Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני יודע שהנושא נטחן , אבל ערכתי חיפוש ולא הגעתי לתשובה חד משמעית, יש מלא דיונים וניגודים לכן אשמח לתשובה חד משמעית. הרכב הוא A3 טורבו , 180 כ"ס ידני.

1. האם פילטר פתוח מעלה משמעותית את תצרוכת הדלק , ואם כן בכמה ?

הרכב שלי גם ככה לא הכי חסכוני, הוא עושה ממוצע של 1-10

2. האם תהיה בעיה עם מעבר טסט ?

תודה .

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

בעיה בטסט לא תהיה לך - זה מוצהר כחלק חליפי (בא במקום הפילטר האורגינל)

צריכת הדלק תעלה אבל אני לא יודע להגיד לך בכמה

ותקבל עוד כמה סוסים ורעש קצת נחמד יותר

אם אתה מחפש עוד סוסים הייתי ממליץ על ציפ ואינטרקולר

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תודה , רק אם מישהו יכול להגיד לי מניסיון בכמה תעלה צריכת הדלק.

ועוד שאלה , איזה פילטר מומלץ ? כלומר לרכב שלי ספיציפית

ועוד שאלה לדרך , כמה יעלה פחות או יותר .

WONKA , תודה על ההמלצה לגבי הצ'יפ והאינטרקולר, אבל אני לא רוצה להיכנס להשקעות כספיות גדולות, מה גם , שהרכב הוא לא רכב חדש, כלומר הוא עם 120,000 ק"מ על השעון , ואני לא רוצה להרוס את האוטו . לגבי הפילטר , נחמד להוסיף כמה סוסונים , אבל זאת לא הייתה הכוונה שלי , מה שרציתי זה לשנות קצת את הצליל של הרכב.

תודה

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

רק צליל?

שים אגזוז

או פורק

או הכי טוב שים את שניהם

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

1.90 למיכל - רציני?

לזה קוראים עלייה בצריכת דלק

האוטו שלי דלוק שתי דקות זה 1.90

אני הייתי בטוח 1.90 זה רק כדי להגדיל ציפס וקולה

פורסם
1.90 למיכל - רציני?

לזה קוראים עלייה בצריכת דלק

האוטו שלי דלוק שתי דקות זה 1.90

אני הייתי בטוח 1.90 זה רק כדי להגדיל ציפס וקולה

נראה לי שהוא צחק איתך

פורסם

מבדיקה שערכתי באחד הרכבים הקודמים שלי: לא היה שינוי בצריכת הדלק עקב הרכבת פילטר פתוח.

בנוגע להתקנת פילטר פתוח/ אינבוקס במנוע הספציפי הזה: נאמר לי שעדיף שלא - למטרות אמינות ועקב רגישות חיישנים להחלפה לפילטר פתוח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אהלן wazars3

בעניין הרעש של פילטר פתוח אתה ממש תשמע בסלד גבוה משמע שתצרוכת הדלק בררב שלך תעלה.

אם אתה מעונין לחסוך אז דווקא נסיעה רגועה עם פילטר פתוח תגרום לרכב לחסוך קצת בדלק.

אתה יותר רעש תתקין אגזוז...

rafi

פורסם

מנסיון על איביזה 1.8T+אודי A3 1.8T אדום (180) צליל המנוע ישתנה משמעותית לטובה, ברגע שתתחיל לגדוש (בערך מ 2500 סל"ד) אתה תישמע את הרעש של היניקה בצורה מודגשת מאוד.

במידה ותיהיה על מצערת מלאה אז גם תישמע פריקה קטנה וסקסית בכל פעם שתוריד את הרגל מהגז.

יש קיט פילטר פתוח של חברת JR מיוחד לרכב שלך, יש לו מקום לחיישן והוא לא נישרף! מומלץ מאוד.

צריכת הדלק עולה בגלל שתה לוחץ יותר בשביל לשמוע את הסאונד הממכר הזה! מבחינה מכנית צריכת הדלק תעלה אולי ב 1% שגם אם ממש תיתאמץ אני לא מאמין שתרגיש.

אתה מוזמן לבוא ולהיתרשם מהסאונד אצלי ברכב.

פורסם

מסכים עם הדג.

אצלי יש את אותו מנוע כמו אצלך- הרעש ממכר וזה מה שמעלה את צריכת הדלק.

דווקא לא הייתי ממליץ על פורק ואגזוז זה באמת שאלה של טעם.

יש לך אינטרקולר כך שמספיק פילטר בסיסי או כזה עם כיסוי.

טסט אין לך בעיה לעבור.

אצלי זה נראה כך.

עידן

DSC00001.jpg

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...