Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שהבטחתי, עדכונים:

עלות: 3330 ש"ח לסט מלא (קדמי ואחורי) של קוני צהוב מתכונן לקליאו ספורט MK1. הבולמים נקנו דרך קובי שבטח יצוץ בהמשך למטרות יחצון 8)

400 ש"ח התקנה במוסך מרשה ניסידן בנתניה. סה"כ 3730 ש"ח, מחיר סביר לכל הדעות.

התרשמות: לא מבין איך נסעתי לפני זה! בולמים מעולים עם יכולת שיכוח מעולה גם בסט אפ הכי קשה.

לנסיעות יום יומיות עם החברה או באזורים שאני יודע מראש שיש יותר בורות וחורים מאספלט אני פותח את הבולמים עד הסוף ונהנה מנסיעה נוחה כמו במשפחתית מודרנית, למרות העבודה שהרכב מונמך ועם ג'נט 17.

כשאני יודע שהדרך שלפני טובה יחסית ואין נוסעים מפונקים מצידי הימני הבולמים נסגרים עד הסוף והרכב הופך לקארטינג רחוב. הכל נהיי חד יותר, תוואי הכביש מורגש דרך ההגה והטוסיק אך נשמרת נוחות נסיעה סבירה (יחסית מאוד כמובן) שמשתפרת ככל שהמהירות עולה. הרכב הופך לאיבר נוסף בגופך עם שליטה מלאה. קשה מאוד להתאפק ולא לטוס לתוך פניות או ללחוץ על הדוושה בעיקולים. :twisted:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אז כמו שהבטחתי, עדכונים:

עלות: 3330 ש"ח לסט מלא (קדמי ואחורי) של קוני צהוב מתכונן לקליאו ספורט MK1. הבולמים נקנו דרך קובי שבטח יצוץ בהמשך למטרות יחצון 8)

400 ש"ח התקנה במוסך מרשה ניסידן בנתניה. סה"כ 3730 ש"ח, מחיר סביר לכל הדעות.

התרשמות: לא מבין איך נסעתי לפני זה! בולמים מעולים עם יכולת שיכוח מעולה גם בסט אפ הכי קשה.

לנסיעות יום יומיות עם החברה או באזורים שאני יודע מראש שיש יותר בורות וחורים מאספלט אני פותח את הבולמים עד הסוף ונהנה מנסיעה נוחה כמו במשפחתית מודרנית, למרות העבודה שהרכב מונמך ועם ג'נט 17.

כשאני יודע שהדרך שלפני טובה יחסית ואין נוסעים מפונקים מצידי הימני הבולמים נסגרים עד הסוף והרכב הופך לקארטינג רחוב. הכל נהיי חד יותר, תוואי הכביש מורגש דרך ההגה והטוסיק אך נשמרת נוחות נסיעה סבירה (יחסית מאוד כמובן) שמשתפרת ככל שהמהירות עולה. הרכב הופך לאיבר נוסף בגופך עם שליטה מלאה. קשה מאוד להתאפק ולא לטוס לתוך פניות או ללחוץ על הדוושה בעיקולים. :twisted:

מעדיף בדרך כלל לא ליחצן את עצמי ,נותן ללקוחות ולסחורה המשובחת לעשות את העבודה

אבל אם היתעקשת...

8)

פורסם

לגבי דגם ספציפי פנה לבחור שהגיב מעלי.

אין ממש הבדל גדול בחיצוניות הרכב לפני ואחרי הבולמים :biglaugh: אבל הנה כמה תמונות בכל זאת:

pict0091ue2.jpg

pict00072gr5.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...