Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי שם ציפ בהונדה 1600,ואחרי כמה זמן הלך לו הקראנק.

כי הציפ נותן למשוך את הסלד עוד קצת והמנוע לא בנוי למשיכת סלד כזו,לדעתי באטמוספרי אין צורך לשים ציפ רק אם יש לך טורבו אז עוד אפשרי גם יפיק יותר כוח וגם יעלה את ההספק .

תקנו אותי אם אני לא טועה.

מקווה שעזרתי,דניאל.

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

במנוע אטמוספרי השפעתו קטנה ביותר ולפעמים הוא עלול אף להזיק.

חסרונות בכללי- זיהום מוגבר וצריכת דלק מוגברת.

יתרונות בכללי- ביצועים עדיפים.

ממליץ לך להריץ חיפוש בנושא הצ'יפ- תקבל המון מידע בנושא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עדיפות למערכת נהול מנוע עצמאית במקום צ"יפ.

מערכת מכוונת בצורה טובה ונכונה תיתן הרבה יותר תועלת מאשר צ"יפ.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

אני מדבר על מערכת נהול מנוע שבה אתה שולט על הגדרות מכלולי המנוע , מערכת בה אתה שולט על מפות הצתה וכמות דלק המוזרקת.

תריץ חיפוש בגוגל תחת כותרת MEGASQUIRT , APEXI , HALTECH ותקבל המון מידע אודות מערכות אלו.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

תודה רבה על העזרה אני באמת אעשה חיפוש ואבדוק.

אבל עדיין לא הבנתי מה בנוגע בצ'יפ, שווה להתקין? האם היתרונות של הצ'יפ עולות על החיסרונות?

פורסם

שורה תחתונה, ברכב לא מוגדש זה יתן כוחות סוס בודדים, השאלה אם זה שווה לך מיבחינת הכסף, אין פה ממש קטע של יתרונות וחיסרונות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כסף פחות מעניין כי בסה"כ זה סיפור של סביבות ה 1000 ש"ח. השאלה רק אם זה מורגש בנסיעה? והאם זה לא יגרום לי נזקים ברכב? (אני מבצע טיפולים במוסך מורשה והשאלה גם אם זה יפגע במחשב של הרכב?)

מדובר ב GOLF 2002.

פורסם
עדיפות למערכת נהול מנוע עצמאית במקום צ"יפ.

מערכת מכוונת בצורה טובה ונכונה תיתן הרבה יותר תועלת מאשר צ"יפ.

כן רק שהיא תעלה לפני כיוונים פי 5 מהצ'יפ... ולא נדבר על זה שברכב סטנדרטי היא לא תועיל בגרוש ועוד אטמוספרי...

מערכות כאלה מרכיבים רק מי שמתכוונים לבנות את הרכב כמו שצריך לסט אפ אחר מהמקורי.(בקיצור מכוניות חזקות)

צ'יפ ברכב כמו שלך לא יוסיף הרבה (משהו באיזור ה5-7 כ"ס ואולי מעט מומנט),לעניות דעתי לא כדאי כלל.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

תשקיע קודם בRAMAIR עם פילטר INBOX איכותי וצנרת ישירה (כולל ממיר ספורטיבי) שיעשו חיים קלים יותר למנוע + אינפוזיה לניקוי הפיח שהצטבר עם השנים וחוטי הצתה איכותיים יותר אם לא החלפת תקופה

כבר אמור להיות שיפור ניכר.

אח"כ אני הייתי מתייעץ עם גיא פרילינג\ספויילד וכ"ו לדעת מה יתן צ'יפ בסטאפ הנוכחי והבריא יותר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...