן שיתאימו ל 106 ראלי דור ראשון ואף יעשו את העבודה טוב יותר? חוץ מזה דפקו לי את הכנפונים הקדמיים מפלסטיק האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג כאלו? כי גם במוסכים של פז'ו אין! תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי הונדה סיוויק 2005 הצמיגים שבה.. 185/70/14 היציעו לי למכירה גלגלי מגנזיום והבחנתי שעל הגלגל יש185/60/14 מה ההבדל ביניהם? אני יכול לשים את הצמיגים שלי?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אהלן חבר'ה !!! קניתי בשעה טובה באלנו 99. רציתי לדעת אם קיימים שיפורים איכותיים ויעילים אבל לא מטורפים, אני מתכוון יותר בקטע המכני ולא בפוזה! אם תוכלו גם לדבר על מחירים ומקומות זה פצצה!
-
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת כמה יעלה לי להשים גלגלי מגנזיום לסיאט איביזה. מה המחיר בערך ? ומאיפה ניתן להשיג, בצפון. תודה רבה (:
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי בלאנו והייתי רוצה לשפר את האחיזה שלה כמובן שאני לא מתכוון להשקיע הרבה כי כבר עדיף רכב אחר. ביינתים התחלתי מצמיגים חדשים ואיכותיים אבל אחרי צמיגים מה כדי לשפר כדי שהיה לה אחיזה יותר טובה? או מה אפשר לשפר כדי שתהיה קצת יותר חזק ומהירה? העיקר שלא היה יקר והייה עד 5 אלף שקל (אפילו פחות) יש משהו כזה או שלא שווה להשקיע? כי גם כך בעתיד אני מתכוון לרכוש רכב אחר ואת הבלאנו להשאיר לאחותי. ובבקשה בלי תגובות מיותרות.
הודעה אחרונה מאת Aditi, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3503131,00.html לפי הכתוב , התקנת קסנון תשלול מעבר טסט !
אגזוז ל-106
מאת seffico- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום יש לי פיז'ו 106 XS דור שני 1.6 אני מעוניין לחבר לה אזגוג לחץ... מה שאני רוצה מהאזוז זה שיפיק רעש יפה וגם שיוסיף לי למנוע... על איזה אגזוז הייתם ממליצים? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Mickael Meyer, -
הסבה לידני
מאת Citroen_Zx- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי סיוויק 95 אוט'. לאחרונה עובר לי בראש להסב אותה לידני. אז השאלה שלי היא האם כדאי?השקעה של כסף?(כמה עולה למי שיודע)+איבוד ערך מחירון. ובכלל האם ידני שבמגיע אורגנל מהחרבה יהיה אותו הדבר כמו אחרי הסבה או שיתכן איבוד כח..ובעיות למינהם. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מוט מייצב לקליאו ספורט MK1 OMP כמה זה ישפר את האחיזה של הרכב? מה ההיתרונות אם אפשר לשמוע איזה חסרונות יש לזה? אני יכול לקנות קדמי כזה http://cgi.ebay.co.uk/OMP-Front-Strut-Brace-RENAULT-CLIO-1-2-1-4-1-6-172-182_W0QQitemZ150210641007QQihZ005QQcategoryZ10410QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem ואחורי כזה http://cgi.ebay.co.uk/OMP-REAR-UPPER-Strut-Brace-RENAULT-CLIO-172-182-CUP_W0QQitemZ180212887939QQihZ008QQcategoryZ10410QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem כמה אתם חושבים שזה ישפר את הרכב? אשמח לקבל פרטים אם זה שווה את הכסף תודה רבה שפירא
הודעה אחרונה מאת Shapiraman, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ערב טוב לכולם! כמו שחלקכם יודעים ברשותי פיאט דובלו 2003 דגם: jtd1900 זה טורבו למי שלא יודע. השאלה שלי עם ניתן לשפר מבחינה מכנית את הרכב. יותר כוח בהאצה. אני זוכר ששמעתי על איזה צ'יפ משהו כזה. עריכה: מה אתם אומרים על זה: http://www.carshops.co.il/products/296.html
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום, האם יש למישהו ניסיון, או שהוא יודע, כיצד ניתן לשפר מנוע 1.8 (75 כ"ס) של גולף? הדגם הרלנטי שמעניין אותי הוא ידני, קבריו. תודה.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היום בזמן שבתמימותי נכנסתי לחניה ברחוב צר בהרצליה נהג לא כל כך זהיר (ניסוח עדין מאוד ) נכנס בגלגל השמאלי שלי בזמן שהוא בלט החוצה (עוד לא הספקתי לישר את ההגה אחרי הכניסה לחניה!). נרשם פרטים ונפרדנו לשלום. בזמן נסיעה גליתי שכשנוסעים ישר ההגה במצב פניה ויש רעידות קלות. לאחר טיולים רבים בין מוסכי הסדר של הביטוח, מכונים לבדיקת פרונט ומוסך רנו בנתניה נרקמה מה מסקנה: *מכה קטנה בדלת ובכנף *מכה בג'אנט - צריך יישור *בולם קדמי שמאלי עקום - החלפה בחדש כמו שאומרים לא נעים לא נורא. שאלתי היא כזו (ולמה דחוף? כי מחר האוטו נכנס למוסך) האם לנצל את העובדה שמגיע לי בולם אחד ובמקום מקורי לשים סט חדש של מותג כל שהוא, "להזדכות" על עלות הבולם שמגיע לי ולהשלים את ההפרש על סט של חדשים…
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
-
בחירת צמיגים
מאת Sektor- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בגלל ששרשור הזה נעול http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=160405 אני פותח חדש. קראתי כל שרשור ועכשיו יש לי קצת מושג על נושא בחירת צמיגים. אני צריך צמיגים במידה 205/55/16 רציתי לקנות Dunlop Sport Maxx או Dunlop SP 9000 אבל לפי מהשהבנתי יבואן לא מייבא צמיגים האלה. לגבי Yokohama SDRIVE אמרו לי שגם לא מייבאים דגם הזה. אבל לפי מה שכותבים חברה בשירשור הם דווקה מצליחים לקנות דגמים האלה. אז שאלה-איפה לעזאזל? אני פשוט מיואש. בחולון ייבאו לי Dunlop Sport Maxx. סבבה. רק שתאריך יצור 1605 שאומר שבוע 16 של שנה 2005 אם מישהוא יכול לייעץ איפו אפשר לקנות מהדגמים האלה או אחרים אני הודה על עזרה. P.S. עברית היא לא שפת אם שלי אז יכול להיות שיש טעויות.
הודעה אחרונה מאת Sektor, -
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש צלחות בלמים ספורטיביות לרכב (עדיפות למחוררות) קיבלתי מחיר ל-OMP למישהו יש נסיון עם הצלחות שלהם? אם יש למשהו רעיון למקום בארץ שאפשר לקבל מהם הצעת מחיר לצלחות מחוררות, אודה לכם... (אגב מדובר בGTV 3L)
הודעה אחרונה מאת hans, -
שדרוג להנעה כפולה 1 2
מאת TomerFr-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
נתחיל בזה שפתחתי חשבון חדש הקודם היה Progline לא יכולתי לשלוח הודעה בלי אישור וזה היה סבבה עד שהבנתי שבכלל לא מאשרים לי :-( אפשר לחשוב כבר מה עשיתי -_- ועל הביקורת בפומבי על ניהול הפורום אתה מקבל אזהרה מה שמראה שאת היוזר אפשר להחליף, האדם מאחוריו כנראה שנשאר כמו שהיה ואתה על דרך המלך להכנסה למעקב מחדש! בגירה קיצר אני רוצה לדעת עד כמה זה אפשרי להפוך הנעה קידמית להנעה כפולה שאלה שתמיד עלתה לי בראש ואף פעם לא ידעתי בידיוק מזה אומר..ואם זה בכלל פרקטי יש פה מישהו שיכול להאיר לי את העיניין..
הודעה אחרונה מאת Doubl3T, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עזרה מעוניין להוסיף ציפ למנוע! נא המלצתכם על מוסך/אדם אמין תודה ושבת-שלום!
הודעה אחרונה מאת Bear, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני צריך קצת עזרה לגבי קרבורטור למנוע 1800 ידני שנת 93 רציתי לדעת אם יש דגם של וובר שמתאים או אם יש למישהוא שירטוט למתאם בין וובר לסובארו בכדי שאני יחרוט מתאם
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 678 אורחים (הצג רשימה מלאה)